Cum s-a schimbat relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu după America Express 2023: "Competiția asta m-a făcut să mă reîndrăgostesc..."

 Dumitrache Laura
.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu se numără printre cele nouă echipe care au decis să participe la America Express 2023. Cei doi au trăit momente inedite în emisiune, iar acest lucru le-a făcut relația mult mai puternică. Artista a postat emoționat pentru soțul ei. Iată cum le-a schimbat relația participarea la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi fac o echipă puternică la America Express 2023 și au dovedit că sunt un cuplu minunat. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru soțul ei. Vlad Huidu a împlinit 43 de ani.

vlad huidu si giulia anghelescuvlad huidu si giulia anghelescu

Vlad Huidu a împlinit pe 27 noiembrie vârsta de 43 de ani, iar cu această ocazie, soția sa i-a transmis un mesaj emoționant. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt împreună de 17 ani și au doi copii minunați.

Citește și: America Express 26 noiembrie – Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat și au țipat unul la altul, în timpul unei probe: „Nu mai plec de aici până nu te calmezi' / „Ești cicălitoare!'

Citește și:Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au plâns la America Express după ce au citit scrisorile de la copiii lor: „Nimic nu este mai greu decât dorul de casă și de copii…”

Citește și:Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani: „Ne-am hotărât, totul e pus deja…”/ Artistul și iubita lui sunt împreună de 20 de ani

Citește și:„I-a făcut probleme cât a fost cu ea, după care…”. Sora Ronei Hartner, indignată de comportamentul lui Herve Camilleri, al doilea soț al artistei

Cum s-a schimbat relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu după America Express 2023

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu sunt împreună de 17 ani, iar de curând au acceptat să participe la America Express-Drumul Soarelui. Cei doi au dovedit că sunt o echipă puternică, iar în ciuda situaților extreme,Giulia și Vlad Huidu își păstrează calmul și rezolvă împreună fiecare situație dificilă.

Solista a recunoscut că și-a descoperit soțul după America Express 2023, iar acest lucru a făcut-o să se reîndrăgostească de el. „Despre Păpu, căci așa îl cunoaște o țară întreagă, n-aveam ce să descopăr nou, care să mă surprindă. Dar am descoperit o grămadă de lucruri care m-au surprins plăcut până la cer și înapoi.A scos competiția asta toate lucrurile frumoase și m-a făcut să mă reîndrăgostesc. Pentru a nu știu câta oară m-am convins că am fost sortiți să fim împreună și că am făcut cea mai bună alegere pe care puteam s-o fac în viața asta', a spus Giulia Anghelescu, conform Cancan.

Giulia Anghelescu a declarat că inițial, trebuia să meargă la America Express 2023 alături de Roxana Ionescu, dar apoi a decis să meargă împreună cu soțul ei. „Chiar trebuia să mergem împreună, dar nu a fost sincronizarea bună. Nu regret că am fost cu soțul meu. Aș fi vrut să merg cu Roxana, dar așa a fost să fie', a precizat Giulia Anghelescu.


Giulia Anghelescu, mesaj emoționant de ziua lui Vlad Huidu

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.Pe 27 noiembrie, Vlad Huidu a împlinit 43 de ani, iar cu această ocazie, artista i-a transmis un mesaj special. Giulia Anghelescu a mărturisit că participarea la America Express le-a schimbat în bine relația. Anul acesta, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au împlinit 11 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 17 ani, iar rodul iubirii lor sunt Antonia Sabina și Eduard Mikael.

â„Nici într-o mie de vieți nu aș fi putut visa la un iubit și un soț mai atent și afectuos ca tine, un partener pe care să știu că mă pot baza în orice situație, un tată mai răbdător și înțelegător, un om atât de frumos și empatic alături de care să îmi trăiesc mai frumos viața.Ce bine că ne-am găsit și că mergem împreună, de mână, prin viață! Te iubesc și îți mulțumesc că îmi ești dragoste, casă, sprijin, siguranță!', este mesajul emoționant postat de Giulia Anghelescu, pe o rețea de socializare.

Sursa foto: Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton