Cum s-a schimbat viața Oanei Radu după divorțul de Cătălin Dobrescu: „Am mai multe personalități. Nu-i simt lipsa pentru că nu am timp. Muncesc foarte mult și...„

 Calin Maria Bianca
.

Cum s-a schimbat viața Oanei Radu după divorțul de Cătălin Dobrescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Radu a anunțat în urmă cu câteva luni divorțul de soțul ei, Cătălin Dobrescu, după mai multe zvonuri privind despărțirea dintre ei. Totuși, mulți sperau la o împăcare, dar artista a spus clar că nu există această variantă. Mai mult decât atât, a spus clar că 'nu-i simte lipsa'. Iată cum arată viața ei acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în anul 2020, însă frumoasa poveste de dragoste pe care au început-o nu a avut un final fericit și s-a consumat într-un timp foarte scurt. Pozau într-un cuplu fericit, însă probleme s-au instalat la ei în căsnicie cu mai multe luni înainte de a confirma despărțirea. Deși au mai locuit în aceeași casă o perioadă de timp, totul a fost în zadar.

oana-radu-819×1024-1oana-radu-819×1024-1

Citește și: Oana Radu dezvăluie motivul despărțirii de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Ne-a făcut rău chestia asta. Treaba asta m-a cam dărâmat…”

Citește și: Ce spune Oana Radu despre căsătorie, după despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Niciodată nu știi ce îți rezervă destinul. În momentul ăsta aș spune clar că…'

Citește și: Mioara Roman a fost înmormântată cu perle la gât. Oana Roman i-a ales și cumpărat ținuta: „A fost îmbrăcată elegant, cu…'

Citește și: Pepe, alături de Oana Roman la înmormântarea Mioarei Roman. Artistul a fost însoțit de părinții lui

Cum s-a schimbat viața Oanei Radu după divorțul de Cătălin Dobrescu

Oana Radu nu s-a ferit și a dezvăluit în mai multe interviuri că nu traversează cea mai bună perioadă, ci chiar pe cea mai grea din viața ei de până acum. Mulți sunt curioși să afle detalii legate de divorțul lor, precum și motivul despărțirii, însă cei doi sunt discreți când vine vorba despre acest subiect. Chiar și așa însă, artista a afirmat că este bine fără el și că nu-i simte lipsa, mai ales că se dedică mult carierei.

„Nu o să zic aici! Pur și simplu, dacă oamenii sunt curioși să afle sau dacă vor să le spun, nu am avut un motive anume sau dacă am avut nu e cazul să discutăm aici. Ideea e că noi stăteam foarte mult timp împreună și cred că uneori dăunează relației, totodată, mai cred că iubirea nu este suficientă și că oamenii trebuie să facă uneori ceva pentru relația lor. Cred că noi am făcut prea mult și treaba asta ne-a suprasolicitat.

(…) Nu-i simt lipsa lui Cătălin pentru că noi am hotărât să încheiem acest capitol și nu-i simt lipsa pentru că nu am timp, muncesc foarte mult', a spus Oana Radu, la „Online story', potrivit Wowbiz.

Oana Radu „s-a refugiat„ în muncă, după divorț

Dacă înainte să divorțeze trebuia să se împartă între carieră și viața de familie, acum Oana Radu pune pe primul loc muzica. A pregătit numeroase surprize pentru fanii ei și petrece majoritatea timpului în studio, unde s-a „refugiat„, după despărțirea de Cătălin Dobrescu.

„Eu sunt un pic mai polivalentă și multivalentă și mai diferită puțin. Am mai multe personalități, pe unele încerc să le țin destul de ascunse și de asta cred eu că pot să fac mai multe lucruri care să mă reprezinte la fel de bine. Am multe proiecte în desfășurare și multe surprize.„, a mai spus artista.

Ce face Oana Radu când are o zi grea

Oana Radu este foarte activă pe rețelele de socializare și tot timpul împărtășește diferite experiențe cu fanii ei și marea comunitate din mediul online, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Deși pozează deseori cu zâmbetul pe buze, a recunoscut că are parte și de zile grele, explicând ce face când lucrurile nu merg așa cum se aștepta.

Când am o zi grea, în general aștept să treacă, nu prea ai ce să faci. O iei ca atare, te bucuri de orice lucru îți dă și rezervă viața, pentru că așa trebuie să facem. Nu prea putem să ne alegem momentele prin care trecem, dar cred eu că e foarte important să vedem binele în tot răul pe care îl trăim, deși e foarte greu uneori. Vă dau un sfat. Când simțiți că aveți multă secreție de cortizol în corp, încercați să faceți un bine, să vă gândiți la cât de binecuvântați sunteți și imediat o să vă reveniți', a mai precizat Oana Radu, la „Online story', potrivit Wowbiz.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton