Cum s-a pregătit Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent, pentru Survivor All Stars: "Am 83 de kilograme, am mers la sala de fitness..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-a pregătit Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent, pentru Survivor All Stars. Relu Pănescu, concurentul din echipa Războinicilor la Survivor România 2022, se pregătește pentru marea competiție Survivor All Stars. În vârstă de 50 de ani, Pănescu a fost cel mai în vârstă concurent al sezonului. Iată ce face pentru a fi în formă pentru aventura din Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relu Pănescu este determinat să aibă rezultate cât mai bune la ediția Survivor All Stars și speră ca Războinicii să-i elimine pe rivalii din tribul Faimoșilor. Concurentul în vârstă de 50 de ani a acceptat fără să stea pe gânduri provocarea Survivor All Stars! și abia așteaptă să-și revadă colegii. Pănescu a fost cel mai în vârstă dintre participanții de la Survivor România 2022, iar acum se pregătește intens și vrea să-și depășească limitele.

index-12index-12

Cum s-a pregătit Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent, pentru Survivor All Stars

Relu Pănescu a început să meargă la sala de forță și spune că are același număr de kilograme ca atunci când a plecat pentru prima dată la Survivor România. Războinicul se pregătește intens pentru a face față tuturor provocărilor din jungla Domicană, la Survivor All Stars.

Citește și: „Ți-am dat valoare! Regret că mă bag în seamă cu una ca tine'. Scandalul uitat dintre Roxana Nemeș și Andreea Tonciu. Vor fi colege de echipă la Survivor All Stars

Citește și:Cine sunt cei 20 de concurenți de la Survivor All Stars. Lista completă a Faimoșilor și a Războinicilor

Pot spune că am exact același număr de kilograme, respectiv 83 Kg, ca în urmă cu doi ani de zile când am plecat pentru sezonul 3, de la Survivor România 2022. Nu fac nimic anume pentru a slăbi sau a mă îngrășa, totul decurge normal de la sine, eu nu forțez niciodată lucrurile, la mine există un autocontrol foarte bine setat, pentru că încerc să găsesc un echilibru între mine și tot ceea ce mă înconjoară. Am început într-adevăr să merg la sala de fitness și la piscină de vreo câteva săptămâni, pentru a intra într-o stare de tonifiere a organismului și pentru a-mi dezmorți ligamentele, articulațiile, tendoanele, musculatură.”, a declarat Relu Pănescu pentru Ciao.ro.

Ce așteptări are Relu Pănescu de la Survivor All Stars

Relu Pănescu mărturisește că a fost extraordinar de entuziasmat, atunci când i s-a propus să participe la Survivor All Stars și a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Concurentul este nerăbdător să aibă din nou parte de adrenalină și situații neașteptate.

Primul gând în momentul în care am primit propunerea de a participa la Survivor All Stars a fost, de fapt, un amalgam de emoții, care s-a manifestat printr-o explozie de bucurie, trăind la intensitate maximă momentul în sine, unul de-a dreptul euforic. Totodată este onorant pentru mine ca la vârsta de peste 52 de ani, să fiu convocat, să fac parte din echipa Războinicilor, în cel mai fascinant, cel mai captivant, cel mai plin de suspans, plin de adrenalină, reality game show de televiziune din lume, unde surprizele se țin lanț, unde imprevizibilul se află la fiecare pas, unde trăiești cu adevărat la intensitate maximă fiecare clipă petrecută acolo, unde nici o zi nu seamănă cu cealaltă, unde nu știi la ce anume să te aștepți, unde nu știi ce urmează să se întâmple.” a mai adăugat Relu Pănescu pentru sursa citată.

Cum a reacționat Relu Pănescu, când i s-a propus participarea la Survivor All Stars

Pentru Relu Pănescu, participarea la Survivor România 2022, urmată de Survivor All Stars reprezintă un vis împlinit deoarece i-a oferit ocazia să-și demonstreze că poate să-și depășească limitele.

De acceptat, am acceptat instantaneu, fără să stau deloc pe gânduri, fără nici un fel de ezitare, fără să analizez absolut nimic. Mi-amintesc faptul că nici măcar nu au reușit să încheie propoziția de propunere de participare, iar reacția mea a fost fulminantă, cu un da răspicat, foarte hotărât, pentru că o astfel de șansă apare o dată în viață, este unică, de neegalat, de necomparat, cu nimic altceva, este, în sine, o nouă provocare, o nouă oportunitate de a demonstra că sunt foarte motivat, foarte determinat, foarte hotărât să arăt că pentru mine nu există limite, în afara celor autoimpuse, că nu renunț niciodată la planurile mele, la visurile mele, datorită faptului că din punct de vedere mental sunt foarte puternic, iar gândurile mele pozitive mă ajută de fiecare dată să-mi ating obiectivele, pentru că nu-mi este frică de nimeni și de nimic.” a mai menționat Relu Pănescu.

FOTO: FAcebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton