Cum a reușit Mihai Munteanu, alias Munti de la Chefi la cuțite, să slăbească 50 de kilograme: "Nu mai pot cu dietele. Logodnica mea m-a îndemnat"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reușit Mihai Munteanu, Chef Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite' sezonul 6, să slăbească 50 de kilograme. Mihai Munteanu, Chef Munti, câștigătorul sezonului 6 al show-ului de talente culinare Chefi la cuție', a trecut printr-o transformare uluitoare, după ce a slăbit nu mai puțin de 50 de kilograme. Iată cum a reușit talentatul bucătar să ajungă la greutatea dorită!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Munteanu, Chef Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite' sezonul 6, a făcut senzație la show-ul de gastronomie difuzat pe Antena1. Concurentul a făcut parte din echipa chefului Sorin Bontea și a plecat acasă cu premiul cel mare de 30.000 de euro. La cinci ani de la acel moment, Mihai Munteanu și-a schimbat stilul viață, după o operație de micșorare a stomacului, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Chef Munti a reușit să slăbească 50 de kilograme.

screenshot-2024-03-07-133335screenshot-2024-03-07-133335

Cum a reușit Mihai Munteanu, Chef Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite' sezonul 6, să slăbească 50 de kilograme

Mihai Munteanu, chef Munti, câștigătorul sezonului 6 de la „Chefi la cuțite”, a reușit să slăbească 50 de kilograme, în urma unei operații de micșorare a stomacului. Chef Munti a fost susținut de logodnica sa, care i-a fost aproape de-a lungul întregului proces.

Citește și: Andrei Neacșu, surprins alături de noua iubită, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată femeia și cum s-au afișat împreună

Citește și: De ce Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au amânat cununia religioasă timp de 5 ani: „Nu ne doream să trăim în păcat. Amândoi suntem credincioși

Citește și: Bianca Drăgușanu, petrecere fabuloasă în alb și negru, la 42 de ani, în localul iubitului ei: „Cel mai frumos cadou…”. Ce mesaj emoționant i-a transmis Gabi Bădălău

Citește și: Simona Halep, la revenirea în țară, după ce a scăpat de suspendare: „Adevărul a ieșit la suprafață. Am avut şi lacrimi pentru că…'. Primul turneu la care a fost invitată să participe

„Era normal, la un moment dat, să fac chestia asta, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20.000 de chestii mi-au trecut prin cap' – povestea el, acum ceva vreme.

Mihai Munteanu-Munti a câştigat „Chefi la cuţite”, sezonul 6

În cadrul marii finale „Chefi la cuţite' sezonul şase, Mihai Munteanu-Munti a fost desemnat câştigător.   Chef Sorin Bontea și-a manifestat, la acel moment, mândria față de cei doi concurenţi ai săi, Silviu şi Munti.

„Sunt bucătari foarte buni, au mers foarte bine. Nu știu dacă am avut până acum o asemenea finală.'. Pentru prima dată în șase sezoane, Florin Dumitrescu nu a avut nicio șansă la titlu, căci bucătarii săi au părăsit competiția chiar înainte de cea de-a treia probă, iar cuțitul său de aur, Silviu Nedelea, a jucat în semifinala în tunică albastră: „Pentru mine a fost greu sezonul acesta. A fost un sezon plin de lupte fizice, interioare. A fost totul ca în deviza noastră, a echipei roșii – până la sânge!'.

Pe Munti l-au compleşit emoţiile şi abia a făcut câteva declaraţii. Acesta se declara mândru de reuşita sa.

„Nici acum nu îmi vine să cred că am câștigat! Am simțit că mi-a fugit pământul de sub picioare, a fost o nebunie totală în finală.', a spus acesta.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton