Cum reușește Diana Bișinicu să se mențină în formă: „Poate fi, să zicem, ingredientul-cheie...”. A slăbit 10 kilograme într-o lună, în trecut

 Calin Maria Bianca
.

Cum reușește Diana Bișinicu să se mențină în formă. Diana Bișinicu are 38 de ani, însă vârsta pare a fi doar un număr pentru ea în acest moment al vieții. Primește zilnic numeroase complimente pe rețelele de socializare, dar nu numai, astfel că mulți s-au întrebat cum reușește să arate atât de bine. Fără a ezita, artista a dezvăluit secretul siluetei sale, precizând inclusiv că și-ar dori să ajungă la sala de sport, însp timpul este inamicul ei numărul 1 în acest proces.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Diana Bișinicu știe cât de importantă este iubirea de sine și a mărturisit că face tot ce îi stă în putință pentru a arăta bine. Ba mai mult, contrar aparențelor, nu face aceste lucruri pentru cei din jur sau pentru a scăpa de criticile haterilor, ci pentru a se uita cu drag la ea în oglindă. Artista pune mare accent pe iubirea de sine, așa că recent le-a dezvăluit tuturor celor care o îndrăgesc ce face ea pentru a arăta zi de zi bine.

bisinicu7bisinicu7

Citește și: Diana Bișinicu a slăbit 10 kilograme într-o lună. La ce dietă drastică a recurs: 'Când m-am urcat pe cântar am zis: stop!'

Citește și: Diana Bișinicu a divorțat în secret? Artista și Cătălin Andrieș s-au căsătorit acum 9 ani și au împreună o fetiță

Citește și: Leo de la Strehaia l-a vizitat pe Irinel Columbeanu, la azil: „Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane”

Citește și: Triunghi amoros la Love Island. Concurenta Nargi, în pat cu Răzvan, sărutări fierbinți cu Kiprianos: „Nu mai înțelege nimeni cu cine e. Nu știu dacă ea știe…„

Cum reușește Diana Bișinicu să se mențină în formă

La cum arată la vârsta de 38 de ani, mulți credeau că Diana Bișinicu are o dietă strictă, merge zi de zi în sala de antrenamente și se abține de la multe alimente, însă se pare că adevărul este departe de aceste lucruri. Artista a explicat că își dorește să meargă la sala de sport, însă timpul nu-i permite, iar de asemenea, deși cu toții așteptau dieta ei, aceasta a explicat doar că muncește foarte mult, iar stilul de viață mereu alert și aglomerat îi păstrează silueta pe care și-o dorește.

Nu fac mare lucru. Muncesc foarte mult, asta da, poate fi să zicem ingredientul-cheie pentru a arăta binișor, pentru că nu consider că am o formă de invidiat fizică. Vom vedea. Riana tot îmi spune să mergem la sală amândouă. Eu nu prea reușesc să ajung, pentru că programul meu este de la 8 dimineața până peste 20. După ce o culc pe Riana, eu mai stau și editez clipuri pentru canalul meu de YouTube' , a declarat Diana Bișinicu pentru Wowbiz.

Diana Bișinicu a slăbit 10 kilograme într-o lună

Diana Bișinicu nu a avut mereu o siluetă demnă de invidiat, ci s-a mai confruntat și cu problemele kilogramelor în plus, astfel că nu a ezitat să vorbească despre acest aspect de mai multe ori. În urmă cu mai mult timp, artista a povestit inclusiv că a slăbit 10 kilograme în doar o lună de zile. Deși pare greu de crezut și pentru mulți aproape imposibil, ea a dezvăluit secretul ei și trucurile la care a apelat pe atunci pentru a reveni la silueta ei de toate zilele.

„Ideea este că această transformare a avut loc acum două veri. M-am urcat pe cântar, din păcate după sarcină m-am ales cu niște dereglări hormonale și ovare polichistice și trebuie să urmez din când în când niște tratamente hormonale, care fac , din când în când, ca greutatea mea să alterneze. O dată mă îngraș, o dată slăbesc, asta este, îmi asum acest lucru, pentru că este mai important să fii sănătos.
M-am urcat pe cântar și după ce am terminat tratamentul am zis că nu este ok și nu mă simțeam eu ok, pentru că sunt o persoană pretențioasă și perfecționistă și este foarte important să mă uit eu în oglindă și să-mi placă de mine. 

Soțul meu îmi spune întotdeauna că pot să am și 100 de kilograme că el tot mă va iubi și va fi mereu mândru de mine, dar cel mai important este cum ne simțim noi. Când m-am urcat pe cântar am zis: stop, am foarte multe cazuri în jurul meu care au pierdut lupta cu kilogramele în plus și am zis că nu vreau să ajung acolo, chiar dacă sufăr de aceste dereglări hormonale, e cazul să fac ceva. Îmi doream să slăbesc 7 kilograme, dar am slăbit 10. Dietă, alergări pe stadion în fiecare zi. Nu am apelat la nutriționist, pentru că eu sunt genul care se informează foarte mult, teorie știu foarte multă. 

Eu știu că pentru fiecare organism în parte, fiecare dietă reacționează diferit. Eu toată viața am fost la dietă, încă de când eram copil, pentru că am făcut balet foarte mulți ani, așa că trebuia să am greutatea optimă. Dieta era bazată pe carne și legume, fără carbohidrați’, a povestit Diana Bișinicu, la „Star Matinal’, în urmă cu mai mult timp.

Ce relație are Diana Bișinicu cu fiica ei, Riana

Ei bine, Diana Bișinicu nu a vorbit doar despre cum reușește să se mențină în formă și să aibă silueta pe care și-o dorește, ci a trecut la lucruri mai serioase, precum relația cu fiica ei. Artista și fiica ei, Riana, se înțeleg de minune, iar ea încearcă încă de pe acum să-i ofere o educație bună asupra vieții, învățând-o să fie independentă, iubitoare și muncitoare.

„Suntem și prietene, dar și mamă-fiică bineînțeles. Niciodată nu am cerințe fără să îi explic de ce e bine să facă acest lucru. Eu vorbesc foarte mult cu ea și de când s-a născut, vorbesc cu ea precum cu un adult. Și acum îi spun că e necesar ca în tot ceea ce faci să pui suflet, iubire, pasiune și minte. Eu consider că pentru asta m-am născut, să muncesc.

Asta am încercat să îi insuflu și ei, i-am spus că niciodată nu trebuie să fie dependentă de cineva din niciun punct de vedere și că oricât de mulți bani ar avea viitorul ei soț, ea să fie independentă și să poată oricând să își cumpere ce își dorește și cât își dorește, dar pentru acest lucru trebuie să învețe, să citească, să se culturalizeze și să vrea să facă totul la cel mai înalt nivel', a mai mărturisit Diana Bișinicu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton