Cum reușește Cătălin Moroșanu să aibă un mariaj fericit cu Georgiana, într-o lume plină de tentații: „Ea îmi spune adevărul în secunda unu. Nu mai avem timp, eu am 40 de ani, ea 39"

 Tudorache Simona
.

Cătălin Moroșanu și soția lui și-au început relația în adolescență, dar sunt la fel de fericiți și astăzi. Sportivul are convingerea că au ajuns să se modeleze unul pe altul pe parcursul anilor și acest lucru a fost un plus în povestea lor. Cătălin Moroșanu crede că o legătură se construiește mai greu la maturitate, asta pentru că cei doi privesc diferit lucrurile și au caracterele deja formate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Copiii le-au întregit viața și au contribuit, de asemenea, la această stabilitate. Cei doi au doi urmași, pe Natalie, în vârstă de 13 ani și pe Nicolas, în vârstă de doi ani. Cătălin Moroșanu admite că în relația lor nu e totul lapte și miere, dar discută și reușesc să depășească fiecare moment mai complicat, pentru că sunt prieteni înainte de toate. Georgiana este de profesie medic stomatolog.

catalin-morosanu-32catalin-morosanu-32

Cum s-au cunoscut Cătălin Moroșanu și Georgiana

Cătălin Moroșanu și Georgiana s-au cunoscut în timpul liceului, deși învățau în unități de învățământ diferite. „Nu, ea învăța într-un liceu și eu învățam în alt liceu. Am crescut împreună, ne-am crescut unul pe altul. De exemplu, o femeie care are acum 30 și ceva de ani, e cam greu să mai accepte un bărbat lângă ea cum e el, că noi, bărbații, suntem mai copii. Îți dai seama o femeie independentă, are 34 de ani, are banii ei, mereu găsești câte un defect, că nu e perfect. La noi a fost altfel, am fost de mici, am crescut, ne-am modelat unul pe altul, au venit copiii, copiii au fost foarte importanți, pentru că ne-au stabilizat relația', spune Cătălin Moroșanu pentru Cancan.

Ce compromisuri au făcut Cătălin Moroșanu și Georgiana în relație

Cătălin Moroșanu recunoaște că înainte de toate el și soția lui sunt cei mai buni prieteni. Georgiana și-a susținut întotdeauna jumătatea, chiar dacă anumite competiții sportive i-au ținut la distanță pentru o vreme.

„După asta, am învățat mereu din greșelile respective, după asta am făcut și compromisuri, Georgiana a acceptat viața mea că mereu am plecat la București și tot timpul în gale și meciuri și așa mai departe. Acum suntem prieteni, pentru că într-un cuplu trebuie să existe prietenie, ești prieten cu bărbatul, că stați împreună în același joc și mergeți în viață, că altfel nu merge povestea. Trebuie să discuți, să comunici foarte deschis, să bârfești, că bârfa este foarte importantă într-o relație de cuplu', mai spune el.

Citește și: Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: „Nu te mai posta cu abundență, lux. Iubito, ține-le pentru tine. Ar fi culmea să…”/ Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău și iubita lui

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…”. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Precizări de ultimă oră ale medicilor despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Scopul a fost acela de a eradica infecția, lucru care a fost realizat undeva la 90%. Trebuie să se stabilizeze cu inima…”/ Ce spun despre întoarcerea maestrului pe scenă

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…”/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Ce eforturi a făcut Valentina Pelinel ca să existe armonie între cei 9 copii ai lui Cristi Borcea: „Mă felicit pentru aportul meu. Cu Melissa am creat o legătură specială, aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm”. Cum se înțelege cu Mihaela Borcea / EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu, despre Georgiana, soția lui: „Ea îmi spune adevărul în secunda unu”

Cătălin Moroșanu admite că s-au mai confruntat cu momente dificile în relație, dar au reușit să le depășească. „Mereu se întâmplă lucrurile astea într-o căsnicie, adică am fi ipocriți să spunem: mamă, numai lapte și miere. Nu există așa ceva! Dar faptul că am fost de mici, ea avea 16 ani, eu 17 ani, faptul că am crescut împreună, faptul că ne-am modificat comportamentele, faptul că ne-am acceptat așa cum am fost noi, ne-a fost mai ușor să știm cine suntem', susține Cătălin Moroșanu.

Sinceritatea este cheia în povestea lor și ingredientul care i-a ținut întotdeauna pe linia de plutire. „Ea îmi spune adevărul în secunda unu. Nu mai avem timp, eu am 40 de ani, ea 39. Te-ai îmbrăcat prost sau vezi îți stă nașpa părul! Nu există, ne spunem în secunda unu. Îi spui din prima', mai spune Moroșanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton