Cum s-a vindecat Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, de cancer și cum se simte acum: „A fost cea mai întunecată perioadă din viața mea”

 Oana Pantazi
.

Cum s-a vindecat Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, de cancer și cum se simte acum. În urmă cu 7 ani, Florin Răduță câștiga X Factor, însă doi ani mai târziu soarta i s-a schimbat complet, după ce a aflat că suferă de cancer la stomac. Tânărul a început atunci o luptă grea cu o boală insidioasă și nemiloasă, însă în cele din urmă terapiile urmate, dar și credința în Dumnezeu i-au adus vindecarea. tumora s-a resorbit. Iată cum se simte acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a vindecat Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, de cancer și cum se simte acum. Florin Răduță a fost, cu 7 ani în urmă, câștigătorul X Factor, însă vestea că suferă de cancer, primită doi ani mai târziu, i-a dat viața peste cap. Un șoc anafilactic, două preinfarcte, urmate de o tumoră la stomac, care s-a dovedit a fi de natură cancerosă, erau să fie prea mult pentru el, însă tânărul a luptat din răsputeri pentru viața lui, iar acum a revenit la marea lui pasiune – muzica. Iată ce a dezvăluit Florin Răduță despre cea mai neagră perioadă din viața lui, dar și despre modul în care a învins cancerul!

florin-raduta-castigator-x-factor-cancer-stomac-794300florin-raduta-castigator-x-factor-cancer-stomac-794300

Cum s-a vindecat Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, de cancer și cum se simte acum

Ultimii ani au fost groaznici pentru Florin Răduță, câștigătorul X Factor, după ce a aflat că suferă de cancer! Acum spune însă că este bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic și a povestit recent prin ce a trecut în drumul său lung spre vindecare.

Citește și:Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă, conform testului de paternitate:’Doresc o reconfirmare. Un test din America’

Citește și:Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican:’Momente unice. Mă înclin cu respect’

Citește și: Cine a fost Mița Biciclista. Se spune că Regele Ferdinand i-a dăruit celebra casă din Piața Amzei

Citește și: Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Iris și-a petrecut prima aniversare fără tatăl ei

După ce am câștigat X Factor, a fost o perioadă foarte grea și stresantă. Tot stresul, nesomnul și-au spus oarecum cuvântul. Sufeream din cauza aceasta de un ulcer de vreo 5 ani și de la unul dintre tratamente făcusem un șoc anafilactic, iar după ce că corpul meu era foarte slăbit, că nu mâncasem de câteva luni din cauza ulcerului, într-o dimineață am făcut acel preinfarct… Eu și familia mea am trecut printr-o perioadă tare urâtă. Și a trebuit să mă opresc din tot ceea ce făceam. A fost cea mai întunecată perioadă din viața mea. La o lună, am aflat că mi-au găsit tumori pe stomac, de aceea m-am retras pentru o perioadă de aproape 3 ani, timp în care a fost foarte greu să-mi gestionez mintea și emoțiile.

Am avut câteva tratamente, am făcut destul de mult sport, am mâncat foarte sănătos și am făcut hipnoterapie. Auzisem că terapia prin hipnoză ajută foarte mult în boli de genul. A fost greu, dar la capătul puterilor mereu te așteaptă Dumnezeu. Datorită Lui s-au rezolvat toate și am avut parte de cel mai bun final. Tumorile s-au resorbit și acum sunt bine. Am foarte bine grijă cu ce mă hrănesc fizic, mintal și emoțional. Mi-am reluat activitatea: fac muzică, cânt la evenimente, concerte și fac ceea ce mă face fericit. Însă, am învățat că nici faima, banii, succesul, relațiile sau oricine nu sunt mai importante decât sănătatea ta fizică, mintală sau emoțională„, a dezvăluit Florin Răduță pentru cancan.ro.

Florin Răduță s-a mutat în Belgia

Puțini își mai amintesc, probabil că Florin Răduță, câștigătorul X Factor, a fost ospătar înainte de a performa în muzică, însă, din nefericire, după ce s-a îmbolnăvit de cancer, tânărul a renunțat o vreme la marea lui pasiune. Acum se pregătește să scoată piese noi, iar de Sărbători, artistul va cânta din nou, de data asta pentru românii din Belgia, țară unde s-a mutat de ceva vreme și unde are și businessuri colaterale.

Da, m-am mutat de ceva timp în Belgia.  Am făcut asta, pentru că de câteva luni am deschis două firme, una de construcții și una de curățenie, alături de ai mei. Familia mea locuiește în Bruxelles de câțiva ani și a fost o idee bună de a face pasul acesta. În continuare mă ocup de cariera mea muzicală, chiar și oportunitățile din afara României le iau, dar de data aceasta nu doar pe muzică, ci și pe alte paliere. Mă focusez să conturez o viață și mai bună, din ce în ce mai bună în toate aspectele”, a spus el pentru sursa citată.

De Anul Nou, Florin va cânta din nou în fața unei mulțimi de oameni, la Bruxelles.

De Revelion o să cântăm în Bruxelles și o să petrecem până dimineața, alături de 1000 de români, evenimentul se va ține la Birmingham Palace, în centru orașului. De Crăciun o să fiu alături de ai mei, așa cum am obișnuit în fiecare an.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton