Cum s-au cunoscut Daniel Iordăchioaie și Rosa, iubita lui: „M-am îndrăgostit și e foarte frumos. Este diferența de vârstă ideală între noi...”. S-au logodit pe Bosfor și au planuri de nuntă

.

La 55 de ani, Daniel Iordăchioaie iubește din nou și este gata să se căsătorească cu Rosa, cea care i-a furat inima și l-a făcut să vadă viața cu alți ochi. Artistul nu s-a ferit să ofere detalii despre relația pe care o trăiește în prezent cu cea alături de care se vede până la finalul vieții. I-a pus inelul de logodnă pe deget chiar de ziua ei, în timp ce erau pe Bosfor, dar asta nu este tot!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Daniel Iordăchioaie a fost căsătorit cu Nouria Nouri, însă au divorțat în 2013, după 14 ani de mariaj, iar custodia celor doi copii pe care-i au împreună, Darius și Salma Nicole, este comună. Artistul este cel care a luat decizia și a inițiat discuția despre divorț într-o dimineață, la cafea, motivând că-și dorește să fie liber. Fosta soție a artistului a încercat să salveze căsnicia, însă separarea a fost inevitabilă, iar acum artistul și-a găsit liniștea în brațele Rosei.

456318323_1345362999757508_6609101764663835638_n456318323_1345362999757508_6609101764663835638_n

Citește și: Daniel Iordăchioaie iubește din nou: „E frumos să fii îndrăgostit. Mă bucur de…'. Au trecut 10 ani de când a divorțat de Nouria Nouri

Citește și: Nouria Nouri, reacție acidă după ce Daniel Iordăchioaie a spus că el a crescut copiii după divorț: „Nu-i mai plângeți de milă unui tată care spune cu lacrimi în ochii «ambii copii au rămas la mine!»”. Actrița spune că soțul ei a cerut „cu insistență” divorțul

Citește și: De ce a divorțat, de fapt, Maria Popovici de Alexandru Minculescu: „Mai ceva ca la Insula Iubirii”

Citește și: Radu Vâlcan a spus prin ce dificultăți trec concurenții și ispitele, la Insula iubirii: „Este șocant! Foarte multă oboseală, foarte mult stres…'

Cum s-au cunoscut Daniel Iordăchioaie și Rosa, iubita lui

Daniel Iordăchioaie iubește din nou și este mai fericit ca niciodată alături de noua lui iubită, Rosa. Dacă atunci când a dezvăluit pentru prima dată că este într-o relație, a fost destul de reținut, acum nu a mai ezitat și a dezvăluit în fața tuturor, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță, că s-a și logodit cu iubita lui. Nu doar că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ci i-a pus inelul de logodnă pe deget și au mari planuri de viitor.

„Ne-am cunoscut deodată și tot deodată ne-am și iubit. M-am îndrăgostit și e foarte frumos. Ne-am logodit, asta s-a întâmplat de ziua ei, pe vaporaș, pe Bosfor, unde a fost minunat.', a spus Daniel Iordăchioaie la Măruță.

Cum a fost cererea în căsătorie pregătită în detaliu de Daniel Iordăchioaie

Daniel Iordăchioaie nu a dat prea multe detalii din casă, dar a ținut să povestească în fața fanilor cum și-a cerut iubita în căsătorie, chiar de ziua ei, după ce a organizat o vacanță de trei zile în Istanbul. A avut grijă ca totul să fie aranjat în cele mai mici detalii, însă a întâmpinat o serie de dificultăți, pe care le-a trecut cu brio în final.

„Povestea e așa: eu când am fost booking-ul pentru excursia asta de trei zile pentru ziua ei, am luat o plimbare pe Bosfor și le-am zis lor că eu vreau un tort. Timp de o lună de zile nu am primit nimic și am luat legătura cu o prietenă din București al cărei partener de Business este din Istanbul. I-am zis că vreau un buchet de flori, un tort. Problema e că eu nu am avut telefon două zile când am ajuns acolo. Până la urma am vorbit la hotel.

Am plătit la hotel și cu 5-7 ore înainte de excursia pe Bosfor mi s-a aprins telefonul și mă sunau săracii turci. Doamna mea a vut trei torturi, trei buchete de flori, șampanie. A fost atât de frumos! Mi-au luat masa cu buchetele de flori și cu torturile și au pus-o pe scenă. Mi-au dat microfonul și le-am zis tuturor să-i cântăm la mulți ani. Când am scos inelul a sărit lumea în sus! Pe Bosfor sunt o mulțime de vaporașe care fac asta, dar în jurul nostru s-au adunat zeci de pescăruși. (…)', a povestit Daniel Iordăchioaie.

Ce diferență de vârstă este între el și Rosa

Daniel Iordăchioaie a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu logodnica sa, Rosa, iar fanii au fost cu adevărat surprinși atunci când au văzut-o. Ce-i drept, Rosa arată foarte bine și este o femeie frumoasă, cu opt ani mai mică decât îndrăgitul artist. Așa cum știe toată lumea, el a mai fost căsătorit cu Nouria Nouri, însă la rândul ei și logodnica lui a mai avut un mariaj. Acum, cei doi au planuri de viitor și se gândesc inclusiv la nuntă.

„Este diferența ideală. Sunt 8 ani între noi, eu sunt mai mare. Amândoi am mai fost căsătoriți.', a mai povestit el, tot la Pro TV, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton