Cum s-a schimbat relația dintre Anamaria și Tudor Ionescu după ce au participat la Power Couple: "Am trăit totul la maxim. Ne-am dat seama de foarte multe lucruri..."

 Dumitrache Laura
.

Anamaria și Tudor Ionescu au acceptat provocarea de a participa la emisiunea Power Couple, unde au descoperit multe lucruri despre relația lor. Artistul și soția lui sunt împreună de 19 ani și au o fiică minunată. Cei doi au descoperit lucruri inedite unul despre celălalt odată cu participea în emisiune și au dezvăluit că au făcut numeroase schimbări în relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tudor Ionescu formează un cuplu cu Anamaria de 19 ani, iar amândoi apar des în lumina reflectoarelor. De curând, celebrul cuplu a acceptat să participe la Power Couple, unde au învățat lucruri noi despre relația lor. Mai mult, Tudor și Anamaria Ionescu au dezvăluit că relația lor s-a schimbat in bine după participea la emisiune.

cine-sunt-tudor-ionescu-si-anamaria-de-la-power-couple-artistul-si-a-inselat-sotia-in-trecut–crop-1700508685cine-sunt-tudor-ionescu-si-anamaria-de-la-power-couple-artistul-si-a-inselat-sotia-in-trecut–crop-1700508685

Tudor și Anamaria Ionescu sunt căsătoriți din 2015, după 11 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care Anamaria a dansat în trupa lui, iar de atunci formează un cuplu minunat. Ei bine, artistul și partenera sa au vrut să își testeze relația și s-au înscris în emisiunea Power Couple, alături de alte cupluri. Iată cum s-a schimbat relația lor!

Citește și: Tudor Ionescu de la Fly Project, declarații neașteptate după 8 ani de căsnicie cu Anamaria: „Nu mă ține nimic lângă nimeni'

Citește și:Cum au trecut Anamaria și Tudor Ionescu peste infidelitatea în cuplu și cum își rezolvă certurile: „Ăsta a fost unul dintre lucrurile pe care ni le-am promis reciproc' / EXCLUSIV

Citește și:Cum arată Mihaela Borcea, la 12 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Apariție rară alături de actualul partener: „Acest premiu îl dedic familiei…”

Citește și:Mama lui Adrian Mutu a murit, la vârsta de 71 de ani. Anunțul a fost făcut de sora fotbalistului: „Drum lin către îngeri”

Cum s-a schimbat relația dintre Anamaria și Tudor Ionescu după ce au participat la Power Couple

Anamaria și Tudor Ionescu se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au acceptat provocarea de a participa în emisiunea Power Couple, care le-a permis să descopere lucruri noi despre relația lor. Artistul și soția lui au dezvăluir că au făcut mult schimbări în relație, după ce s-au întors din competiție. Soția cântărețului a mărturisit că l-a descoperit pe Tudor într-o altă ipostază, iar împreună au trecut prin momente inedite.

'Am descoperit un alt Tudor dintr-un alt punct de vedere, al competivității. Am avut o părere ușor greșită despre el. Ne-am dat seama de foarte multe lucruri la relația noastră. Nu că nu le știam, știam că le neglijam, dar nu făceam nimic pentru a îmbunătăți relație și acest proiect a fost un refresh. De când am ajuns până am plecat din proiect, am trăit totul la maxim și am trecut prin toate stările, de fericire, tristețe, de furie, supărare', a declarat Anamaria Ionescu la Antena Stars.

Anamaria Ionescu: „Iubirea este secretul unei relații fericite”

Tudor și Anamaria Ionescu sunt împreună de 19 ani, iar rodul iubirii lor este Ilinca, în vârstă de șase ani. Anamaria Ionescu a dezvăluit care este secretul unei relații de durată, iar aceasta consideră că iubirea este cea care definește o relație sănătoasă și frumoasă. Deși au trecut prin momente dificile în trecut, Tudor și Anamaria Ionescu au reușit să treacă prin orice situație complicată și chiar sunt dispusi să facă compromisuri. 'Iubirea este secretul. Dacă iubești pe cineva poți să treci peste niște situații, peste momente, poți să faci compromisuri, că trebuie să faci că așa este într-o relație', a spus soția artistului.

Referitor la certurile din cupluri, cei doi se contrazic deseori, dar reușesc să ajungă la un acord comun și își dau seama că amândoi au dreptate. 'Noi așa funcționăm. E o întrebare retorică. Nu ai cum, mai ales când ești supus unui stres atât de mare. Mai mult ne contrazicem, nu ne certăm, apoi ajungem la un numitor comun, după ce ies scânteile alea, ne dăm seama amândoi că și eu am avut dreptate și el a avut dreptate'au mai spus cei doi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton