Cum s-au cunoscut Daniela Nane și iubitul ei, Octavian Ene: „E o întâlnire hotărâtă din alte planuri, nu de noi. Nu există nimic întâmplător!”

 Matei Bianca
.

Daniela Nane și Octavian Ene au vorbit deschis despre povestea lor frumoasă de dragoste. Se poate spune că a fost dragoste la prima vedere! Într-o declarație emoționantă, actrița a vorbit despre iubitul ei, care este cu 23 de ani mai tânăr decât ea. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și se înțeleg de minune unul cu celălalt, iar vedeta a explicat cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

După ce a divorțat de Adrian Cioroianu, Daniela Nane s-a îndrăgostit de tenorul Octavian Ene, iar cei doi au început o relație frumoasă de iubire. Actrița și fostul ei partener de viață au fost căsătoriți timp de opt ani, însă au decis să meargă pe drumuri separate.

daniela3daniela3

Citește și: Daniela Nane a declarat că era divorțată de trei ani de Adrian Cioroianu, când l-a cunoscut pe Octavian Ene, actualul ei iubit: „Nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea. Eu sunt pe pătrățica mea, pe muzica mea'

Citește și: Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, formează un cuplu și în viața reală și pe scenă. Joacă împreună într-un spectacol: 'Și-a făcut loc în inima și mintea mea. Este momentul să continui visul…'

Citește și: 'Când am cântat cu B.U.G. Mafia, oamenii au spus că eu cânt cu niște golani…' Ce a povestit Loredana despre colaborările ei controversate și cum îi privește pe cântăreții de manele / EXCLUSIV

Citește și: Ce diferență de vârsta este între Daniel Iordăchioaie și Rosa, iubita lui. Cei doi s-au logodit într-un cadru de poveste: „M-am îndrăgostit și e foarte frumos!'

Cum s-au cunoscut Daniela Nane și Octavian Ene, iubitul cu 23 de ani mai tânăr decât ea

Daniela Nane a vorbit deschis despre întâlnirile întâmplătoare, punând accent pe modul în care l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, Octavian Ene, care este cu 23 de ani mai tânăr decât ea. Actrița a explicat că ceea ce pare a fi o întâlnire întâmplătoare este, de fapt, o conexiune stabilită din alte planuri, care nu sunt controlate de oameni.

„Acest cuvânt, întâmplător, vine din latinescul intemplu, care înseamnă hotărât în templu, hotărât de divinitate. Asta înseamnă, întâlnire întâmplătoare. E o întâlnire hotărâtă din alte planuri, nu de noi, de aceea spuneam, nu există nimic întâmplător. Mai există o vorbă foarre frumoasă: întâmplarea este felul în care lui Dumnezeu îi place să rămână anonim. Dacă suntem atenți la aceste semne, pe care le primim fiecare dintre noi în fiecare zi, ele sunt borne de ghidaj în viața noastră. Așa înveți să trăiești cu Dumnezeu', a declarat ea la Știrile Antena Stars.

Octavian Ene a vorbit despre relația cu actrița

Octavian Ene a vorbit despre relația cu actrița. Tenorul și Daniela Nane fac o exhipă excelentă pe scenă, dar se înțeleg bine și în viața de zi cu zi. Ei au o relație frumoasă, bazată pe încredere și susținere reciprocă.

„Noi deja am făcut echipă și în alte spectacole, dar până la urmă, colaborăm ca și oricare alt coleg. Pe scenă suntem artiști și atât. E mai ușor, dar sunt și artiști care formează un cuplu și nu se înțeleg din punct de vedere profesional. Depinde de la persoană la persoană', a completat iubitul actriței.

Cum sau afișat Daniela Nane și Octavian Ene la televizor

În urmă cu doar câteva zile, Daniela Nane și Octavian Ene au fost pentru prima dată prezentați împreună la televizor ca un cuplu. Cei doi au discutat despre proiectul comun pe care îl au și au oferit detalii despre începuturile relației lor. Actrița și tenorul s-au cunoscut la teatru.

Daniela Nane și Octavian Ene au început o relație frumoasă de iubire, după ce ea a divorțat de Adrian Cioroianu, cu care a avut o căsnicie de opt ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton