Cum reușește Andreea Marin să gestioneze perioadele în care suferă de epuizare: "Săptămâni cu trei ore dormite pe noapte, cazi într-o extremă.."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum reușește Andreea Marin să gestioneze perioadele în care suferă de epuizare. Andreea Marin este recunoscută pentru profesionalismul și determinarea ei și nimic nu-i stă în cale, atunci când își propune să-și atingă un scop. Pentru că este o adevărată perfecționistă, Andreea Marin recunoaște că a avut și momente în care a suferit din cauza epuizării. Iată la ce metode a apelat pentru a se reface.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin rămâne unul dintre cei mai buni oameni de televiziune și reprezintă un standard de excelență pentru noii profesioniști în domeniu. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize!” a muncit asiduu ani de zile, iar în prezent continuă să păstreze un ritm de lucru la fel de intens. Andreea Marin a recunoscut că uneori se întâmplă să doarmă doar câteva ore pe noapte și să uite de bunăstarea ei. Vedeta a spus și la ce metode recurge pentru a relaxa, în perioada în care e doborâtă de epuizare.

andreea-marin-2andreea-marin-2

Cum reușește Andreea Marin să gestioneze perioadele în care suferă de epuizare

Andreea Marin este o adevărată profesionistă, iar munca pe care o face este pasiunea ei de suflet. De aceea se dăruiește total când vine vorba de lucru. Acest lucru înseamnă puține ore dormite și o epuizare care se instalează încet și sigur. Vedeta recurge însă la activități precum cititul și sportul pentru a se relaxa.

Ciitește și: Andreea Marin e mândră de iubitul ei. Ce face Adrian Brâncoveanu, în prezent, în Israel: 'Nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie…' / EXCLUSIV

Citește și: „Cea mai mare bucurie a unui părinte este să facă un pas în spate și să privească spre viitorul copilului său… o să predau ștafeta Violetei'. Andreea Marin e mândră că fiica ei lucrează ca voluntar de la 17 ani / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă sunt căsătoriți: „El și amanta vor să stoarcă bani de la mine. El e încă însurat, da?”

Citește și: Laura Giurcanu, surprinsă cu Cezar, fostul ei logodnic, la o zi după sărutul cu Aris Eram. S-au despărțit acum 2 ani, după ce el o înșelase

'Nu reușești întotdeauna să rămăi în echilibru. Nu este chiar atât de simplu. Uneori cazi într-o extremă, ai nevoie de tehnici prin care să te îndepărtezi de această energie negativă. Dar cred că trecem cu toții prin asta, ne antrenăm și învățăm. Mie îmi place mult să citesc tot ce înseamnă dezvoltare personală și am învățat tot felul de tips-uri.

Mai mult sportul mă ajută, în ultima vreme. Dar și timpul petrecut pe partea de tot înseamnă muncă. Pentru că eu sunt un om prea pasionat de munca sa și asta înseamnă puține ore dormite. Am avut săptămâni cu trei ore dormite pe noapte, în rest numai cu ochii în calculator. Asta nu este bine. Trebuie să reglez treaba asta. Este un vampir energetic munca. Sunt un om cu picioarele pe Pământ. Am găsit în timp soluția de a fi în echilibru', a mai povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme

Andreea Marin și-a propus să ajungă la silueta din liceu și deja a slăbit 13 kilograme. Vedeta a ajuns, astfel, la concluzia, că este posibilă și „călătoria în sens invers', pe măsură ce înaintezi în vârstă.

„Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.  Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru’, a declarat Andreea Marin, potrivit kfetele.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton