Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării. Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României s-au plimbat cu barca

 Dumitrache Laura
.

Carmen și Klaus Iohannis au mers în vizită în Delta Dunării, cu prilejul Zilei Rezervației Biosferei Delta Dunării. Cuplul prezidențial s-a bucurat de o plimbare nemaipomenită cu barca. Șeful statului se va întâlni la Tulcea, cu autorități centrale și locale, reprezentanți ai mediului științific și neguvernamental.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Președintele Klaus Iohannis a mers alături de soția sa, Carmen Iohannis, în vizită în Delta Dunării. Ziua Biodiversității a fost un motiv inedit pentru cuplul prezidențial de a efectua o vizită în Delta Dunării. În jurul orei prânzului, Klaus și Carmen Iohannis au ajuns în Delta Dunării.

97526995355632106819752699535563210681

Soția președintelui statului s-a bucurat alături de soțul ei de o plimbare în Delta Dunării. Pentru această vizită, Prima Doamnă a României și Klaus Iohannis au optat pentru purtarea unei ținute albe. Cuplul prezidențial a fost întâmpinat de ministrul Mediului, Mircea Fechet.

Citește și: Victor Cornea, apariție inedită alături de Carmen Iohannis. Cum s-au pozat iubitul Andreei Bălan și Prima Doamnă și ce relație este între ei

Citește și:Cât a costat ținuta lui Carmen Iohannis de la festivitățile de Ziua Marinei: „Este prima notă de zece pe care i-o dau…”

Citește și:A murit Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, la doar 42 de ani: „După concert, l-au găsit inconștient, în camera lui de hotel și…”

Citește și:Gabriela Cristea și Tavi Clonda, rată uriașă la bancă: „Asta e, muncim. De unde să avem…' / Și-au cumpărat noul bolid de lux în leasing

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în timpul vizitei în Delta Dunării

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis au mers în vizită în Delta Dunării, cu ocazia Zilei Rezervației Biosferei Delta Dunării. Șeful statului și Prima Doamnă a României au făcut o plimbare cu barca în Delta Dunării și vor vizita Complexul Lacustru Somova-Parcheș. Carmen Iohannis a optat pentru o ținută albă. Mai exact, Prima Doamnă a României a purtat o rochie albă imaculat. De asemenea, Președintele României a purtat o ținută albă, la fel ca soția lui.

'Vizita în Delta Dunării confirmă preocuparea constantă a Preşedintelui Klaus Iohannis pentru problematicile legate de mediu, conservarea biodiversităţii şi limitarea efectelor schimbărilor climatice la nivel naţional şi internaţional. Obiectivele legate de protejarea florei şi faunei bogate trebuie să se îmbine armonios cu dezvoltarea socială şi economică a comunităţilor care locuiesc în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Pe lângă poluarea cu plastic sau exploatarea insuficientă a resurselor naturale din perspectiva sustenabilităţii, Delta Dunării s-a confruntat în ultimii ani şi cu impactul negativ al schimbărilor climatice, ale căror consecinţe – perioade lungi de secetă, deteriorarea calităţii apei şi scăderea rezervelor de peşte – pun în pericol biodiversitatea unică a Deltei, precum şi bunăstarea comunităţilor care trăiesc în regiune', precizează Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis se întâlnește cu autoritățile centrale și locale la Tulcea

Klaus și Carmen Iohannis se vor întâlni, la Tulcea, cu autoritățile centrale și locale, reprezentanti știintific și neguvernamental. Președintele a sosit vineri la prânz, la Samova, în județul Tulcea, împreună cu soția sa, Carmen Iohannis.

Îmbrăcați în alb, cu ochelari de soare și ținându-se de mână, Klaus și Carmen Iohannis au vizitat Complexul Lacustru Somova-Parcheș , transformat anul acesta într-un bazin de reproducere naturală a peștelui. Carmen și Klaus Iohannis au profitat de ziua însorită, s-au plimbat și s-au pozat în Delta Dunării. După ce a vizitat Delta Dunării, Iohannis a declarat că este o zonă senzațională.

'Este 1 septembrie, ziua Deltei Dunării şi am decis împreună cu prima doamnă, Carmen, şi întreaga delegaţie să venim astăzi, aici, la dumneavoastră în vizită. Am vizitat locuri foarte frumoase, am fost în zona lacustră Samova-Parcheş, este o zonă foarte specială şi specialiştii sunt de părere că este o zonă unică în deltă. Noi suntem de părere că este foarte frumoasă.

Am avut o discuţie aplicată, bună cu cei care m-au însoţit.Este un loc mirific, pentru cei care vin în vizită. Este locul în care şi din care trăiesc localnicii, oamenii locului, dar este mult mai mult de spus, cu frumuseţi aproape inimaginabile, un loc cu potenţial deosebit, un spaţiu care poate fi exploatat în acelaşi timp şi turistic şi economic, oportunităţi la tot colţul, o zonă care este importantă nu doar pentru noi românii ci pentru toată Europa şi pe bună dreptate este monument al naturii UNESCO, este al întregii lumi', a completat şeful statului.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton