Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele Catolic. Prima Doamnă a României a atras toată atenția

 Dumitrache Laura
.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele Catolic. Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au participat la slujba de Paștele Catolic, sărbătorit pe 9 aprilie 2023. Slujba a avut loc la Biserica Romano-Catolică  Sfânta Treime' din Sibiu, iar Prima Doamnă a României a atras toate privirile cu ținuta sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele Catolic. Prima Doamnă a României a fost deseori criticată de internauți pentru ținutele pe care le îmbracă la evenimente. Pe 9 aprilie, Carmen și Klaus Iohannis au participat la slujba de Paștele Catolic.

carmecarme

Președintele României și soția sa au ajuns la biserică cu puțin timp înainte de începerea slujbei. Klaus Iohannis le-a făcut o urare românilor catolici de „La mulți ani.”. Și de această dată, ținuta purtată de Carmen Iohanis a atras atenția.

Citește și: Carmen Iohannis a comis o nouă gafă vestimentară. Cum s-a îmbrăcat la o întâlnire oficială din Emiratele Arabe Unite: „Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria'

Citește și:Carmen Iohannis a purtat o rochie roz, cu mânecă scurtă, la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, la Tokyo. Semnificația ascunsă a ținutei

Citește și:Cum a reușit Eli Lăslean să facă un milion de euro din modă. Îi face haine și lui Carmen Iohannis: „Am pornit cu 300 de dolari împrumutați”

Citește și :Cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe. Imagini de colecție

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele Catolic

Carmen și Klaus Iohannis au participat la slujba de Înviere. Președintele României și soția sa au fost prezenți, ca în fiecare an, la slujba de Paștele Catolic, la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime' din județul Sibiu.

Pentru acest eveniment, Prima Doamnă a României și Klaus Iohannis a ales ținute speciale. Carmen Iohannis a ales un palton de un crem deschis, lung până la genunchi, asortat cu o eșarfă cu nuanțe de verde și crem. De asemenea, a purtat o geantă de umăr, de culoare crem. De cealaltă parte, Președintele României a optat pentru o ținută închisă, purtând un palton negru.

Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj românilor care au sărbătorit Paștele Catolic

Sâmbătă seara, Klaus și Carmen Iohannis au participat la slujba de Înviere de la Biserica  Româno-Catolică „Sfânta Treime' din Sibiu.Prima Doamnă a României a ales o ținută închisă, asortată cu o eșarfă crem deschis. De asemenea, Președintele României a îmbrăcat un palton negru și pantaloni închiși. Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj românilor care au sărbătorit Paștele Catolic.

„Tuturor creştinilor care sărbătoresc Învierea Domnului acum le doresc Sărbători fericite, Hristos a înviat, zile frumoase, liniştite, cu familia, cu prietenii, iar creştinilor care mâine au sărbătoarea Floriilor le doresc o zi frumoasă şi La mulţi ani', a declarat preşedintele României, Klaus Iohannis, la intrarea în biserică, potrivit Turnul Sfatului.

Ce ținute a mai purtat Carmen Iohannis

Carmen Iohannis este o prezență elegantă ori de câte ori își face apariția. Cu toate astea, au existat numeroase momente în care Prima Doamnă a României a fost criticată pentru ținutele purtate la unele evenimente importante.

În urmă cu câteva luni, Carmen Iohannis l-a însoțit pe Klaus Iohannis la întâlnirile oficiale din Emiratele Arabe Unite și a purtat o rochie albă, fiind criticată pentru modul în care și-a prins părul. Designerul vestimentar Ovidiu Buta a criticat ținuta soției președintelui. Specialistul susține că Prima Doamnă a României nu trebuia să poartă acel accesoriu din păr. Designerul care o îmbracă pe Carmen Iohannis este Eli Lăslean, iar colaborarea durează încă din anul 2015.

Sursă foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton