Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a purtat o curea de peste 800 de euro

 Dumitrache Laura
.

Carmen Iohannis și președintele României, Klaus Iohannis, au participat la recepția pentru liderii de stat oferită de Joe Biden și Prima Doamnă a Americii, Jill Biden. Prima Doamnă a României a strălucit într-o ținută impecabilă. Preşedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook o imagine în care apare alături de cuplul prezidențial din America.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Carmen și Klaus Iohannis au participat joi, 21 septembrie, la recepția organizată de președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden și Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale NATO. Klaus Iohannis conduce în perioada 18-22 septembrie 2023, delegatia României la segmentul de nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale NATO. Carmen Iohannis a atras toate privirile cu tinuta sa, accesorizată cu o curea în valorare de 800 de euro.

F6jSQZAXQAAiP4uF6jSQZAXQAAiP4u

Carmen și Klaus Iohannis au plecat duminică de la Sibiu spre New York, pentru a participa al Adunarea Generală NATO, cu un avion închiriat de Administrația Prezidentială de la Global Jet Luxemburg. În imaginea postată pe rețelele de socializare, şeful statului român, Klaus Iohannis, şi soţia sa, Carmen Iohannis, sunt înconjurați de cuplul prezidențial american, preşedintele SUA, Joe Biden şi prima Doamnă Jill Biden.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă este dirigintă la clasa a X-a: „Ne dorim să avem răbdare unii cu alții și multă bucurie”

Citește și:Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării. Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României s-au plimbat cu barca

Citește și:Tatăl lui Meghan Markle vrea să își vadă nepoții, înainte de a muri: „Am inima frântă. Este un lucru crud de făcut unui bunic…”

Citește și:„Lorena a devenit victimă colaterală și nu merita. Nu mai făcea față la ură”. George Buhnici îi ia apărarea soției după scandalul celulitei

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden

Carmen și Klaus Iohannis au participat joi, 21 septembrie, la receptia pentru liderii de stat oferită de președintele SUA Joe Biden și soția sa, Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale ONU. Carmen Iohannis a reușit să surprindă cu tinuta sa. Prima Doamnă a României a purtat o rochie aurie, cu mâneci trei sferturi, stil clopot, pe care a accesorizat-o cu curea Valentină, în valoare de 800 de euro. De asemenea, omoloaga sa, Jill Biden a purtat o rochie albă, accesorizată cu pietre, în zona gâtului.

Carmen Iohannis și Jill Biden sunt amândouă profesoare de engleză, iar Prima Doamnă a României a fost nevoită să se învoiască de la liceul din Sibiu la care predă, pentru a pleca în delegație. Carmen Iohannis este profesoară de engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr', din Sibiu. Carmen Iohannis colaborează cu numeroși designeri de modă de la noi din țară, precum  Eli Lăslean, Irina Schrotter, Andreea Tincu, dar în trecut a colaborat și cu Alexandru Ciucu.

Klaus Iohannis, alături de soții Biden, la recepția oferită de președintele SUA

Președintele României a postat o imagine pe Facebook în care apare alături de Joe Biden, președintele SUA și de soția acestuia Jill Biden. Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au participat la receptia organizată pentru liderii de stat oferită de Joe Biden, cu ocazia Adunării Generale a ONU. În imagine, şeful statului român, Klaus Iohannis, şi soţia sa, Carmen Iohannis, sunt înconjurați de cuplul prezidențial american, preşedintele SUA, Joe Biden şi prima Doamnă Jill Biden.

În cadrul sesiunii, președintele României a atras atenția asupra faptului că regiunea Mării Negre necesită mai multă atenție la nivel global, având importanță strategică pentru securitatea transatlantică.

Acest război a demonstrat că Marea Neagră necesită mai multă atenție la nivel global, fiind de importanță strategică pentru securitatea transatlantică', a spus președintele României. Totodată, Klaus Iohannis a dat asigurări că România susține pe deplin Formula de Pace propusă de partea ucraineană ,dar și respectarea dreptului internațional și atragerea răspunderii internaționale, astfel încât toți cei responsabili de comiterea de atrocități să fie aduși în fața justiției'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton