Cum s-a schimbat relația dintre Pavel Bartoș și Smiley de când artistul a devenit tată: „Greu de explicat. Nu aș vrea să fiu înțeleg greșit, dar...” / Fiica cea mică a actorului este botezată de el

 Calin Maria Bianca
.

Cum s-a schimbat relația dintre Pavel Bartoș și Smiley de când artistul a devenit tată. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Smiley și Pavel Bartoș sunt prieteni de mai bine de un deceniu. Ei bine, pe lângă relația de prietenie, de ani de zile sunt și colegi de breaslă, unde formează un duo perfect. Totuși, lucrurile s-au schimbat între ei de când artistul are o familie alături de Gina Pistol și este tată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș a vorbit de multe ori despre relația pe care o are cu Smiley, mereu având numai cuvinte de laudă unul la adresa altuia. Au același vibe și sunt mereu cu glumele la ei, însă Pavel Bartoș nu a putut să nu remarce cât de mult s-a schimbat bunul său prieten de când a venit pe lume fiica lui, Josephine.

Pavel-Bartos-si-SmileyPavel-Bartos-si-Smiley

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: „Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație există între Pavel Bartoș și Smiley, dincolo de Vocea României: „La un moment dat am zis să ne certăm, de dragul de a…”

Citește și: CRBL și Elena au avut o nuntă în stil mafiot, acum 16 ani. Imagini cu artistul îmbrăcat ca Al Capone: „Întotdeauna mi-a plăcut acea perioadă”

Citește și: Laura Lavric ajunge a doua oară pe masa de operație: „Am mers pe stradă cu un cadru metalic” / De ce afecțiune suferă

Cum s-a schimbat relația dintre Pavel Bartoș și Smiley de când artistul a devenit tată

Pavel Bartoș și Smiley sunt prieteni de aproape 14 ani, timp în care s-au cunoscut foarte bine și au traversat diferite momente împreună, de la cele bune, la cele mai puțin plăcute. Artistul i-a fost mereu alături, ba chiar i-a botezat fiica cea mică, pe Sofia, care acum are 9 anișori. Totuși, de când a devenit tată, Pavel Bartoș nu a putut să nu observe că bunul său prieten radiază de fericire în permanență și îl vede ca pe un bărbat împlinit, ceea ce îl bucură de fiecare dată.

Da, îl văd împlinit. Cred că un copil împlinește un om. Până nu trăiești pe pielea ta aceste lucruri sunt greu de explicat. Ți se acutizează fricile, dar toată iubirea care se dezvoltă e incredibilă, nu te mai relaționezi la tine. E totul în funcție de copil. Un copil dă sens vieții, ăsta e adevărul. Nu aș vrea să fiu greșit înțeles, cei care nu au copii, cu siguranță, se confruntă cu altfel de provocări.„, a spus Pavel Bartoș despre Smiley pentru OkMagazine.

Pavel Bartoș: „Prietenia e pusă la grea încercare„

Pavel Bartoș știe ce înseamnă sentimentul de tată, așa că nu poate decât să se bucure pentru Smiley, mai ales că prietenia lor este la alt nivel în prezent. Chiar dacă fiecare are familia lui, își fac timp pentru a se vedea și a povesti, însă asta nu este tot. În curând vor avea și un proiect împreună, mai concret o comedie, în care totul se rezumă la prietenie, chiar prietenia lor care rezistă de ani și ani de zile.

„După atâția ani, după „Ramon', am prins curaj și facem o comedie polițistă în care e vorba despre prietenie. Ne vom regăsi foarte tare, eu și Smiley, este despre valori, despre cele bune, rele. Prietenia e pusă la grea încercare – să vedem dacă rezistă sau nu. Nu vreau să spun mai multe, pentru că vreau ca lumea să fie surprinsă.„, a continuat Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș, asaltat de fani pe stradă după succesul filmului „Ramon„

Filmul „Ramon„ s-a bucurat de un real succes, astfel că Pavel Bartoș nu poate decât să se mândrească, mai ales că acum fanii vor și partea a doua. Totuși, pentru a menține suspansul, actorul nu a dat prea multe detalii, ci doar a spus clar că printre personajele care sunt deja, mai vin și altele noi.

„Toată lumea, după primul film, vrea un alt „Ramon'. Patru generații de spectatori s-au regăsit și vrem să continuăm pe linia de audiență generală. Ne-am gândit să facem un film de Crăciun cu Ramon! (râde) Vor rămâne unele personaje, vor apărea altele noi. Locația în care vom filma va fi una extraordinară, o să o dezvălui la momentul potrivit. Vă spun doar că filmul arată că oamenii pot fi buni.„

A visat la aces succes, astfel că și atunci când nu are o stare bună, dar fanii vin la el să facă poze sau să-l salute, nu poate să-i refuze, fiind conștient de bucuria pe care le-o face, de fapt.

„Poate sunt momente în care sunt supărat, obosit sau am anumite probleme, dar realizez imediat că oamenii mă văd doar în acea clipă și mă bucură bucuria lor. De asta m-am apucat de această meserie – să bucur cât mai multă lume. Faptul că de zeci de ani se întâmplă acest lucru dovedește constanță și nu am să mă plâng niciodată. Lași de la tine și te bucuri. O persoană celebră spunea că l-ar enerva dacă oamenii nu ar vrea să facă poze cu el. Mă bucur că lumea se bucură să mă vadă, și-n teatru, în film sau la televizor.„, a mai spus Pavel Bartoș pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton