Cum s-au cunoscut Marius Elisei și Oana Roman: "Întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la el"/ La scurt timp după nuntă, el a plecat la muncă în străinătate

 Dumitrache Laura
.

Marius Elisei și Oana Roman au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost împreună zece ani, iar în urmă cu doi ani au divorțat. Ulterior, Marius Elisei și Oana Roman au decis să-și mai acorde o șansă, dar într-un final au decis să meargă pe drumuri separate. Detalii neștiute din căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După un deceniu de relație, Marius Elisei și Oana Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au împreună o fiică, pe Isabela. Recent, Marius Elisei a anunțat că are o nouă parteneră și chiar s-a afișat cu ea pe rețelele de socializare. Pe vremea când a cunoscut-o pe Oana Roman, Marius era stagiar la un cabinet de avocatură.

oaan si mariusoaan si marius

În trecut, Oana Roman a făcut publice detalii neștiute despre căsătoria cu Marius Elisei. Cei doi s-au cunoscut după ce Marius Elisei i-a trimis un mesaj vedetei pe Facebook, în timp ce se ea se afla într-un club de la munte, impreună cu o bună prietenă. De atunci, viata lor s-a schimbat.

Citește și: „Isa este afectată, e foarte greu pentru ea”. Fiica Oanei Roman merge la psiholog, după despărțirea vedetei de Marius Elisei

Citește și:Cum a reacționat Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, când a aflat că părinții ei se despart definitiv: 'Nu a fost o….'

Citește și:Horia Brenciu va fi naș de cununie pentru chitaristul său, Cristian Crețu, după ce și-a cerut iubita în căsătorie. S-a întâmplat chiar la inaugurarea noului studio al trupei: „Îi așteptăm pe toți…' / EXCLUSIV

Citește și:Cum s-a călugărit tatăl Deliei Matache: 'Am fost ateu până la 40 de ani…'. După 18 ani a renunțat la călugărie și s-a întors la familie

Cum s-au cunoscut Marius Elisei și Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit după zece ani de relație. Cei doi au împreună o fiică, pe Isabela, care locuiește împreună cu mama sa. Marius Elisei și Oana Roman au încercat să-și salveze căsnicia, dar într-un final, cei doi au decis să pună capăt relației și să meargă pe drumuri separate. În urmă cu ceva timp, Oana Roman a povestit cum l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale. Vedeta era într-un club de la munte, împreună cu o prietenă, când a primit un mesaj pe Facebook de la Marius Elisei.

'Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieşisem seara la un club şi întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu ştiam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical şi în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieţii', a scris Oana Roman pe Instagram.

Marius Elisei a plecat la muncă în străinătate, în timpul căsniciei cu Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, iar în aceeași zi a avut loc și botezul fiicei lor, Isabela. Relația lor a fost presărată cu multe despărțiri și împăcări, dar într-un final au decis să meargă pe drumuri separate. La câteva luni de la nuntă, Marius Elisei a decis să plece la muncă în străinătate, pentru a-și întreține familia. Fostul soț al Oanei Roman a plecat în Londra pentru a face rost de bani, iar la un moment dat a postat un mesaj emoționant pe Facebook, fiind cuprins de dorul soției și a fiicei sale. „Soarele aduce un nou început pe care luna îl ține în întuneric. Ca în cer, asa și pe pământ, căci nu există pe lume vrajă mai frumoasă decât doi oameni uniți prin dragoste. Te iubesc scumpa mea soție. Te ador și îmi vine să zbor la tine, să te țin în brate și să te sărut cum numai eu știu… Te iubesc și nu asș vrea să te pierd niciodată… Te iubesc din zi în zi mai mult… Te iubesc și te voi iubi în continuare la fel de mult… Te sărut scumpa mea soție', a scris Marius Elisei pe Facebook, la acea vreme.

Oana Roman mărturisea în acea perioadă că i-a fost greu să își lase soțul să plece la muncă în străinătate. „Marius a plecat de acasă duminică seara. Nu a fost o decizie spontană, ci una gândită de vreo lună de zile. Am încercat să evităm cât am putut de mult acest moment, dar este o decizie pe care am luat-o împreună. Lucrurile legate de familia noastră se dicută numai de noi doi. A fost şi este o decizie matură şi cea mai bună pentru familia noastră', a declarat Oana Roman într-o emisiune la Kanal D.

În prezent, Oana Roman și Marius Elisei sunt divorțati oficial, iar bărbatul are o nouă relație. În urmă cu câteva zile, Marius Elisei a anunțat pe rețelele sociale că iubește din nou.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton