Cum reușește Viviana Sposub să arate perfect fără să țină dietă: "Mănânc ce vreau eu"

 Oana Pantazi
.

E greu de spus cum reușește Viviana Sposub să arate atât de bine fără să țină dietă… Asta în condițiile în care, spune ea, nu prea se abține de la nimic. Totuși, în afară de moștenirea genetică, mai există și un mic secret, pe care vedeta l-a dezvăluit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dat fiind că spune că nu se abține de la nimic atunci când vine vorba despre mâncare, e greu de crezut că Viviana Sposub nu ține dietă măcar din când în când… Iată însă că, după cum mărturisește, vedeta nu ține regim și, mai mult mănâncă tot ce-i place. Asta pentru că o ajută vârsta, dar și moștenirea genetică, deocamdată.

1-viviana-sposub-aparitie-surprinzatoare-alaturi-de-un-barbat-celebru-dupa-despartirea-de-george-burcea-galerie-foto1-viviana-sposub-aparitie-surprinzatoare-alaturi-de-un-barbat-celebru-dupa-despartirea-de-george-burcea-galerie-foto

Cum reușește Viviana Sposub să arate perfect fără să țină dietă

Viviana (26) a mărturisit că are noroc de un metabolism care îi permite să mănânce absolut tot ce vrea, fără să se îngrașe, dar declarația conține și un cuvânt – „uneori” – care dă de înțeles că vedeta nu abuzează de mâncare în fiecare zi și că încearcă să găsească un echilibru în ceea ce privește alimentația.

Cred că frumusețea vine din interior și nu glumesc când spun asta. Nu cred că este un clișeu! Când te menții foarte bine, atât moral, cât și sufletește, cu siguranță se vede. Emani frumusețe, dar pe lângă asta, desigur, te îngrijești și ca orice femeie, mai faci un drum pe la salonul de înfrumusețare când este nevoie.

Nu țin dietă, Dumnezeu m-a înzestrat cu un corp și un metabolism, încât mănânc ce vreau eu, uneori. În sensul în care, chiar mănânc de toate, dar încerc să am un echilibru, nu vreau să exagerez', a dezvăluit Viviana Sposub, în exclusivitate, pentru Playtech.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Detaliile care indică că sunt din nou un cuplu

Citește și: Viviana Sposub a trecut prin clipe îngrozitoare când a fost în America: „Am avut accident de mașină. Ni s-au furat…’. Vrea să plece din România, după despărțirea de George Burcea

Totuși, de sărbători, Viviana a dat frâu liber poftelor și a mâncat din toate bunătățile pregătite de mama ei fără să-și facă griji cu privire la siluetă.

„Am mâncat de toate. Mi-a făcut mama sarmale, ardei umpluți, am mâncat și cozonaci. Am fost la tot felul de evenimente, am întâlnit peste tot mâncare și nu m-am abținut!', a mai spus Viviana Sposub pentru sursa citată.

Viviana Sposub: „Singură până într-un punct!”

După despărțirea de Viviana Sposub, George Burcea s-a reîntors în America, fără a mai face alte declarații despre viața amoroasă. Două luni mai târziu, fosta prezentatoare TV l-a urmat peste Ocean și a postat mai multe fotografii în mediul online, alături de un bărbat surprins cu spatele, ce semăna izbitor cu actorul. George Burcea a procedat similar, astfel că au alimentat misterul din jurul relației lor. Întoarsă în România, Viviana Sposub a anunțat că se pregătește pentru o altă vacanță de o lună, iar din declarațiile ei reiese că destinația ar fi tot America, unde este stabilit actorul.

După scurta vacanță în America, Viviana Sposub se pregătește pentru o nouă călătorie, care va dura aproximativ o lună. Bruneta a dat de înțeles, destul de subtil, că destinația va fi tot peste Ocean, declarații care par să confirme zvonurile împăcării cu George Burcea. 

„De sărbători mă voi bucura de prezența oamenilor dragi. O să plec și într-o vacanță mai lungă! Cam vreo lună o să fiu iar plecată din țară. Nu vă zic unde, dar poate bănuiți! Nu știu, vedem! (n.r. dacă merge în America)

De câțiva ani obișnuiesc să plec de sărbători pentru că oricum petrec timp cu familia, acasă, pe tot parcursul anului. De obicei alegem de sărbători să plecăm undeva. Anul acesta cred că este primul an în care plec singură. Singură până într-un punct!’, a spus frumoasa șatenă pentru ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton