Cum s-au îmbrăcat gemenele lui Mihai Morar la primul Bal al Bobocilor: "Cât de finuțe și decente..." / Mara și Cezara au 15 ani

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-au îmbrăcat gemenele lui Mihai Morar, la primul bal al Bobocilor, din viața lor. Mihai Morar este mândrul tată a trei fete, gemenele Mara și Cezara și micuța Roua. Iată că a venit momentul ca Mara și Cezara să meargă pentru prima dată la balul Bobocilor, iar fetele au ales ținute cât se poate de elegante și adecvate pentru vârsta lor, primind o mulțime de comentarii de apreciere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul Radio Zu, Mihai Morar, 42 de ani, are împreună cu soția sa, Gabriela, trei fetițe, gemenele Mara și Cezara (15 ani) și Roua (4 ani). Mara și Cezara au ales două colegii de top din București, unde își continuă studiile ca proaspete eleve de liceu. Adolescentele sunt în clasa a 9-a și au avut, recent, primul bal al Bobocilor. Mara și Cezara au purtat două ținute elegante și s-au pozat alături de tatăl lor, care a fost …șoferul lor.

snapinsta.app_407616118_1303302167053602_7919031093998746609_n_1024snapinsta.app_407616118_1303302167053602_7919031093998746609_n_1024

Cum s-au îmbrăcat gemenele lui Mihai Morar, la primul Bal al Bobocilor

Gemenele lui Mihai Morar au fost imaginea eleganței la primul bal al Bobocilor din viața lor. Cezara a ales un liceu de stat, Colegiul Național Sfântul Sava, din București, în timp ce Mara a optat pentru o unitate privată de învățământ, cele două având rezultate excelente la Evaluarea Națională, cu medii de 9.60 și 9.75.

Pentru bal, cele două fiice ale lui Morar au optat pentru ținute negre, elegante, formate din pantaloni largi din piele și bluze negre. Mara Morar a purtat o bluză cu mâneci lungi, în timp ce sora ei, Cezara, a preferat un top și un sacou negru. Adolescentele au avut un machiaj minimalist, folosind doar puțin rimel pe gene și un luciu discret pe buze.

Citește și: Cum arătau surorile Gabor în adolescență. Monica și Ramona nu semănau deloc cu divele sexy de azi

Citește și: Scandal de proporții între Bia și mama lui Robert în casa Mireasa. Doamna Anina face acuzații grave: „Drum bun în iad”

Citește și: Cum au depășit Oana Matache și Radu Siffredi momentele dificile de la începutul relației: „Am trecut prin niște lucruri, ar fi putut să ne afecteze…” / Și mama Oanei s-a împotrivit ca ei să fi împreună

Citește și: Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 84 de ani: „Mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătoasă”

Știi că ai îmbătrânit atunci când… în seara asta ai Balul Bobocilor. Dar nu îl prezinți. Ești doar șofer pentru fetele tale' – a scris Mihai Morar în dreptul pozei, care a primit peste 13,800 de aprecieri din partea internauților și multe, multe comentarii laudative.

Cum au reacționat internauții la ținutele purtate de fiicele lui Mihai Morar, la Balul Bobocilor

Internauții au reacționat imediat la fotografia lui Mihai Morar, alături de cele două fiice adolescente, înainte să meargă la balul Bobocilor. Fanii omului de radio și-au manifestat aprecierea față de cele două fete și l-au felicitat pe tatăl lor pentru educația pe care le-a oferit-o.

Cât de finuțe și decente sunt fetele!' Ce poate să fie mai înălțător de atât. Tată pentru fetele tale!' Ce fete frumoase ai Mihai, să-ți trăiască! Și stai liniștit, ești încă tânăr. Să vezi când vei fi bunic… !' Hai să-I zici evoluție frumoasă de viață!' Ce tată fericit! Așa să îți ajute Dumnezeu să mergi și la altar!', Doamne, Mihai! Minunat și așa de… sperietor în același timp… niște miniadulte, ce vor merge pe drumul lor, cu moștenirea de acasă – sunt câteva dintre comentariile celor care au văzut postarea lui Morar.

Mesajul emoționant al lui Mihai Morar, după ce fiicele lui au susținut Evaluarea Națională

Toată lumea știe faptul că Mihai Morar și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și trei fete absolut adorabile. Ei bine, în timp ce mezina familiei a avut prima serbare la grădiniță, celelalte două fiice au absolvit clasa a -8-a și au susținut Evaluarea Națională, unde și-au demonstrat performanțele școlare. Atât Cezara, cât și Mara, au trecut cu brio de nota 9, obținând astfel notele de 9,60 și 9,75.

Părinții au fost extrem de mândri de ele și de reușitele lor, astfel că Mihai Morar le-a transmis un mesaj emoționant de susținere și încurajare pentru viitor.

„Mândru de ele! Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărginită. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!', a scris Mihai Morar în dreptul unei fotografii cu Mara și Cezara de la festivitatea de final de clasa a VIII-a. Pe fotografie, vedeta a notat mediile obținute de fiicele sale la Evaluarea Națională, respectiv 9.60 și 9.75.„, a declarat Mihai Morar.

FOTO: Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton