Cum s-a schimbat viața lui Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor 2023: "Revin la vechiul job, pentru că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-a schimbat viața lui Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor România. În urmă cu două luni, Dan Ursa a devenit marele câștigător al premiului Survivor România 2023. Fostul Războinic a concurat în semifinală cu influencerița Carmen Grebenișan și cu Andrei Krișan. La capătul celor cinci luni în jungla dominicană, Dan Ursa a revenit în România mai bogat cu 100.000 de euro. Iată cum s-a transformat viața fostului concurent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a schimbat viața lui Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor România. Dan Ursa este originar din Cluj și a ajuns la Survivor, dorind să-și testeze limitele. Puțini s-ar fi așteptat ca Ursa să reziste până la capăt în competiție și să devină preferatul publicului. La două luni după ce a revenit în România, cu premiul de 100.000 de euro, Dan Ursa se pregătește să revină la vechiul job, dar are în plan și o expediție pe vârful Kilimanjaro. Până la acel moment, se declară recunoscător soției și fiicei sale pentru susținerea necondiționată.

ursa-e1681230395170ursa-e1681230395170

Cum s-a schimbat viața lui Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor 2023

Dan Ursa a revenit, acum două luni, din experiența Survivor România, în jungla dominicană, și simte că cel mai important lucru pe care l-a învățat a fost acela că niciodată nu este prea târziu. În ceea ce privește cariera, Ursa va reveni la vechiul său job.

Citește și: Lili Sandu, replică neașteptată pentru Cristina Spătar, în direct, după ce i-a spus despre blocul primit de la soțul ei: „Stai un pic'. Ce alte cadouri i-a oferit Vicențiu Mocanu

Citește și: Cătălin Cazacu, acuzații dure la adresa fostei sale iubite, Ramona Olaru: „Am fost scuipat”. Cum a reacționat asistenta TV

În viață niciodată nu e prea târziu pentru nimic, nu face parte din filozofia mea fraza totul la timpul lor. Pe plan profesional încă încerc să mă adaptez, să mă bucur de tot ce îmi oferă viața. Urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce-mi place. Viața mea dinainte de Survivor a fost una cât se poate de frumoasă, plină de iubire și de apreciere din partea familiei și prietenilor. Pe plan profesional, activez în domeniul vânzărilor, unde mă bucur să fac ceea ce îmi place și anume să interacționez cu oamenii', a declarat Dan Ursa, pentru Revista Taifasuri.

Dan Ursa: „Mereu am fost un om care apreciază familia”

Premiul câștigat de Dan Ursa, în urma participării la Survivor România 2023, unde a petrecut 5 luni în jungla dominicană, a fost unul considerabil, 100.000 de euro. Fostul concurent recunoaște totuși că timpul departe de familie este un sacrificiu dureros.

„Mereu am fost un om care apreciază familia, însă acum, după această experiență, am realizat că timpul petrecut departe de ei este un sacrificiu. Și, totodată, am constatat cât de scurt este timpul. Nu-mi place să mi se spună vedetă pentru că eu nu mă simt vedetă și cred că ăsta e motivul pentru care nu-mi place', a mai spus câștigătorul Survivor România 2023.

Dan Ursa, de la Survivor România 2023, vrea să urce pe Kilimanjaro

Dan Ursa are planuri mărețe în viitor. Fostul concurent Survivor România 2023 mai vrea o porție de adrenalină, de data aceasta pe vârful Kilimanjaro.

„Mi-am propus să merg în Columbia. Mi-am propus asta de vreo doi ani. Însă nu asta va fi următoarea mea destinație, ci Vârful Kilimandjaro. Unde doresc să ridic trofeul Survivor. Asta fiind o provocare pe care mi-am pus-o singur. Și pe care am transmis-o mai departe și susținătorilor mei', a mai spus acesta, pentru sursa citată mai sus.

FOTO: PRO TV / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton