Cum s-a însurat Puya cu Melinda: "M-am dus la biserică să mă spovedesc și i-am zis preotului că nu pot să-mi fac și eu o relație"

 Oana Pantazi
.

Puya și Melinda sunt căsătoriți de 12 ani și formează un cuplu superb, cu bune și cu rele, pentru că, singuri recunosc, sunt departe de a fi perfecți. Dragostea și respectul pe care și le poartă îi fac însă perfecți, restul sunt doar detalii de care se lovește orice cuplu într-o viață. După ce, cu ceva timp în urmă, și-a întrerupt concertul când a fost asaltat de o admiratoare, Puya a devenit și mai simpatizat de doamne și domnișoare, dovedind că este un familist convins. Artistul a povestit recent și cum a ajuns să se însoare cu Melinda, mama celor trei fiice ale sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși era cunoscut ca fiind unul dintre băieții răi din „La Familia’, Puya a devenit un familist convins și nu a ezitat să-și arate latura sensibilă de-a lungul timpului. De altfel, apariția alături de Melinda, soția lui, la America Express a schimbat mult percepția publicului despre Puya, capitalul său de popularitate crescând exponențial. Iar după ce a refuzat o admiratoare care l-a asaltat pe scenă, cu siguranță multe doamne și domnișoare au început să-l privească admirativ.

652x450_078940-puya-este-barbat-insurat652x450_078940-puya-este-barbat-insurat

Puya: „Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate”

Invitat la emisiunea Breakfast cu Vero și Andrei, Puya a fost chestionat, evident, și despre episodul recent în care și-a întrerupt reprezentația când o tânără a urcat pe scenă și a început să danseze lângă el. Cei doi amfitrioni au povestiți amuzați scena, subliniind faptul că de-acum toate femeile vor vrea să aibă soți ca Puya, în timp ce rapper-ul a comentat că se teme că de-acum va fi considerat „un tip prea de treabă”.

Citește și: Cum a devenit Inna cântăreață și de ce a fost la un pas să renunțe la muzică: „Mama era cântăreață de muzică populară, cântam în corul bisericii. Cum a afectat-o moartea bunicii / EXCLUSIV

Citește și: Prin ce provocări au trecut Puya și Melinda la America Express: „E mult mai greu decât ne așteptam, facem slalom printre pericole’

Citește și: Vlad Gherman își dorește să devină tată pentru prima oară. Ce spune Oana Moșneagu, iubita actorului: „Suntem…'

„Eu zic că ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate, femeile în care cred, pentru că toată lumea se plânge de bagaboante. Păi dacă le bagi doar pe-alea în seamă, atunci celelalte pur și simplu cad în umbră. Și o fată care e cuminte, la un moment dat, dacă vede că tu le bagi doar pe-alea în seamă, atunci zice: ‘Da’ eu de ce să fiu mai proastă?’

Adică, pe de-o parte, toți bărbații se plâng – ‘Aaa, asta-i bagaboantă, asta-i nu știu ce’ – dar nici nu acordă respectul necesar celor care nu sunt, se plictisesc repede. Și-atunci ar fi cazul cumva să îndrepte lucrul ăsta dacă vor pe cineva adevărat în viața lor„, a spus Puya.

Cum s-a însurat Puya cu Melinda

Puya și Melinda sunt împreună din 2006, iar în 2011 au dat cu subsemnatul la Starea Civilă. Nonconformiști dintotdeauna, cei doi au ales să se îmbrace la cununia lor civilă în pantaloni scurți și tricou, fără să țină cont de gura lumii și de eventualele critici legate de ținutele alese pentru ziua cea mare. Până să-și găsească însă aleasa, Puya a pătimit ceva, în cele din urmă ajungând să-și spună păsul la spovedanie. Cumva, preotul i-a sugerat care era problema lui…

„Eu n-am reguli, eu nu suport sfătuitori… Mulți ascultă sfaturi și doar le-ascultă. Experiența-i cea mai bună. De exemplu, io așa m-am însurat. M-am dus la biserică să mă spovedesc și i-am zis preotului: ‘Dom’le, nu pot să-mi fac și eu o relație, nu pot… toate-s bagaboante’.

‘Da, da, dacă pe-alea cuminți nu le bagi în seamă’, mi-a zis preotul. Și, cumva, avea dreptate, că-mi pierdeam răbdarea. Asta ar fi ideal, lucrurile se întâmplă foarte repede. Ar trebui să le lăsăm să se întâmple mai încet și să avem răbdarea necesară, asta cred că-i cheia…”, a mai spus Puya pentru sursa citată.

Puya și-a întrerupt concertul, după ce o admiratoare a urcat pe scenă și a început să danseze cu el

Recent, Puya a susținut un concert într-un club și a întrerupt reprezentația în momentul când o tânără a urcat pe scenă. Îmbrăcată într-o ținută albă, adolescenta a început să danseze, iar rapper-ul s-a îndepărtat și a cerut să fie oprită muzica. Puya a atenționat-o pe tânără că soția lui, Melinda, se află în public și i-a cerut să părăsească scena. Întregul moment a fost filmat, iar gestul lui Puya a fost privit cu multă admirație de susținătorii săi.  

„Stop, stop! Fii atentă, o vezi pe aia mică de acolo? Aia e nevastă-mea, nu ai cum să dansezi cu mine. Deci, nu ai cum. E imposibil. E mică și a dracu. Lasă-mă că eu știu să cânt singur, fără dansatoare’, i-a spus artistul adolescentei.

Ulterior, Puya a povestit că Melinda „nu se bagă în show-urile mele”, drept urmare reacția lui nu a avut legătură cu prezența soției sale în backstage. „Eu consider scena ca un loc sacru. Nu cred că ar trebui să pășească cineva pe bucata aia de lemn dacă nu are ceva de făcut. Adică nu te sui tu pe scenă așa ca nabunul ca să faci ce? Bă, dacă te-ai suit pe scenă, atunci uimește-mă!”, a mai spus Puya pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton