Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. Cei doi actori urmau să apară nud într-un film: "Între noi, s-a întâmplat natural..."

 Dumitrache Laura
.

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo formează un cuplu cu actorul Paul Ipate, iar împreună au o fiică, Zora. Cei doi nu sunt căsătoriți, pentru că au o relație frumoasă, iar recent, Paul Ipate a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe iubita lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. Jojo și Paul Ipate sunt împreună de nouă ani și au o fetiță, Zora, iar actrița mai are un băiat dintr-o relație anterioară, Achim. Paul Ipate si Jojo împărtășesc aceeași pasiune și s-au cunoscut pe platourile de filmare.

paul ipate si jojopaul ipate si jojo

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. Recent, actorul a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe iubita lui, în urmă cu mai bine de zece ani. Cei doi au fost aleși să joace o scenă de dragoste, dar filmul nu a mai fost lansat.

Citește și: De ce nu urmărește Paul Ipate serialul Clanul în care joacă soția lui, Cătălina Grama alias Jojo: 'M-am uitat la primele două episoade. Eu nu mă mai uit la…'

Citește și:Cum gestionează Jojo – Cătălina Grama relația cu Paul Ipate, atunci când lucrează împreună: „Dacă ești egoist, strici…”

Citește și:Monica Bârlădeanu, detalii neștiute despre nunta Ginei Pistol cu Smiley: „Plină de momente de complicitate și…'. Ce a impresionat-o cel mai mult

Citește și:Connect-R recunoaște că a înșelat-o pe Misha în timpul căsniciei: „M-a prins că aveam o altă relație. Și nu o dată!”. Artistul vrea să se împace cu ea

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate

Paul Ipate și Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo, formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt împreună de aproape zece ani, Paul Ipate și Jojo nu s-au căsătorit. Cei doi au o relație frumoasă și au împreună o fiică, Zora, dar și un băiețel al actrițeil, dintr-o relație anterioară. Recent, actorul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe iubita lui. Paul Ipate a mărturisit că s-au cunoscut pe platourile de filmare, unde au filmat o scenă de dragoste, dar pelicula nu a mai fost lansată.

Ne-am cunoscut pe platoul de filmare, la Florin Piersic jr. Nu s-a lansat filmul, existând niște probleme acolo între ei, de producție, probleme administrative, nu-i treaba mea.Eu am făcut un spectacol cu Florin Piersic jr, apoi eu l-am chemat la un alt spectacol de-al meu. A venit și după mi-a propus să joc în film. Țin minte că m-a întrebat dacă am probleme cu nuditatea, că există o scenă de dragoste. Zic, depinde ce nuditate, că dacă e gratuită nu mă interesează. Adică să însemne ceva. Zice: ‘Nu, nu, nu. Stai, că nu arătăm chiar tot, dar o să filmezi cu Cătălina Grama. Evident că am întrebat și eu cine este Cătălin Grama și a zis: ‘Cu Jojo, „A… Da, da. Nu am nicio problemă. O știam de dinainte, era mișto. Ne-am cunoscut pe platou și acolo s-au dezvoltat lucrurile. (…) Între noi, s-a întâmplat natural', a spus Paul Ipate în podcastul lui Cătălin Măruță.

Paul Ipate nu este gelos în relația cu Jojo

Jojo și Paul Ipate au o relație frumoasă și cresc împreună doi copii minunați. Actorul a dezvăluit că el nu este gelos pentru că are încredere în iubita lui și nu are nicio problemă atunci când Jojo trebuie să joace scene romantice în filme alături de alți bărbați.

Eu nu am gelozii. La mine, geloziile sunt la modul dacă eu sunt cu tine și se întâmplă ceva în fața mea, dacă mă sfidezi și ignori că sunt acolo, da, e o problemă, lucru care nu s-a întâmplat, dar altfel… Să stau, să mă gândesc și să-mi fac probleme că e în turneu, că e la filmări, că e pe platou… Eu nu sufăr de scenarit, să-mi fac tot felul de filme. Un singur gând este suficient, că de acolo se nasc altele și altele. Intri într-un malaxor psihic din care foarte greu mai ieși și eu nu sunt așa.Dacă e să se întâmple, se întâmplă cu tine în casă. Nu sunt omul care… Îmi fac griji aiurea? De ce să-mi stric ceva ce la mine e bine? Dacă la mine e bine acum, de ce să stric eu cu tot felul de întrebări din astea tâmpite? Eu nu am gelozii. Am fost gelos, dar pe alte lucruri și la început pentru că na, sunt nesiguranțele de la început ca în orice relație. (…) La modul femeiesc, da (n.r. dacă Jojo e geloasă), dar nimic ieșit din comun', a mai povestit actorul.

De ce nu s-au căsătorit Jojo și Paul Ipate

Cătălina Grama sau Jojo este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și are o carieră de succes. Pe lângă cariera sa, actrița are o familie frumoasă alături de actorul Paul Ipate, iar împreună cresc doi copii. Deși formează un cuplu de 9 ani, ei au ales să nu se căsătorească.

Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte. Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor, ne-a declarat Jojo.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton