Cum s-au cunoscut cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu: "A fost ciudat puțin..."

 Dumitrache Laura
.

Emisiunea Chefi la cuțite a început în urmă cu aproape zece ani, iar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost aleși să facă parte din juriul reality show-ului. Află cum s-au cunoscut, de fapt, cei trei chefi! Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri neașteptate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul Chefi la cuțite. Cei trei s-au cunoscut cu ani în urmă, când au primit propunerea de a de face parte dintr-un show culinar produs de Mona Segall.

chefi scarlatescu bontea si dumitrescu la inceput emisiunechefi scarlatescu bontea si dumitrescu la inceput emisiune

Cum s-au cunoscut cei trei foști jurați de la Chefi la cuțite și cum au primit propunerea de a apărea la TV. Florin Dumitrescu a vorbit despre momentul în care i-a cunoscut pe Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Bucăratul chef a făcut dezvăluiri surprinzătoare în podcastul La fileu, moderat de Speak.

Citește și: Florin Dumitrescu: „Am înlemnit. Câtă putere emana…”. Cum a decurs prima întâlnire dintre producătoarea Mona Segall și jurații Chefi la Cuțite

Citește și:Cine ar putea fi noii jurați de la Chefi la Cuțite. Au apărut primele nume care i-ar putea înlocui pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Citește și:Daniel Pavel a cerut-o pe Ana Maria Pop în căsătorie! Momentul inedit a fost gândit timp de 5 luni la Survivor: 'Greu de redat în cuvinte…'

Citește și:De ce a lipsit George Burcea de la ziua fiicei sale și a Andreei Bălan: „Ella Maya, 7 ani de iubire pură”

Cum s-au cunoscut cei trei jurați de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul Chefi la cuțite. Antena 1 a anunțat că cei trei jurați au decis să nu mai apară în noul sezon al emisiunii. Invitat în podcastul La fileu, moderat de Speak, Florin Dumitrescu a povestit despre momentul în care i-a cunoscut pe Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Cei trei au fost jurați în emisiunea MasterChef de la Pro tv, iar ulterior au semnat cu Antena 1, pentru Chefi la cutite. Florin Dumitrescu susține că îl cunoștea pe Scărlătescu, iar pe Sorin Bontea nu îl văzuse niciodată. Cu toate astea, între ei s-a format o chimie puternică și au reușit să aibă succes cu emisiunea Chefi la cuțite.

Am fost socat. Momentul in care a inceput această nebunie. Eu îl știam pe Scărlătescu, el dăduse o probă de muncă într-un restaurant unde eu eram bucătar de linie înainte să plec în Italia. Știam ce față are. De Bontea nu știam nimic. Nici ei nu știau nimic despre mine. În momentul în care ne-am cunoscut la Scărlătescu acasă, a fost ciudat putin. Mi-a plăcut de amândoi de la inceput. Eu am avut și am un respect deosebit pentru Bontea și Scărlătescu, a spus Florin Dumitrescu in podcastul La fileu.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu mai fac parte din juriul Chefi la cuțite

În urmă cu câteva zile, Antena 1 a anunțat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul emisiunii Chefi la cuțite. Se pare că refuzul celor trei jurați de a apărea în noul sezon al emisiunii a fost pus pe baza oboselii.

Motivul despărţirii – Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13', arată comunicatul Antenei 1, în care se menţionează că cei trei urmează să fie înlocuiţi. 

Mona Segall, cea care i-a descoperit pe cei trei Chefi atunci când a produs formatul MasterChef, a declarat că a aflat cu surprindere, cu doar o lună înainte de începerea filmărilor pentru următorul sezon că cei trei chefi s-au declarat obosiți.

Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la ca-păt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar res-ponsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune', a declarat Mona Segall.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton