Cum s-a înțeles Răzvan Fodor cu mama sa, în adolescență, după moartea tatălui: "Nu prea am ascultat-o, mereu am crezut că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-a înțeles Răzvan Fodor cu mama sa, în adolescență, după moartea tatălui. Răzvan Fodor este unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de pe scena românească. Artistul se poate mândri nu numai cu o carieră de invidiat, ci și cu o familie superbă, alături de soția, Irina, și fiica lor. Fodor este foarte implicat în educația fetiței sale, având în vedere că el a rămas fără tată la vârsta de 14 ani. Artistul recunoaște că a fost un adolescent rebel, care nu a ascultat de mama sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor este cântăreț și actor, reușind să-și construiască o carieră longevivă în showbiz. În plan personal, artistul este foarte mândru de soția, Irina, și fiica lor. Fodor recunoaște că este un părinte destul de strict, care impune limite fetiței sale, deși el, în adolescența avea o personalitate răzvrătită. Solistul, al cărui tată a murit pe când avea doar 14 ani, spune că nu prea a ascultat-o pe mama sa, în timpul adolescenței, însă simte că a făcut alegerile corecte.

razvan-fodor-tanar-400×600-1razvan-fodor-tanar-400×600-1

Cum s-a înțeles Răzvan Fodor cu mama sa, în adolescență, după moartea tatălui

Pentru Răzvan Fodor, cel mai important aspect al personalității sale este autenticitatea, care s-a manifestat încă din adolescență. Artistul a rămas fără tată la vârsta de 14 ani, apoi a început să ia deciziile singur, chiar dacă mama sa nu era mereu de acord. În prezent, solistul susține că vrea să se arate publicului într-o manieră cât mai sinceră și lipsită de artificii.

Citește și: Florentin Petre și Margarita Peychinska au divorțat! Fosta Miss Playboy Bulgaria a făcut acuzații grave: „Și-a bătut joc de mine 16 ani, vorbea cu amanta când eu nășteam”

Citește și: Cine este Iuliana Pepene de la America Express 2023. Are 32 de ani și este prezentatoare la Antena 1

Citește și: Monica Tatoiu, reacție acidă la adresa lui Dorian Popa și a lui Irinel Columbeanu: „Așa se ajunge la sapă…”

Citește și:Andreea Esca a fost înlocuită oficial în podcast-ul pe care îl prezenta: „Să vedem când…'. Cine i-a luat locul vedetei de la Pro TV

Pe maică-mea am respectat-o foarte mult, dar nu prea am ascultat-o. Mereu am crezut că știu mai bine și cumva mi s-a demonstrat că iau deciziile corecte în viață. Eu am rămas fără tata la 14 ani.

De multe ori am avut îndoieli. În viața asta de „persoane fizice la televizor' nu e tot timpul roz. Atâta timp cât nu prea ești pornit să faci compromisuri, automat vin și niște momente destul de lungi în care poți să ai probleme.

Atunci când îți pui o poleială ești deja un caz pierdut. Cineva se va prinde că nu ești așa și e greu să stai toată ziua cu masca aia pe față.„, a mărturisit Răzvan Fodor pentru catine.ro.

Cum împacă Răzvan Fodor viața profesională cu cea de familie

În ceea ce privește echilibrul dintre viața profesională și cea personală, Răzvan Fodor mărturisește că a reușit să le îmbine, cu succes, pe ambele, după ani în lumina reflectoarelor.

Când am un proiect dispar câteva ore din viața personală. Adică atunci vin târziu acasă, îmi îmbrățișez copilul, stau la o discuție mică cu el și cu soția și mă culc devreme. Cam acolo e echilibrul. Pe vremuri eram puțin mai petrecăreț, acum nu prea mai vreau.” a declarat Răzvan Fodor, pentru aceeași publicație.

Răzvan Fodor, despre fiica sa: „Face niște glume foarte, foarte proaste”

Răzvan Fodor susține că el și Irina au aceeași viziune când vine vorba de parenting. Artistul mărturisește că este adeptul unei educații riguroase, în cazul fiicei sale. Cu toate acestea, tot el spune că micuța a moștenit de la el un simț al umorului inedit.

Încerc să fac cât se poate de bine această meserie de tată. Cred că îmi iese de multe ori. Am avut niște repere solide în zona asta. Am pus mâna și pe niște cărți de parenting. M-am și legat cu Irina să fim amândoi în același sens. Nu am vrut ca unul să-i dea libertate copilului și celălalt să fie polițistul cel rău. Cred foarte tare în rigoare și mă bucur că copilul a înțeles cât de important că noi i-am oferit această rigoare.

Umor de proastă calitate. Face niște glume foarte, foarte proaste. Totuși cred că s-ar putea să o ajute treaba asta.„, a conchis artistul pentru aceeași publicație.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton