Cum s-a apropiat Denise Rifai de Dumnezeu și ce spune despre relația cu Divinitatea: "Am avut perioade grele. Am stat un pic retrasă în relaţia cu El până am înţeles că…". Prin ce cumpene a trecut prezentatoarea TV / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum s-a apropiat Denise Rifai de Dumnezeu. Îndrăgita prezentatoare ne-a vorbit cu ceva timp în urmă despre relația cu Divinitatea și cum s-a schimbat aceasta de-a lungul timpului, precum și despre cumpenele din viața sa, destin și superstiții. Iată ce ne-a dezvăluit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Crezi în fatalitate, în destin? Ai trăit vreo experiență mind blowing, ceva care să te fi convins că ce ți-e destinat a fost scris demult sau ești adepta sintagmei „omul își mai face soarta și cu mâna lui?

Cred într-un amestec între destin şi ceea ce construieşti şi alegi. Cred în spirite care continuă să evolueze şi cred că, odată ce învăţăm din greşeli sau situaţii, nu ne mai întâlnim cu ele. Continuăm să ne întâlnim cu anumite situaţii până învăţăm lecţia. Cred că în toată această călătorie există acest liber arbitru care te îndepărtează sau te apropie, mai mult sau mai puţin, de la drumul şi destinul tău. Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia. Unii se încăpăţânează să nu înţeleagă, alţii înţeleg şi, dacă greşesc la un moment dat, se repliază şi schimbă ceva în comportamentul lor. Cred mult în evoluţie, în faptul că trebuie să fim atenţi la noi şi să simţim ce ni se întâmplă, de ce ni se întâmplă, care este povaţa pentru noi. Sunt o tipă meditativă, mă înconjor de oameni asemenea, sunt liniştită şi profundă.

denise-rifai-1-1denise-rifai-1-1

Denise Rifai: „Este talismanul meu şi nu îmi lipseşte”

Superstiții ai? Porți vreun talisman? S-a întâmplat să te întorci din drum sau să renunți la ce-ți popuseseși din cauza unor „semne care erau acolo?

Nu îmi plac pisicile negre. Ca talisman am parfumul, este puterea mea. Mă relaxează foarte mult, funcţionez foarte bine la nivel olfactiv şi parfumul, aroma, contează pentru mine foarte mult. Mă relaxează, îmi oferă protecţie, este talismanul meu şi nu îmi lipseşte. De asemenea, apa contează foarte mult pentru mine, curăță energiile negative. Înotul, sauna sunt importante pentru mine.

Citește și: Denise Rifai consideră că femeile trebuie să gătească pentru familie: „E normal pentru bărbatul tău să îi faci mâncare. Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu'

Citește și: Ce spune Dan Bittman despre o relație cu Denise Rifai și de ce i-a dat inelul în emisiunea ei: „De la o anumită vârstă-ncolo, te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. S-a reprofilat din punct de vedere profesional

Citește și: „99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu exista niciuna mai mișto ca mine'. Vica Blochina, mesaj pentru cei care îi critică viața și relația cu Victor Pițurcă

Cum s-a apropiat Denise Rifai de Dumnezeu

Cu divinitatea ce relație ai? Te-ai supărat vreodată pe Dumnezeu? Ti-ai pierdut vreodată încrederea în El? Care a fost cea mai grea perioadă din viața ta? Dar cea mai fericită?

Am avut perioade grele. În aceşti doi ani a fost greu, am avut foarte multe necazuri cu părinţii mei şi, pentru că îi iubesc foarte mult, m-a destabilizat această perioadă. Am stat un pic retrasă în relaţia cu Dumnezeu până am înţeles că există un moment când te laşi Lui, când Îl primeşti în toată fiinţa ta. În momentul în care te laşi Lui, totul e bine, înţelegi că orice vine de la Dumnezeu. Există cumpene în viaţa noastră, şi eu am trecut printr-una, dar sunt foarte credincioasă. Iubirea pentru Dumnezeu e cea mai mare binecuvântare şi cea mai mare protecţie. Totul e acolo.

Debise Rifai: „Sunt foarte sensibilă, foarte simplă în trăirile mele”

Am conştientizat acest lucru la un moment dat şi m-am simţit, din momentul acela, în pace, liberă, protejată. Cum este Denise Rifai în viața de zi cu zi? Ce nu vedem noi din fața ecranului? Timpul liber cum ți-l petreci?

Sunt foarte sensibilă, foarte simplă în trăirile mele, sunt un om care vrea să facă mult bine, care luptă foarte mult pentru dreptate. Mi-ar plăcea la un moment dat să fiu eu Moş Crăciun pentru toată omenirea dacă s-ar putea. Mi-ar plăcea să ajut cât mai mult. Timpul liber îl petrec căutând să mă descopăr, să mă relaxez. Fac sport, mă plimb, citesc, stau cu prietenii, merg la film, vizitez locuri frumoase. Îmi place mult să dansez şi să ascult muzică. De asemenea, mă încarc spiritual prin meditaţie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton