Cum reușește Carmen Brumă să aibă o siluetă de viespe la 47 de ani. De ce nu crede în restricții și ce slăbiciune are: „Sunt de părere că satisfacția mai rară, dar mai intensă, e cea mai potrivită” / EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.

Carmen Brumă s-a afișat la Viva Influencers Party, unde a fost și premiată, într-o formă de zile mari. Vedeta a purtat o rochie roșie spectaculoasă, în ton cu tematica evenimentului, Sicilian Inspiration, care îi venea ca turnată și îi scotea în evidență talia de viespe. Carmen Brumă recunoaște că nu își refuză nimic în materie de alimentație, dar nu face excese. Dulciurile sunt incluse în meniu o singură dată pe săptămână, iar somnul este întotdeauna suficient. De bază este și mișcarea, care face parte din rutina ei zilnică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Carmen Brumă acordă o atenție deosebită și tenului și, la 47 de ani, reușește să nu aibă niciun rid. Ea mizează pe tratamentele dermato-estetice și pe suplimentele cu colagen. Logodnica lui Mircea Badea mai are o regulă peste care nu trece niciodată. Carmen Brumă susține că nu există zi în care să nu se demachieze. Iată ce mărturisiri a făcut în exclusivitate pentru Viva!

carmen bruma 69carmen bruma 69

Cum reușește Carmen Brumă, la 47 de ani, să își păstreze silueta

Mișcarea, suplimentele și alimentația echilibrată o ajută pe Carmen Brumă să arate fabulos la 47 de ani.

„Cred foarte tare că niciun produs nu are cum să funcționeze dacă tu nu ai o bază, care trebuie să fie formată dintr-o alimentație echilibrată, în concordanță cu vârsta ta și cu scopurile tale. Mișcarea zilnică este esențială, nu există supliment mai bun decât mișcarea. Și, de asemenea, somul. Nicio cremă anti-aging nu va avea efectul unui somn bun, profund, constant, nu doar o săptămână la două luni. Apoi avem nevoie de suplimente care să ne ajute. Eu cred foarte tare, și folosesc de peste șapte ani de zile, suplimentele cu colagen, fie simple, fie îmbogățite cu colagen, resveratrolul  coenzima Q10, vitamina E', a spus Carmen Brumă pentru Viva.

De ce nu crede Carmen Brumă în restricțiile alimentare

Carmen Brumă nu crede că dulciurile trebuie evitate cu desăvârșire, dar nici mâncate frecvent, pentru că astfel dispare toată bucuria și nu mai ai aceeași satisfacție.

„Excluzând un lucru care îți place, nu faci decât să îl ridici pe un piedestal, la care tu să tânjești în permanență. Cred mai degrabă în derapajele controlate, adică nu mâncăm dulce zilnic, ci din când în când, ca să ne satisfacem pofta, pentru că acel moment în care tu mănânci dulce îți va produce o satisfacție mult mai mare decât dacă îl mănânci zilnic și lucrul ăla devine rutină. Eu, care mănânc o dată pe săptămână dulce, am o satisfacție mult mai mare decât cineva care mănâncă în fiecare zi, pentru mine e un eveniment. Sunt de părere că satisfacția mai rară, dar mai intensă, e cea mai potrivită', mai spune ea.

Carmen Brumă are o slăbiciune pentru dulciuri

Carmen Brumă mărturisește că nu are o pasiune pentru un preparat culinar anume, dar dulciurile i-au făcut întotdeauna cu ochiul. Lista e una lungă la acest capitol.

„Spaghetele nu că le evit, dar nu prea îmi plac. Dulciurile îmi plac foarte tare. Dacă ar fi să numim așa o slăbiciune în materie culinară, clar dulciurile sunt. Îmi plac mult eclerul cu nes, amandina, tortul Krantz, înghețata cu caramel sărat, ciocolata. Îmi place caramelul sărat în orice variantă„, precizează vedeta.

Ce face Carmen Brumă pentru ten

Tenul e, de asemenea, pe primul loc, iar îngrijirea lui esențială. Carmen Brumă pune mare preț pe demachiere, pe lângă tratamentele pe care le urmează.

Pentru ten fac tratamente dermato- estetice. Fac această suplimentație cu colagen de peste șapte ani de zile. Dorm, mă alimentez corect și folosesc produse de calitate. Am o rutină la care nu renunț. Nu există o zi din viața mea în care să nu mă fi demachiat, dimineața și seara„, mai spune Brumă.

Citește și: Alin Oprea o acuză pe Larisa Uță că a avut mai mulți amanți în timpul mariajului lor: „Unul dintre ei este o persoană relativ publică. Am dovezi clare…”

Citește și: Alexandru Rafila, primele declarații despre divorțul de mama copilului său. Cum își educă fiul adolescent: „Principiile pe care atât eu, cât și mama lui…'

Citește și: Andreea Berecleanu, despre începuturile sale în carieră: „Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta, doar că destinul…”. S-a întreținut singură de la 19 ani, de când a plecat din casa părinților / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Ciucu e singur și nu renunță la verighetă, la trei ani de la despărțirea de Alina Sorescu: „Are valoare simbolică pentru mine. Momentan vreau să…'

Citește și: Magda Pălimariu, apariție fabuloasă într-o rochie roșie la VIVA! Influencers Party 2024! E prima apariție la un eveniment monden din România, după ce a devenit mamă

Mircea Badea și Carmen Brumă, vacanță în Corfu

Carmen Brumă a avut numeroase proiecte în această vară, dar a reușit să bifeze și o vacanță în Corfu alături de partenerul ei de viață, Mircea Badea.

„Vara asta a fost o parte cu munca. Am filmat două sezoane de Medic Cool, emisiunea de la Antena 1 pe care o fac și care a ajuns la sezonul al șaptelea, apoi am dat examen și sunt masterandă la Nutriție și siguranță alimentară la Facultatea de Medicină Carol Davila. Apoi am plecat în câteva vacanțe scurte. Am fost la noi la munte și în Corfu”, spune ea.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton