Cum s-a pozat Radu Ștefan Bănică, în ziua în care a împlinit 22 de ani, alături de iubita lui: "E cea mai tare surpriză"

 Radulescu Ruxandra
.

Anunțul lui Radu Ștefan Bănică în ziua în care a împlinit 22 de ani. Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a împlinit 22 de ani, iar cu această ocazie a lansat un remake al celebrei piese a lui Gheorghe Dinică, „Sunt vagabondul vieții mele”, care este însoțită și de un clip emoționant. Radu Ștefan și-a făcut un tatuaj pentru a marca acest moment al vieții sale și a postat o imagine cu iubita lui în ipostaze tandre.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, a împlinit 22 de ani, iar cu această ocazie a lansat un album, iar prima piesă pe care a împărtășit-o fanilor, este un cover a celebrei melodii lăutărești „Sunt vagabondul vieții mele”, cântată de Gheorghe Dinică. Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu, a avut parte de o surpriză plăcută și din partea iubitei sale, Ioana Văllimărescu, alături de care s-a pozat într-o ipostază foarte romantică. De asemenea, una dintre persoanele apropiate care l-au felicitat a fost și Andreea Marin.

screenshot-2024-02-08-161000-1screenshot-2024-02-08-161000-1

Cum s-a pozat Radu Ștefan Bănică, în ziua în care a împlinit 22 de ani, alături de iubita lui

Radu Ștefan Bănică a împlinit 22 de ani și pare mai încrezător ca niciodată în forțele proprii. A lansat o melodie, și-a făcut un tatuaj și s-a revăzut cu iubita sa, Ioana Văllimărescu, care i-a urat „La mulți ani!”, postând o fotografie romantică împreună.

Citește și: Ciprian Silași de la Exatlon a devenit tată pentru a doua oară.Soția lui a născut un băiețel

Citește și: Maria Constantin are interzis să rămână însărcinată.De ce au sfătuit-o medicii așa

Una dintre persoanele importante din viața tânărului artist care au ținut să-l felicite a fost Andreea Marin, care i-a scris un mesaj de suflet:

„Dragul meu drag ! La mulți aaaaani!”, a scris Andreea Marin în dreptul unei imagini cu Radu Ștefan Bănică.

Va mulțumesc!!„, a răspuns acesta.

Radu Ștefan și-a făcut și un tatuaj, pe care însă nu l-a dezvăluit încă publicului.

„Ca la 22 de ani', a scris Radu Ștefan Bănică pe Instagram, unde a postat două fotografii realizate în timp ce tatoo-artist-ul îi făcea noul tatuaj.

Radu Ștefan Bănică a lansat un remake după piesa regretatului Gheorghe Dinică

Radu Ștefan Bănică a lansat un clip cu o poveste emoționantă, pentru piesa „Vagabondul”, un remake al melodiei „Sunt vagabondul vieții mele”, făcută celebră de marele actor Gheorghe Dinică.

În primul rând vreau să vă mulțumesc mult pentru toate urările primite pe YouTube, Instagram, TikTok… n-am primit niciodată atâtea urări! Sunt mega fericit că am reușit să lansăm fix de ziua mea; e cea mai tare surpriză! M-au păcălit că nu e gata… a fost super mișto; de abia aștept să-l vedeți și să-mi scrieți părerea voastră. Sunt fericit pentru tot ce am realizat în ultimul an. Uite, tocmai m-am întors dintr-o tabără de creație… aș vrea să vă arăt acum toate piesele pe care le-am făcut, dar trebuie să mai am răbdare ', a mai spus Radu Ștefan Bănică.

Cine este Ioana Văllimărescu, noua iubită, a lui Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică a fost mereu discret în ceea ce privește viața personală. De Anul Nou, tânărul a făcut o supriză fanilor, când s-a afișat alături de noua sa parteneră. O tânără blondă, elegantă și educată de care fiul lui Ștefan Bănică, pare a fi îndrăgostit până peste cap. Radu Ștefan a postat o fotografie de la petrecerea de Revelion, în care o îmbrățișează și o sărută pe partenera sa. Deși chipul misterioasei domnișoare nu se vede, Radu Ștefan a etichetat-o în imagine publicată pe pe Instagram, unde e urmărit de peste 66.000 de persoane.

Noua iubită a lui Radu Ștefan Bănică se numește Ioana Văllimărescu și a studiat la Universitatea de Arte din Londra. În fotografia care a strâns mii de aprecieri, Radu Ștefan și partenera sunt îmbrăcați în negru și se sărută. . „2024′, a scris Radu Ștefan Bănică, în dreptul imaginii.

FOTO: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton