Cum s-a lăsat Cristina Cioran de fumat și ce i s-a întâmplat după: "Sunt dependentă de tutun de la 14 ani. Am fumat și câte trei pachete de țigări pe zi"

 Oana Pantazi
.

Cristina Cioran a dezvăluit recent că este dependentă de nicotină, de care s-a lăsat complet în această vară, de la 14 ani. Vedeta a mărturisit că fuma de rupea și i-a fost extrem de greu să renunțe la acest viciu, pe care l-a înlocuit, din păcate, cu altceva… pentru că nicotina este drogul care dă una dintre cele mai teribile dependențe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2014, Cristina Cioran a decis să se lase de tutun, dar până în această vară a fumat totuși țigări electronice. Vedeta a recunoscut că fuma din adolescență și ajunsese la 3 pachete de țigări. Deși reușise să renunțe la acest viciu, după ce a născut, Cristina mărturisește că a încercat țigările electronice și dependența a revenit…

641×450-00-70-1641×450-00-70-1

Cum s-a lăsat Cristina Cioran de fumat și ce i s-a întâmplat după

Din păcate, exact ca și în cazul alcoolicilor, este de ajuns să fumezi o singură țigară pentru a reveni la acest viciu. Iar Cristina Cioran apovestit că, la un moment dat, avea 6 aparate pentru țigări electronice. În această vară, în luna august, actrița a luat decizia de a renunța complet la țigări, după ce, spune ea, s-a pregătit timp de 2 ani.

Citește și: Alex Dobrescu e disperat să se însoare cu Cristina Cioran, dar ea își caută alt iubit: „Ies în oraș, mă distrez'

Citește și: Cristina Cioran nu a angajat bonă pentru fetița ei. Cum o ajută Alex Dobrescu în creșterea micuței, după despărțire: „Am ales o grădiniță de stat. Încearcă să facă într-un fel să ne reunim familia’

Citește și: „Mona Segall nu se simte bine. Loviturile sub centură dor cel mai tare’. Mircea Radu, despre plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Chefi la Cuțite

„Sunt dependentă de nicotină, de tutun, de la vârsta de 14 ani. Am fumat și câte trei pachete de țigări pe zi! Să nu uităm că un pachet conține 20 de țigarete, fiecare țigaretă conține niște grame de nicotină plus niște grunt, niște nenorociri de-astea, niște toxine fabuloase care se lipesc pe vasele de sânge, pe plămâni, niște nenorociri, și eu fumam de rupeam.

Aveam o voce de tutungioaică, o voce de tabagistă. Mă durea gâtul, mă ustura în gât. Simțeam că îmi dă cu un cuțit în gât, dar eu continuam și continuam să fumez, parcă făceam împotriva mea', a povestit actrița pentru Europa Liberă.

Cristina Cioran: „Când ai terminat cu țigările te întrebi ce faci cu mâinile”

În continuare, actrița a povestit cu ce s-a confruntat după ce s-a lăsat de fumat și cât de greu a fost, asta deoarece pur și simplu a înlocuit o dependență cu alta. În primul rând, există dependența de gest, care este aproape la fel de problematică precum cea de nicotină. Drept urmare, Cristina Cioran, la fel ca majoritatea fumătorilor aflați în sevraj, a început să înlocuiască țigările cu mâncare, iar asta a dus rapid la apariția kilogramelor în plus. Actrița spune că a luat decizia de a se lăsa de țigări pe data de 9 august, la ora 5 dimineața, și deocamdată e convinsă că va rezista, mai ales că a descoperit experiențe olfactive pe care nu le-a mai simțit de multă vreme.

„Simți cât de mare a fost dependența de fumat atunci când te lași. Nu prea înțelegi ce este cu tine atunci când te lași, mănânci foarte mult, atunci m-am și îngrășat foarte mult. Nu știi ce să faci cu mâinile tale.

Așa cum actorul are o problemă când nu știe ce să facă cu mâinile și trebuie să își găsească ceva de făcut, așa este și dependentul de tutun. Când ai terminat cu țigările, te întrebi ce faci cu mâinile. Cu o mână bei apă, suc, vin iar cu cealaltă ce faci? Mănânci!', a mai spus actrița pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton