Cum s-a cunoscut Oana Ioniță cu fostul ei soț, Florin Budnaru, și cum au ajuns la despărțire: „Am trecut prin traumă până să divorțez. Aveam nevoie să...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum s-a cunoscut Oana Ioniță cu fostul ei soț, Florin Budnaru, și cum au ajuns la despărțire. După o căsnicie care a durat mai bine de 10 ani, Oana Ioniță a divorțat de Florin Budnaru, iar acum are un nou iubit. Cu toate acestea, a vorbit despre drama prin care a trecut înainte să divorțeze, dar și cât de greu i-a fost după ce s-au separat. Iată cum a ajuns să formeze o relație cu fostul soț, dar și cauza reală a divorțului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Ioniță a vorbit deschis despre divorțul de Florin Budnaru, explicând că s-a ajuns în acest punct când se aștepta mai puțin. Nu, la mijloc nu a fost vorba despre infidelitate, violență verbală sau fizică, ci totul a pornit de la o situație neașteptată, chiar atunci când s-au mutat singuri în propria lor casă. Deși fosta Bebelușă de la Cronica cârcotașilor vedea totul roz și că o să fie bine, totul a luat o altă întorsătură.

61254910-scaled-161254910-scaled-1

Citește și: Oana Ioniță are un nou iubit, la nici un an de la divorțul dureros: „Poate mă voi recăsători la un moment dat” / Un copil a rămas la ea și altul la fostul soț

Citește și: Ce condiție a primit Oana Ioniță de la fostul soț, Florin Budnaru, pentru a-și vedea fiul mai des: „A zis că nu mai face apel dacă…'. Coregrafa a obținut o victorie în procesul privind custodia lui Maxim

Citește și: Hamude de la Puterea Dragostei s-a căsătorit cu iubita lui, Mădălina. Imagini de la cununia civilă: „Cel mai important și frumos moment din viața mea”

Citește și: Vlăduța Lupău a scăpat de tusea care o chinuia de 8 ani prin operație, deși mai mulți medici au refuzat inițial intervenția: „Eram deja în depresie, mi-am descoperit o…”

Cum s-a cunoscut Oana Ioniță cu fostul ei soț, Florin Budnaru

Invitată la podcast-ul prezentat de Ameri Nasrin, Oana Ioniță a vorbit pe larg despre viața ei privată, începând încă din momentul în care l-a întâlnit pe fostul ei soț. A povestit cum totul era perfect la început, și asta nu doar în primul an, ci pe termen mai lung, cel puțin până a apărut fiul lor. Lucrurile au fost frumoase și atunci când și-au întemeiat o familie, însă de-a lungul timpului aceasta susține că el îi dedica tot timpul lui Maxim, băiatul lor.

'Atunci m-am îndrăgostit, am simțit că este bărbatul cu care trebuie să mă căsătoresc și să am o familie. A fost foarte frumos când ne-am îndrăgostit, la fel și primul an, era totul așa pur cum e o relație nouă la început. A și durat timp de 10 ani, a fost frumos. Isabel avea 2-3 ani pe atunci, el a plăcut-o foarte mult. M-a susținut, a fost tată pentru Isabel până când a apărut Maxim, care era copilul din sângele lui. După ce a apărut Maxim nu era celași sentiment, cu toate că făcea lucruri pentru ea. Nu am simțit niciodată apropierea foarte mare pentru ea după ce a apărut Maxim. (…)„, a spus Oana Ioniță în Podcast-ul Ameritat cu Nasrin.

Care a fost cauza divorțului

La un moment dat, în pandemie, când s-au mutat singuri în casă, fără mama ei, au apărut și primele discuții. Oana Ioniță spera că vor avea o viață foarte frumoasă, având căminul lor, însă lucrurile au luat o altă întorsătură când el dormea cu fiul lor, Maxim, iar ea cu fiica ei, Isabel. Au trecut zile la rând iar conexiunea lor ca și cuplu era tot mai rea, astfel că fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor i-a spus că nu mai merge așa, având o serie de discuții, în care ea a vorbit și despre divorț.

„Părinții trebuie să aibă timpul lor. Noi nu am avut timpul nostru. Seara Maxim stătea cu Florin și eu cu Isabela. Fiecare avea un alt program, nu aveam timpul nostru și ne-am distanțat ca și energie. Am simțit că nu e ce trebuie și că trebuie să facem ceva. Ori să mergem într-o vacanță, ori la psiholog, dar lui i se părea normal ce se întâmplă. Eu aveam nevoie să stea și cu mine. Nu mai aveam timp cu el și nu mai aveam nici atenția lui. Nu mai exista altcineva în afară de Maxim. Am avut o discuție cu el și i-am zis ori așa, ori așa.

Atunci am hotărât să divorțeze, adică nu a fost altă problemă. Eu am vrut divorțul, deși am tras enorm și am avut o discuție în care i-am spus că îmi doresc mai mult de la relație, să avem timp să vorbim. El era tot timpul supărat pe mine, avea permanent perioade de drame și supărări. Eu sunt o fire foarte veselă și atunci mi-a zis: „Ești liberă să îți trăiești viața așa cum vrei„. I-am zis că nu pot să continui așa. Nu mi-aș fi dorit.', a continuat ea.

Fostul soț nu a fost de acord cu divorțul

Florin Budnar nu a fost de acord cu decizia de a divorța, asta fiindcă nu se aștepta la o astfel de decizie din partea Oanei Ioniță, după 10 ani de mariaj. Totuși, se pare că aceasta nu a mai putut să ducă o viață în care să fie „colegă de cameră' cu soțul ei și a decis să se despartă, chiar dacă a sperat până în ultima clipă că se vor împăca și lucrurile vor funcționa din nou.

„Pentru Florin această despărțire nu cred că era în plan sau nu s-ar fi gândit că ajungem la divorț. Mă așteptam să ne împăcăm la un moment dat, până în momentul divorțului am tot sperat. Eu am trăit cu speranța că o să ne înțelegem. Eu, de fapt, am trecut prin traumă până să divorțez. Cea mai grea perioada a mea a fost decizia pentru că nu voiam. El nu a aceeptat decizia mea de a divorța și i-am spus că el îl inițiază. Mi-a spus că putem să locuim împreună ca și până acum, eu dormind cu Isabel și el cu Maxim. „, a mai continuat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton