Cum s-a îmbrăcat Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, la premiera filmului Ferrari: "Întotdeauna la evenimente importante port un brand românesc"

 Oana Pantazi
.

Cum s-a îmbrăcat Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, la proiecția filmului „Ferrari”. Căsătorită cu unul dintre moștenitorii imperiului Ferrari, Romina Gingașu atrage atenția nu doar prin frumusețe, ci și prin modestie, soția miliardarului italian reușind să impresioneze inclusiv pe partea de fashion. Iată ce dezvăluie despre ținuta pe care a purtat-o la proiecția filmului „Ferrari”, care a avut loc recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 10 ianuarie a avut loc proiecția filmului „Ferrari” în România, eveniment la care au participat Romina Gingașu și soțul ei, Piero Ferrari, fiul fodatorului faimosului brand, Enzo Ferrari. Cu această ocazie, soția miliardarului a ales să poarte un brand românesc, așa cum, spune ea, face întotdeauna la evenimentele importante.

cgcmdz04mdamagfzad0xm2vjzgywytezn2i2odyzyzkzymvizwq4ownkzdcyoa.thumb_cgcmdz04mdamagfzad0xm2vjzgywytezn2i2odyzyzkzymvizwq4ownkzdcyoa.thumb_

Cum s-a îmbrăcat Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, la premiera filmului Ferrari

Romina (33) și Piero Ferarri (78) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. Miliardarul italian, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari, deține o avere de 6 miliarde de euro, și Romina Gingașu au afaceri și în România, unde vin destul de des. Recent, cei doi au participat la proiecția filmului „Ferrari”, care povestește una dintre cele mai grele perioade din viața lui Enzo, fondatorul faimosului brand și tatăl lui Piero Ferrari.

Citește și: Ce avere uriașă are Romina Gingașu, românca măritată cu Piero Ferrari: „Negociez intens prețurile și…. Câte proprietăți deține în străinătate

Citește și: Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar: „E foarte atent cu cheltuielile

La eveniment, Romina Gingașu a atras atenția cu un outfit superb – aceasta a purtat o bluză-eșarfă transparentă, de culoare roșu-Ferrari, sub un costum negru masculin, toate piesele făcând parte din colecția designerului Cristina Săvulescu.

„Este Cristina Săvulescu, noua colecție, mă simt absolut fantastic. Am ales un brand românesc. Întotdeauna la evenimente importante, chiar și evenimente Ferrari, port un brand românesc. Nu contează prețurile, important e ce reprezinți. Machiajul este realizat de Andreea Vilău, astăzi ne-am jucat un pic la studio și se numește red woman look', a spus Romina Gingașu pentru UNICA.ro.

Romina Gingașu, apariție la Măruță într-o ținută super ieftină

Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, și-a uimit fanii după ce a avut o apariție surprinzătoare la TV, într-o ținută super ieftină. Aceasta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, înainte de premiera filmului Ferrari, despre viața lui Enzo Ferrari, iar ținuta pe care a ales să o poarte i-a luat în surprindere pe cei prezenți… De fapt, prețul pieselor vestimentare, unul extrem de modest pentru o soție de miliardar.

Cu siguranță Romina Gingașu își permite cele mai scumpe haine și bijuterii, însă superba soție a miliardarului Piero Ferrari a dovedit că nu pune atât de mult preț pe branduri. Invitată pentru prima oară în emisiune la Cătălin Măruță, aceasta a ales să poarte o ținută sobră, cu piese pe care și le poate permite orice femeie. Romina și soțul ei au venit la bucurești pentru a participa la premiera filmului despre viața lui Enzo Ferrari și așa a ajuns și în primul ei live la Măruță. Când a fost întrebată, soția milionarului nu a ezitat nicio secundă să dezvăluie cât a costat ținuta pe care a purtat-o în emisiune.

„Sunt îmbrăcată foarte simplu astăzi. Am avut foarte multe întâlniri, am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea, am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion, apoi am aterizat în Italia, am venit în România, apoi înapoi în Italia, apoi două zile la Londra, apoi zile în Elveția, la Davos și vedem mai departe. (…)
95 de euro. Da, rochia mea este de pe AliExpress, 50 de euro, iar pantofii sunt Zara. Important este că eu mă simt bine, asta e cel mai important. Am avut întâlniri, am avut și alte interviuri și eu mă simt perfect așa. Deci spune 100 de euro, să nu fim chiar…’, a spus Romina Gingașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton