Cum a reușit Nicole Cherry să rămână în industria muzicală, după ce producătorul i-a interzis să mai cânte: ”Ca să nu-mi închid cariera a trebuit să...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a reușit Nicole Cherry să rămână în industria muzicală, după ce producătorul i-a interzis să mai cânte. Este o artistă de top din România, cunoscută de publicul larg, însă începutul ei din punct de vedere profesional nu a fost deloc unul ușor. Într-adevăr a făcut furori cu melodia cu care s-a lansat, 'Memories', însă de aici au urmat o serie de probleme. Producătorul cu care colabora pe atunci ar fi văzut potențialul succes care se ascundea în spatele ei, astfel că lucrurile ar fi luat o altă întorsătură, din care frumoasa cântăreață ar fi ieșit cu greu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a reușit Nicole Cherry să rămână în industria muzicală, după ce producătorul i-a interzis să mai cânte. Nicole Cherry se bucură de un succes colosal în aceste momente pe plan profesional. Deși din exterior pare foarte ușoară munca ei și de asemenea extrem de bănoasă, în realitatea ar fi fost supusă la numeroase teste de dragul carierei muzicale. Totul a început pe când abia se lansase în industrie, iar producătorul ei de pe atunci i-a dat interzis din a mai cânta.

nicole-cherry2-1nicole-cherry2-1

Mai concret, invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, Nicole Cherry a dezvăluit că nu i-a fost deloc ușor să ia o decizie la acel moment. Își dorea să se afirme și să se facă cunoscută cu talentul său, însă, potrivit declarațiilor sale, producătorul ei nu îi permitea să cânte oriunde voia, ci doar să facă piese în studioul său. Nici artista și nici tatăl ei, pe post de manager, nu a fost de acord cu așa ceva, astfel că au dorit să încheie colaborare.

Citește și: De ce nu mai vrea Nicole Cherry copii: „Lucrurile ar deveni mult mai complicate”

Citește și: Nicole Cherry a adus bani în casă de la vârsta de 14 ani: 'Știu cum e să ai și cum e să nu ai'. Mama ei și-a vândut bijuteriile pentru ca Nicole să meargă la un concurs

Citește și: A murit Mihai Bica, actorul care interpreta scrierile Părintelui Arsenie Boca. Avea 59 de ani

Citește și: Cât de des o vizitează Alex Dobrescu pe fiica sa, după scandalul cu Cristina Cioran: „Se implică atât cât dorește”

Cum a reușit Nicole Cherry să rămână în industria muzicală, după ce producătorul i-a interzis să mai cânte

Ei bine, din nefericire, încheierea colabărării pe plan profesional cu acel producător nu a fost deloc una ușoară pentru Nicole Cherry. Pentru a ieși din contractul pe care-l avea, frumoasa artistă și tatăl ei ar fi fost nevoiți să plătească, astfel că la vreme aceea au scos sume importante de bani din buzunar. Cu trecerea anilor, cântăreața realizează că a fost cea mai bună decizie, fiindcă altfel, cel mai probabil, nu mai ajungea să fie atât de cunoscută și virală pe plan profesional.

'Memories, multe dintre persoanele de atunci… nimeni nu știa, pentru că treaba asta trebuia ascunsă și trebuia dat cezarului ce e al cezarului. Toate laudele erau într-un singur loc. Așa am și avut acordul la acel moment. Eu, oricum, neștiind ce se întâmplă cu o piesă. Că e important să ai niște procente din acea piesă. Că e important și că e mare lucru pentru un artist și să știe să compună. Să spună asta oamenilor și să se laude. Eram mică. Îmi doream să mă fac auzită. Să mi se confirme că nu visez.

Atunci mi s-a spus că nu pot să merg peste tot unde vreau eu. Cumva, mi s-a zis că dacă vreau să stau doar acolo, dacă nu, să nu mai cânt. Pentru mine a fost un moment foarte greu. Mi-am dat seama că nu puteam să fac mai mult acolo. (…) Eu ca să ies din acel contract, eu a trebuit să plătesc. Eu am ieșit plătind din acel contract. Ca să nu-mi închid cariera, a trebuit să plătesc un prim contract al meu. Ca să pot să cânt.', a povestit artista în podcast-ul lui Mihai Morar.

Cine a ajutat-o pe Nicole Cherry la început de drum

Nicole Cherry a știu încă de la vârsta de 9 ani că muzica este pasiunea ei cea mai mare și asta vrea să facă în viață. Zis și făcut! 5 ani mai târziu ocupa primele locuri cu melodia ei 'Memories'. Cu toate astea, mulți se întreabă cum a ajuns să fie pe acest drum în cariera sa. Deși la început se zvonea că a ajuns sus pe pile, adevărul nu este deloc așa. Frumoasa cântăreață a explicat că totul a pornit după ce sora ei a înscris-o la un casting, unde s-a prezentat și i-a fost descoperit talentul muzical iar apoi a urmat prima ei piesă. Nu s-a pus problema de bani, ci doar de a se face cunoscută la nivel cât mai mare, ceea ce a și reușit.

„Pe mine nu m-a ajutat nimeni să mă lansez. Pe mine sora mea m-a ajutat. M-a trimis la un casting. (…). Nu am uitat oamenii care m-au dezamăgit. Dar i-am iertat, pentru că pe mine m-au ajutat în momentul acela să evoluez. Să mă maturizez. Și dacă ar fi să dau timpul cu 10 ani în urmă, aș face toți pașii. Primul producător și producătorul cu care m-am lansat eu… m-am bucurat enorm de mult că l-am întâlnit. Am intrat la un casting. Am intrat într-un studio și mi s-a spus, ‘Nicole, acum cântă!. Eu atunci am fost prima dată în situația de a și cânta și de a și compune.', a continuat Nicole Cherry.

Nicole Cherry, la un pas de a face furori la nivel internațional cu piesa 'Memories'

Nicole Cherry a făcut senzație cu piesa 'Memories', însă artista susține că la mijloc au fost multe probleme care au împiedicat-o să fie cunoscută la nivel internațional. Mai concret, a explicat că piesa ei a fost difuzată inclusiv în Amrerica, însă și faptul că pe baza ei se putea ajunge la mult mai muți bani.

Eu, la acel moment, știam de Pitbull, de J Balvin… Am o filmare cu Balvin și cu Enrique Iglesias când îmi ascultau piesa în turneu în 2013. Am și numărul de telefon al lui Balvin. Am vorbit cu el în privat să ne vedem la Untold. Piesa mea a fost difuzată în America. Știu și am auzit multe. Undeva s-a oprit totul. Nu știu unde. Nu-mi pot explica. Nu știu câți bani a câștigat piesa. Dar, ca să ies din acel contract cu casa de producție, a trebuit să plătesc de la mine.', a mai spus Nicole Cherry.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton