Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Și Loredana Chivu a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie de gală, tip evantai

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Ziua de 20 august a fost una de mare bucurie în familia Danielei Crudu. Vedeta și-a creștinat fetița sâmbătă, pe micuța Daiana, iar vedeta a organizat o mare petrecere, la care au luat parte familia și prietenii apropiați. Una dintre invitatele care au surprins cu ținuta lor extravagantă a fost Loredana Chivu, buna prietenă a Cruduței. Nici Daniela Crudu nu s-a lăsa mai prejos, etalându-și silueta într-o rochie diafană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Daniela Crudu și-a botezat fiica sâmbătă 20 august. Vedeta a ales un nume foarte speciale pentru copila ei, pe care a numit-o Daiana. După ceremonia de la biserică, Daniela Crudu a organizat o petrecere, la care au au fost prezenți atât membrii ai familiei, cât și cunoștințe apropiate ale vedetei. Dintre prietenele Cruduței nu a lipsit Loredana Chivu, fostă asistentă TV, care i-a surprins pe toți cu rochia ei spectaculoasă. Daniela Crudu a fost ea însăși surpriza serii, care a revenit la silueta ei de vis, la doar trei luni după ce a dat naștere. Bruneta și-a pus în valoare formele cu o rochie scurtă și decoltată.

daniela-botez-7daniela-botez-7

Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale

Fericire mare în familia Danielei Crudu, căci vedeta și-a botezat fiica. La creștinarea micuței Daiana au luat parte aproximativ 140 de persoane. Cruduța și-a etalat silueta, într-o rochiță albă, format din straturi de volane, în partea de jos, și un corset strâmt cu decolteu amețitor. Asistenta TV a purtat un machiaj minimalist, ce-i conferea un look diafan.

Citește și:Ioana Tufaru a fost operată de urgență. Ce probleme de sănătate a avut și cum se simte acum fiica Andei Călugăreanu: „Se face un tratament cu injecții de…’

Citește și:Liliana Ruse s-a mutat la Digi24, la două luni după ce și-a dat demisia de la România TV: „No more șomaj'

Citește și: Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu de la Survivor au devenit părinți: „Își dorea să nască natural, dar nu s-a putut’. Ce nume au ales pentru fiul lor

Citește și: Subiectele la Limba Română de la Bacalaureat 2023, sesiunea de toamnă. Ce au avut de rezolvat elevii

„Ne pregătim de botez în august. O să fie 140 de invitați, sunt rude, prieteni foarte mulți. Doar manele o să fie. Ne cunoaștem prietenii foarte bine și știm că ascultă genul ăsta de muzică și noi asta am vrut. Nu o să se cânte acum numai manele, va fi și muzică populară. O să vină Valentino, George Talent și Luis Gabriel. O să iasă foarte frumos! Nu am făcut rochia, vreau una scurtă. Va fi pe lac și în aer liber. Mi-am dorit așa, că e cald', mărturisea Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Loredana Chivu a aonorat evenimentul purtând o ținută de-a dreptul spectaculoasă. Fosta asistentă TV a optat pentru o rochie de gală, lungă cu trenă, formată dintr-un corset extravagant, în formă de evantai, decorat cu sute de paiete și pietricele. Blondina a atras toate privirile semn că și-a dorit să fie într-o formă cât mai bună pentru un eveniment atât de special.

Daniela Crudu a avut o sarcină dificilă

Daniela Crudu a dat naștere prematur, astfel că fiica fostei asistente TV a venit pe lume la 8 luni, însă a avut o dezvoltare rapidă și și-a revenit. Fosta asistentă TV a declarat că sarcina ei nu a fost deloc una ușoară,

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu.

Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi.',  spunea Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton