Cum au reușit Brigitte și Florin Pastramă să își salveze căsnicia. Au semnat actele de divorț, dar s-au răzgândit: „Suntem în permanentă schimbare”

 Calin Maria Bianca
.

Cum au reușit Brigitte și Florin Pastramă să își salveze căsnicia. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva luni bune, cei doi soți își aruncau numeroase cuvinte jignitoare unul la adresa altuia. Pe atunci toată lumea credea că nu mai există cale de împăcare între cei doi, însă… surpriză! Se înțeleg de minune acum și își continuă drumul pe care l-au clădit împreună. Iată secretul pe baza căruia și-au mai dat o șansă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum au reușit Brigitte și Florin Pastramă să își salveze căsnicia. Brigitte și Florin Pastramă au avut încă de la bun început o relația cu multe suișuri și coborâșuri. Deseori se certau și se împăcau, însă niciodată nu s-a pus dicuția de divorț. În urmă cu câteva luni, numeroasele neînțelegeri i-au făcut să ajungă la o ceartă scandaloasă și să își dorească să divorțeze. Furia și episoadele mai puțin plăcute nu au durat decât câteva zile.

brigi-2brigi-2

Din fericire, lucrurile s-au așezat din nou între cei doi. Nu, nu oricum, ci având la mijloc un secret pe care abia acum l-au făct public. Ce-i drept, toată lumea se întreba cum de au ajuns de la depunerea actelor de divorț să fie din nou un cuplu de nedespărțit. Brigitte și Florin Pastramă nu au mai ezitat și au povestit cum au ajuns să fie o familie fericită după scandalul dintre ei.

Citește și: Brigitte Pastramă a investit 10.000 de lire în decorațiunile de Crăciun:'Este în totalitate pe gustul meu'

Citește și: De ce a făcut Brigitte Pastramă închisoare.Vedeta a trăit o serie de drame în tinerețe

Citește și: Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță:'Se mai întâmplă'. Ce diagnostic i-au pus medicii

Citește și: Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique:”Timpul are mâinile unui chirurg…”

Cum au reușit Brigitte și Florin Pastramă să își salveze căsnicia

Brigitte și Florin Pastramă duc acum o viață fericită și lipsită de griji. După marele scandal în care erau la un pas să divorțeze, lucrurile în relația lor au intrat pe un făgaș normal, astfel că se bucură de împlinirea lor. Totuși, au declarat că la mijloc a fost 'Mâna lui Dumnezeu'. Vedeta a dezvăluit că doar prin calea Bibliei și a Bisericii au ajuns să formeze din nou un mariaj ca la carte. Ba mai mult, încă de atunci, ambii au început un proces de schimbare în bine, privind comportamentul lor.

'Lucrurile s-au calmat de jumătate de an. Noi suntem în permanentă schimbare. Cred că Dumnezeu este unicul care poate să ne schimbe la vârsta asta. Să speram că domnul Iisus să ne dea înțelepciunea să putem să înțelegem ce nevoi are fiecare dintre noi. Încât când unul este nervos, celălalt să fie calm și să nu fim amândoi în aceeași stare, că nu este bine. Eu nu pot nimic, decât Hristos, atât. Noi avem o fire, pe care trebuie să o răstignim. Dacă încă nu reușim, Dumnezeu să ne țină astfel încât unul să fie mai înțelept decât celălalt.', a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Au semnat actele de divorț, dar s-au răzgândit

Brigitte Pastramă nu poate decât să se mândrească cu viața pe care o trăiește acum. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Nu își mai dorește absolut nimic. Are o vilă mare și frumoasă, o afacere înfloritoare, un bolid de lux la care mulți doar visează, cât și o casă în Dubai, achizișionată recent. Ba mai mult, pe lângă lucrurile materiale, are bogăție sufletească. Familia ei este cea mai importantă dintre toate, așa că nu poate decât să se roage pentru copiii ei.

'Vreau copii mei să fie pe o cale bună. Îmi doresc pentru copiii mei, pentru că eu am absolut totul. Dar îmi doresc copiii ei să înțeleagă, ceea ce este cel mai important, că acum este vremea în care alegi cu adevărat calea', a mai spus vedeta.

Brigitte și-a cumpărat casă de 320.000 de euro în Dubai

Când vine vorba de bani, Brigitte Pastramă nu duce vreo grijă. Are tot ceea ce vrea și își permite tot ceea ce își dorește, dovadă fiind ultima ei achiziție în domeniul imobiliar. Frumoasa brunetă a vrut să facă o investiție serioasă și pe termen lung, astfel că și-a cumpărat o casă de sute de mii de euro în Dubai. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci chiar ea. Fără a ezita, vedeta a dezvăluit prețul, dar și cum este secționată casă, chiar în fața tuturor.

'Aici, în Dubai, avem două dormitoare cu două băi. Un living cu încă o baie. O cameră de serviciu. Nu avem dressing separat așa cum avem în România. Avem și o bucătărie americană și o curte, care este jumătate din curtea pe care o avem aici. Este într-o zonă foarte faimoasă din Dubai Land. O zonă de vile. Este la jumătate de kilometru de Club Trump. A costat, împreună cu taxe, 320.000 de dolari, asta din cauza că am cumpărat-o de la un localnic.', a dezvăluit Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton