Cum reușește Ramona Bădescu să se mențină la 60 de kilograme, la vârsta de 55 de ani: "Secretul este să nu faci excese. Este fundamental să..."

 Calin Maria Bianca
.

Cum reușește Ramona Bădescu să se mențină în formă. Ramona Bădescu are 55 de ani, însă este clar că pentru ea vârsta este doar un număr. Este o femeie frumoasă, elegantă și care reușește să atragă toate privirile oriunde își face simțită prezența. Multe femei își doresc silueta ei demnă de invidiat, astfel că recent vedeta a povestit ce face pentru a se menține în formă și a nu duce grija kilogramelor în plus.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu are viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna, din toate punctele de vedere. Se bucură de succes din punct de vedere profesional, dar totodată și pe plan personal o duce foarte bine, mai ales de când a devenit mamă. Chiar dacă a născut când nu credea că mai este posibil, s-a recuperat foarte repede, iar acum, la patru ani distanță, se bucură de o siluetă cum multe femei doar visează.

ramona2-696×464-1ramona2-696×464-1

Citește și: „O adolescentă grăsuță, care stingea lumina când făcea duș. S-a scris că mi-am scos două coaste…'. Ce complexe avea Ramona Bădescu și cum a ajuns victima preconcepțiilor, după ce s-a mutat în Italia / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Bădescu a suferit de depresie postnatală: „Nu contează că am născut la 50 de ani. Am avut momente de descurajare, de neputință'. Ce spune despre nunta cu Fabio Cali și botezul fiului lor / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost țepuit cu 15.000 de euro Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Afaceristul a apelat la avocați pentru a-și recupera banii

Citește și: Alina Pușcău, singura româncă de la petrecerea de după Met Gala 2024. Modelul a impresionat cu o rochie foarte decoltată, cu șliț adânc pe picior

Cum reușește Ramona Bădescu să se mențină la 60 de kilograme, la vârsta de 55 de ani

Ramona Bădescu nu a avut dintotdeauna o siluetă demnă de invidiat, ba chiar s-a confruntat cu numeroase complexe legate de aspectul ei fizic, mai ales în adolescență. Cu timpul însă, a învățat nevoile corpului ei și a reușit să ajungă la silueta pe care și-o dorea. Inclusiv acum, la 55 de ani, se poate lăuda cu un aspect fizic de invidiat, chiar dacă a trecut printr-o sarcină. Fără a ezita, mai ales fiindcă știe cât de greu este să nu te simți bine în propria piele, Ramona Bădescu a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă.

„Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceeea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată.

De asemenea, a explicat și cum arată programul ei alimentar într-o zi, dar și ce obișnuiește să aibă pe masă la micul dejun de fiecare dată.

Dimineața beau un suc de rodie care este foarte bun, am terminat cu portocalele. O perioadă îmi făceam fresh de portocale, încerc să păstrez fructele de sezon, chiar dacă ai căpșuni și cireșe o bună perioadă din an, încerc să mănânc fructele și legumele de sezon, multe', a declarat Ramona Bădescu pentru Click.

Ramona Bădescu: „Este foarte greu să mai dau jos„

Are 55 de ani și 60 de kilograme, însă rezultatele acestea nu le-a obținut doar printr-un program alimentar sănătos și fără excese, ci și prin multă mișcare. Vedeta merge des în sala de sport și are grijă ca cel puțin două ore pe zi să facă mișcare pentru a se menține. Știe cum asimilează corpul ei, dar și că slăbește foarte greu, tocmai de accea nu întrece limitele când vine vorba de mâncare.

Acum am 60 de kilograme și încerc să mă mențin așa, să nu oscilez, pentru că este foarte greu să mai dau jos apoi. Merg și la sala de sport, sunt norocoasă pentru că este foarte aproape de mine. Fac câte 2 ore de mișcare pe zi. Merg la o sală foarte frumoasă care îți oferă multe opțiuni, de la pillates, la flexibility, posturală și multe altele, plus alte cursuri interesante de care sunt foarte încântată', a mai spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu își hrănește fiul cu produse bio și i-a implementat un stil de viață sănătos

Ramona Bădescu a văzut imediat beneficiile unui stil de viață sănătos și bogat în vitamine, așa că încă de când a venit pe lume fiul ei și a început diverisificare, a avut grijă să-i prepare doar ea mâncarea și numai cu produse bio. Dacă vă întrebați cum a reușit acest lucru în Italia, a explicat chiar ea că are un teren unde plantează mereu legume și fructe de sezon.

Mă consider o femeie bogată nu pentru că am bijuterii și lucruri de valoare ci pentru că am un teren mic lângă Roma de unde iau produse bio de sezon,  acum sunt căpșuni, am pus castraveciori, roșii, ridichii, ceapă, usturoi, zarzavaturi cu care i-am gătit lui Ignazio de când era mic  și a crescut de mic cu plăcerea de a mânca zarzavaturi și fructe.

Nu i-am dat niciodată ceva pasat la borcan sau mâncare semi preparată din comerț. I-am gătit întotdeauna eu, nici măcar bona, este important pentru copiii mici să îi îndrumi spre o alimentatie bună, să introduci încet-încet câte un ou. Îmi aduc aminte că unul dintre alimentele folosite mult pentru el în mâncare, pe lângă morcov, ceapă, usturoi, țelină, a fost dovleacul, care este foarte hrănitor pentru copii și ușor de digerat. Ignazio are acum 4 ani jumate și 23 de kilograme', a mai povestit vedeta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton