Cum s-a hotărât Dana Nălbaru să se pocăiască: ”Mi-a fost rușine de mine. Începusem să am îndoieli și...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum s-a hotărât Dana Nălbaru să se pocăiască. Dana Nălbaru nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea drept de când era solistă a trupei Hi-Q. Ei bine, în ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor, astfel că vreme de mai bine de 8 ani și-a ținut viața privată departe de ochii curoșilor. Totuși, în acest timp, s-a transformat radical. Fosta artista a fost invitată recent în podcast-ul „Fain & Simplu' realizat de Mihai Morar, acolo unde, printre altele, a povestit inclusiv ce a determinat-o să se pocăiască și cum a luat această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Nălbare a cucerit pe vremea când era solistă a trupei Hi-Q, având parte de un succes colosal pe plan profesional. Se bucura de reușite, însă totodată, a trecut și prin numeroase cumpene ale vieții. Totuși nu acestea au făcut-o să ajungă la decizia de a se pocăi, ci din contră. Totul a venit într-un moment neașteptat, atunci când ea, a simțit chemarea sa spre pocăință.

nalbaru8nalbaru8

Dana Nălbaru nu s-a sfiit să spună în fața tuturor că s-a pocăit, explicând că acesta este doar începutul, iar drumul ei spre pocăință continuă. Mai mult decât atât, a povestit cum a luat această decizie și în ce circumstanțe, fără a omite faptul că totul s-a întâmplat într-o cameră de hotel pe când se pregătea de un concert.

Citește și: Dana Nălbaru s-a pocăit și a decis să renunțe total la viața publică: „M-am botezat în Hristos, iar când băiețelul meu s-a îmbolnăvit și am crezut că îl pierdem…”

Citește și: DOC a recunoscut că a fost îndrăgostit de Dana Nălbaru: „Avea și are și acum o frumusețe…”

Citește și: Andreea Raicu spune dacă a fost agresată sau nu, de Tudor Chirilă: „A fost o relație tumultuoasă…” / Vedeta a recunoscut că a fost lovită o dată, de alt bărbat

Citește și: Cum arată Cristina Bâtlan nemachiată și fără filtre, la 50 de ani: 'Un mare act să te arăți reală. Mi se pare că…'

Cum s-a hotărât Dana Nălbaru să se pocăiască

Dana Nălbaru a vorbit despre un moment  care i-a marcat viața, petrecută într-un hotel din Botoșani. Soţia lui Dragoş Bucur ajunsese acolo pentru un concert, iar o serie de evenimente care s-au petrecut pe drum, au făcut-o să pună la îndoială decizia de a se boteza, astfel că, stând în camera de hotel, a luat biblia să citească, moment în care i s-a arătat chemarea către pocăință printr-un semn neașteptat.

'Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac. Am plecat la Botoșani la un concert. În ziua aceea s-a stricat mașina, am stat vreo 14 ore pe drum, era foarte cald și eram extrem de supărată. Mi-am spus în sinea mea: Hai, măi, ce cad eu de la credință? Dacă nu mai ești ortodox se spune că ai căzut de la credință. Am zis că gata, nu mă mai botez.

Am ajuns la Botoșani, am mers în camera de hotel. Am deschis televizorul, nimic interesant. Hai să iau Biblia, o aveam la mine. Eram hotărâtă să nu mă mai botez. Am deschis Biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton gros. Erau scrise două versete. Din Matei scria versetul 'Cine vine la mine din inima lui vor curge râuri de apă vie.', a povestit Dana Nălbaru în podcastul lui Mihai Morar.

Cum a luat Dana Nălbaru decizia de a se boteza

Dana Nălbaru a rămas șocată în momentul în care a văzut bucata de carton căzută din Biblia pe care citea zilnic. S-a simțit rușinată că nu l-a găsit până în acel moment și a dat de el fix când era în cea mai mare dilemă și anume aceea de a se boteza sau nu. Prin urmare, de la sine înțeles, a decis să se boteze, iar pe calea aceasta să se și pocăiască.

'Mi-a fost rușine de mine, mi-am dat seama că Dumnezeu a știut că vine momentul în care eu mă voi îndoi. Zi de zi deschisesem Biblia și nu văzusem acel carton. ', a continuat Dana Nălbaru.

De asemenea, după ce a povestit experiența ei și cum a ajuns să se pocăiească, Dana Nălbaru nu a ezitat și a explicat că nu se vede a fi persoană publică și nici nu își mai dorește acest lucru, deși în urmă cu mai mulți se bucura de un succes colosal în acest domeniu. Mai mult decât atât, a precizat că își dorește să se pocăiască și mai mult, fiind mândră de ea și de viața pe care o are în aceste momente.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică (…). Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele'a povestit Dana, pentru podcast-ul realizat de Mihai Morar.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton