Cum s-a schimbat relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi după ce au participat la Power Couple: "Chinuiala psihică la care ne-au supus... Avem nevoie de psihiatru!"

 Dumba Gabriela
.

Cum s-a schimbat relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi după ce au participat la Power Couple. Sora Deliei Matache a dezvăluit că probele prin care au trecut au fost extrem de grele, însă trăgând linie, Power Couple a fost o experiență senzațională pentru amândoi. Radu Siffredi spune că emisiunea i-a făcut mai puternici ca și cuplu și că s-a întors de la Power Couple „bronzat, cu patru kilograme mai slab și mai șmecher”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La Power Couple, cuplurile s-au confruntat cu teste extreme sau situaţii comice care scot la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt şi care sunt punctele tari ale relaţiei lor, dar mai ales cele vulnerabile. Oana Matache și Radu Siffredi au fost doi dintre curajoșii care s-au înhămat la o astfel de provocare.

crbl-si-elena-3crbl-si-elena-3

Cum s-a schimbat relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi după ce au participat la Power Couple

S-au încheiat filmările din Malta pentru emisiunea Power Couple de la Antena 1, iar Oana Matache și Radu Siffredi au dezvăluit câteva detalii din culise.

Am trecut prin niște teste fizice și psihice. Ăsta este un detaliu pe care cred că putem să îl dăm. În opinia noastră ne-am descurcat bine și cred că ne-a făcut mai puternici ca și cuplu. Dar să spun cum ne-am descurcat exact în emisiune nu am cum, trebuie să vedeți voi„, a declarat Radu Siffredi pentru ego.ro.

„Știam în ce ne băgăm. Eu mă așteptam să fie mult mai rău din punct de vedere probe. Ce nu am anticipat eu a fost chinuiala psihică la care ne-au supus pentru că acesta este formatul, pe asta se bazează. Nu ai contact cu nimeni din afară, nu ai contact cu familia, nu ai acces la internet„, a completat Oana Matache.

Citește și: Oana Matache era căsătorită când l-a întâlnit pe Radu Siffredi: „Nu știa că exist / Îmi răspundea la două zile”. Cum a început relația dintre cei doi

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Oana Matache și Radu Siffredi. Au închiriat un apartament spațios, cu design minimalist: „Este destul de mare'

Citește și:

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat despărțirea: „Niciun suflet din această lume nu poate…'. Fotomodelul s-a mutat înapoi în Marea Britanie

Citește și: Cum arăta Anca Pandrea la începutul carierei. Era de o frumusețe răpitoare: „Mă îmbrăcam de la cele mai mari case de modă din România'

Cum i-a schimbat emisiunea Power Couple pe Oana Matache și Radu Siffredi

Întrebați cum i-a schimbat experiența Power Couple, Radu Siffredi și Oana Matache spun că, trăgând linie, i-a ajutat să se cunoască mai bine și a fost de bun augur, chiar dacă probele au fost foarte grele.

Am descoperit că putem să avem și mai mulți nervi, că putem să nu fim și răbdători. Cred că asta am descoperit mai mult. Nu știu cât este un show despre a-ți găsi părțile bune, ci despre a-ți descoperi părțile rele și a învăța să le controlezi„, a mai spus Radu Siffredi.

Iubitul Oanei Matache spune că atât de complicat a fost show-ul Power Couple încât au nevoie de psihiatru pentru a-și reveni:

Noi nu avem nevoie de psiholog, avem nevoie de psihiatru după show-ul ăsta. Și de meditație, dar și de încă o vacanță pentru că noi am pornit cu ideea că o să mergem într-o altă țară, o să fie super vacanță și o să fie super nice și o să fie super frumos, dar ne-am întors de acolo, eu cel puțin, cu 4 kilograme mai slab, bronzat și mai șmecher„.

Cine sunt concurenţii Power Couple România

Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții au fost gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.

Iată cine sunt concurenții care au participat la Power Couple România 2023:

  • CRBL și Elena Andreianu, fiind și primul cuplu eliminat din competiție
  • Daiana Anghel și Sorin Gonțea
  • Lino Golden și Delia
  • Cristi Iacob și Gabriela Iacob
  • Oana Matache și Radu Siffredi
  • Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu
  • Tudor Ionescu și Anamaria Stancu
  • Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina
  • Roxana Blenche și Cătălin Bucur
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton