Cum s-a îmbogățit Vali Vijelie din imobiliare: „Fac ca Ceaușescu: tot palierul ăsta e al meu. Banul nemuncit nu e spornic...” / Cine se ocupă de afacere, de fapt

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai mult timp, Vali Vijelie a început investiția în imobiliare. În prima fază a investit banii din muzică, însă în prezent se bucură de mare succes și afirmă cu tărie că s-a îmbogățit din această afacere și își permite tot ce vrea. Totul s-a întâmplat după ce a ascultat de sfaturile tatălui său, însă abia acum a dezvăluit că, de fapt, a vrut să își asigure un trai liniștit la bătrânețe!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Așa cum știm cu toții, Vali Vijelie se bucură de mare succes pe plan profesional, de ani și ani de zile, însă pe lângă asta, celebrul cântăreț o duce foarte bine și când vine vorba despre lumea afacerilor. A recunoscut că are multe case și nu le mai știe numărul, însă în timp ce mulți au crezut că la mijloc este vorba de bani, se pare că el s-a gândit, de fapt, la asigurarea bătrâneții.

whatsapp-image-2024-07-12-at-13.15.59-1whatsapp-image-2024-07-12-at-13.15.59-1

Citește și: Vali Vijelie face milioane din imobiliare: „Îmi permit la ora actuală tot ce vreau”. Cine l-a sfătuit să cumpere case

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Vali Vijelie. Claudia Rusu a împlinit 24 de ani

Citește și: Motivul pentru care Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la inițiativa lui Andrei și pe care eu nu am înțeles-o la început”

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio Zu s-a întors pe banii lui acasă, după zborul anulat de Tarom: „Cu tot cu cele două bilete, dar și cu 200 de euro cazare și masă, am plătit 550 de euro. Am făcut deja cerere, ca să-mi deconteze…”

Cum s-a îmbogățit Vali Vijeli din afacerea cu imobiliare

Chiar dacă în prezent este în putere și face bani în permanență, mai ales din cântări, vrea să știe că și la bătrânețe o să aibă încasări, fără a munci. Zis și făcut! A urmat sfatul tatălui său, așa cum a povestit în repetate rânduri, iar mai apoi și-a implicat și soția în afacerea familiei, din care s-au îmbogățit.

„Eu mă gândeam tot timpul. Tata mi-a spus. „Ai grijă ce faci în viață. Vinde vecinul de jos, cumpără'. Eu în loc să mă duc să cumpăr apartament, m-am dus și am luat mașină. Mi-a zis: „Ai bani, cumpără! I-am zis: ce să fac cu atâtea case?„. Am crescut mai mare, m-am căsătorit, fiind cu Carmen. Tata avea o vorbă: „Orice cal ajunge gloabă', a spus Vali Vijelie în cadrul podcastului Vali „Povești de film' cu Mara Bănică.

S-a lansat în afaceri pentru a-și asigura traiul la bătrânețe

Vali Vijeli nu a vrut să depindă de cineva la bătrânețe sau să ceară ajutorul copiilor, așa că și-a asigurat traiul alături de soția lui și pentru momentul în care o să renunțe la cariera de artist.

„zis că trebuie să fac și eu ceva măcar să-mi vină și mie, când îmbătrânesc și nu mai pot, să-mi vină și mie 100 de dolari. Am făcut eu socoteală, atunci am zis că 100 de dolari îmi ajunge și de mâncare, dar dacă îmi vin 3000 de dolari?', a povestit Vali Vijelie. 

Vali Vijeli: 'Cel mai bine de asta se ocupă soția'

Nu a fost deloc discret când a venit vorba de afacerile pe care le are, așa că a povestit și cum a început totul și de unde a pornit, dar și faptul că soția lui are un rol foarte important din acest punct de vedere.

„Am început ușor, ușor. Am luat de le cumătrul meu câteva magazine. Decât să cumpăr la o lună, două, trei, fac ca Ceaușescu: tot palierul ăsta e al meu. Cel mai bine de asta se ocupă soția, e afacerea ei, cine altcineva se putea ocupa? Mai bine ca ea nu putea să facă nimeni', a mai spus Vali Vijelie. 

Reamintim însă că în urmă cu aproape două luni, Vali Vijelie a fost în centrul unui scandal conjugal, fiind surprins în compania unei brunete focoase. S-a spus atunci că artistul ar fi fost dat afară din casă de soție, însă din cele mai recente declarații se pare că relația cu soția merge foarte bine în prezent și sunt fericiți. 

Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu, avem copii, suntem fericiți (…) E cel mai bun critic al meu. Bineînțeles că țin cont de părerea ei. I-am învățat (n.r. pe copii) că banul nemuncit nu e spornic (…) Eu am zis că dacă ei nu merg la muncă, nu vor primi nimic.  Muncești și îți dorești ceva? Să vină la mine și să stăm de vorbă', a declarat Vali Vijelie, la „Petrecem în familie'. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton