Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle când a vizitat un spital de copii pentru a promova terapia prin lectură. Ținuta valorează peste 4200 de dolari

 Calin Maria Bianca
.

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle când a vizitat un spital de copii pentru a promova terapia prin lectură. Ținuta valorează peste 4200 de dolari. De fiecare dată când își face apariția, Ducesa de Sussex reușește să atragă toate privirile celor din jur. Inclusiv, când a mers la Spitalul de Copii din Los Angeles, pentru a promova terapia prin lectură, nu a putut să nu atragă atenția prin outfit-ul scump pe care l-a purtat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Recent, Meghan Markle a făcut o vizită surpriză la Spitalul de Copii din Los Angeles, pentru a promova terapia prin lectură. A fost fotografiată citind micuților pacienți și personalului diverse pasaje din cărțile preferate ale copiilor, ca parte a unei campanii de alfabetizare, însă pe lângă gestul ei caritabil, cu care a impresionat pe toată lumea, mulți i-au comentat ținuta!

undefinedundefined

Citește și: De ce nu mai poartă Meghan Markle inelul de logodnă. Gestul Ducesei de Sussex a reaprins zvonul divorțului

Citește și: Cum arată conacul de 14 milioane de dolari în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry: „Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă!” Ce vecini faimoși au

Citește și: Delia are probleme de sănătate în timpul turneului din America: „Am amețeli foarte ciudate. Eu n-am nimic niciodată, asta mă sperie”

Citește și: De ce George Burcea nu va mai juca în celebrul serial Wednesday: „Am decis să nu mai fac parte din sezonul 2, din motive…'

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle când a vizitat un spital de copii pentru a promova terapia prin lectură

Meghan Markle a participat la programul de lectură „Literally Healing', prin care le sunt oferite anual pacienților spitalului peste peste 65.000 de cărți. Fără a ezita, a mers și ea la Spital, unde i-a bucurat pe cei mici cu interpretări haioase ale personajelor din povești și i-a încurajat să se implice în diverse activități care să-i ajute la dezvoltare și creativitate.

După ce și-a îndeplinit rolul, Meghan Matkle și-a făcut timp și pentru a se fotografia și pentru a conversa cu pacienții, moment în care ținuta i s-a văzut în întregime și a ajuns în atenția tuturor.

Ținuta valorează peste 4200 de dolari

Fără doar și poate, gestul ei este unul demn de lăudat și cu adevărat impresionant, însă mulți au comentat ținuta ei, care nu este deloc una ieftină. Are un statut important, astfel că ținuta aleasă de Meghan Markle pentru a vizita copiii bolnavi a fost una cu care a mai apărut în public în trecutt, dar care costă peste 4200 de dolari.

Mai precis, Ducesa a purtat rochia ei din mătase creponată, semnată Oscar De La Renta, ce în magazine are un preț de 3,490 de dolari și pantofii Aquazzura „Love Affair', din piele întoarsă neagră, care costă înjur de 795 de dolari. Nu este pentru prima dată când este văzută în această ținută, însă haterii au comentat că la acest gest nobil, putea purta o ținută mai modestă.

Cum se menține în formă Ducesa de Sussex

Meghan Markle are 42 de ani și o siluetă trasă prin inel. Chiar și după cele două nașteri și-a revenit rapid la formele de dinaintea sarcinilor și reușește să se mențină foarte bine. Mulți s-au întrebat cum reușește, așa că nu s-a sfiit și a dezvăluit pe larg care este secretul ei.

„Cartofi prăjiți – aș putea mânca cartofi prăjiți toată ziua. Și îmi plac pastele. Îmi plac carbohidrații – cine nu iubește carbohidrații? Dar desigur, când filmez, sunt conștient de ceea ce mănânc. Încerc să mănânc vegan în timpul săptămânii și apoi am puțin mai multă flexibilitate legată de alimentație în weekend. Dar, în același timp, totul ține de echilibru. Pentru că mă antrenez des, nu vreau să mă simt niciodată privată de anumite alimente. Simt că în clipa în care faci asta, ai o problemă alimentară. Nu este o dietă, este un stil de viață alimentar', spunea ea, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram / Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton