Mădălina Ghenea, superbă într-o ținută albă la o gală de prestigiu din Milano: "Lucrez non-stop"

 Tudorache Simona
.

Mădălina Ghenea a fost ravisantă la la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards 2024, care a avut loc în urmă cu câteva zile, și a reușit să nu treacă neobservată. Actrița a purtat o rochie albă, care îi scotea talia în evidență și îi lăsa spatele gol. Ea a accesorizat o capă cu pene. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Într-una dintre fotografii, Mădălina Ghenea este surprinsă chiar pe străzile din Milano. Actrița a atras privirile trecătorilor ca un magnet, iar acest lucru se poate observa și în pozele de pe rețelele de socializare. Mădălina a anunțat că se pregătește pentru un proiect în care va avea rol negativ.

madalina ghenea 41madalina ghenea 41

Mădălina Ghenea, superbă într-o ținută albă la o gală de prestigiu din Milano

Mădălina Ghenea a făcut publice câteva imagini de la evenimentul la care a participat la Milano. „Postez cam târziu aceste imagini, dar lucrez non stop. Iată câteva momente din escapada mea de 24 de ore la CNMI Sustainable Fashion Awards 202', a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Pe rețelele de socializare, comentariile au curs. Mulți i-au remarcat calitățile, alții s-au arătat contrariați că Gerard Butler a lăsat o femeie ca ea să plece către alte relații.

N-am văzut femeie mai frumoasă ca tine!, „Nu înțeleg cum Gerard Butler a putut să se despartă de tine. Oare nu regretă decizia?', „Ești o operă de artă!' „Zeiță pe pământ', au comentat fanii.

Citește și: Ce relație are Eric, fiul lui Andrei Aradits, cu mama lui, după divorțul părinților: „Este foarte des plecată și nu își face timp să vorbească cu mine. Îmi este greu…'

Citește și: Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost „traumatizant”: „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură”. Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

Corina Dănilă și iubitul ei, primele imagini împreună. Până la 52 de ani, actrița a fost căsătorită de două ori și are o fiică de 20 de ani

Citește și: Cum își educă Nadine fiul. Adolescentul de 14 ani a fost lăsat o perioadă să se descurce singur la școală: „Am agreat să nu-i mai amintim de teme. După două luni, notele i-au scăzut dramatic, iar copilul a venit și ne-a spus că…”

Citește și: Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește în vila lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

Mădălina Ghenea se pregătește pentru un rol negativ

Mădălina Ghenea va avea un rol negativ în proiectul pe care îl pregătește. Vedeta a ținut să le vorbească celor care îi urmăresc activitatea despre următoarea etapă din viața ei.

„Să văd dau câteva detalii despre următorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu înseamnă că sunt unul și în viața reala. Îmi amintește oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de film de la Roma pentru un film italian, când toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam, de fapt, doar în film. Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum sunteți amuzanți. Sper că voi juca un astronaut… așa că voi, toți ciudații, veți scrie că eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis!', a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton