Cum s-au înțeles, de fapt, Mona Nicolici și Radu Coșarcă, atunci când prezentau împreună la Observator: "N-am avut mare chimie, era o distanță între noi"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-au înțeles, de fapt, Mona Nicolici și Radu Coșarcă, atunci când prezentau împreună la Observator. Prezentatoarea Mona Nicolici, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la Observator, s-a retras, de ceva vreme, din lumina reflectoarelor. De-a lungul unei cariere de succes, ea a făcut echipă și cu jurnalistul Radu Coșarcă. Mona Nicolici a declarat, recent, că relațiile dintre ei erau destul de reci, în afara platoului de filmare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mona Nicolici rămâne una dintre cele mai apreciate și mai respectate prezentatoare, de la pupitrul știrilor Observator. Vedeta s-a retras cu ani în urmă de la TV, dra într-un interviu recent a povestit amintiri memorabile din perioada în care făcea echipă cu Radu Coșarcă, ca prezentatori ale știrilor Observator. Mona Nicolici a mărturisit că între cei doi nu exista foarte multă chimie și că, în afara platoului de filmare, nu aveau o relație foarte apropiată.

mona-nicolicimona-nicolici

Cum s-au înțeles Mona Nicolici și Radu Coșarcă, atunci când prezentau împreună la Observator

Mona Nicolici a povestit despre vremurile când prezenta știrile Observator, alături de Radu Coșarcă. Aceasta a mărturisit că îi este dor de colegul ei de breaslă, mai ales că au trecut prin multe momente tensionate în timpul emisiei. Tot Mona Nicolici a spus că între ei nu exista chimie, în afara platourilor de filmare.

Citește și: Mona Nicolici a divorțat și apoi s-a căsătorit în secret. Primele declarații despre viața alături de chef Cezar Munteanu: „A acceptat să fiu singurul critic al lui'

Citește și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a cuplat cu Spike, prietenul comediantului, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Reacția artistului după ce au fost surprinși sărutându-se: „Care este problema?'

Apoi, când s-a lansat Observatorul, s-au format niște cupluri de prezentatori. Prima dată și prima dată cred că am prezentat cu Radu Herjeu, apoi cu Bogdan Tudor și apoi am rămas, cumva, cuplul principal, de la Observatorul principal, eu cu Radu Coșarcă. Radu a venit mai târziu și s-a lipit, cumva, echipei. Și noi am rămas împreună foarte mulți ani.

Am să spun un lucru foarte ciudat. Eu cu Radu Coșarcă n-am avut foarte mare chimie. Mi-e foarte dor de el, ne-am și distrat, dar în afara studioului era o distanță între noi. În momentul în care noi intram în studio și începea jurnalul… eram altcineva amândoi. Eram unul pentru celălalt. Sigur, eram unul pentru celălalt în cazul în care se întâmpla ceva, dar fiecare știa ce are de făcut, eram doi profesioniști și am simțit echipă. Eu am simțit sentimentul ăla de echipă pe care o făceam împreună. Și ni s-a întâmplat foarte multe lucruri. A picat lumina în studio, a căzut lumina în cartier, ca să zic, și pe vremea aia nu erau generatoare care să susțină emisia.” a declarat Mona Nicolici, la podcastul lui Adrian Artene.

Unde lucrează acum Mona Nicolici

Deși a dispărut de pe sticlă de aproape două decenii, Mona Nicolici este încă prezentă pe unde radio, deoarece realizează o emisiune la Europa Fm. Întrebată ce ar face-o să se întoarcă pe micul ecran, vedeta a răspuns că întotdeauna este bine să lași uși deschise.

„Am învățat că e mai bine să las uși deschise. N-aș putea să spun ce anume emisiune mi s-ar potrivi, mi-ar plăcea să aibă legătură cu sustenabilitatea, care este domeniul în care lucrez de mulți ani și pe care mă străduiesc să-l promovez și la radio Europa Fm, unde de doi ani realizez o emisiune pe un subiect despre care se spunea că nu prezintă interes pentru oameni. Dar, iată că publicul emisiunii ‘Misiunea Verde’ crește, de la an la an și am devenit „piesa de rezistență’. Aș prefera să pot arăta în România exemple de oameni responsabili, care fac proiecte pe termen lung, care sunt inovativi, care prețuiesc natura. În alte țări există o cultură foarte puternica pentru sustenabilitatea de mediu, pentru natură si pentru inovație. Sunt țările cu nivel de trai ridicat, în care educația a făcut diferența.

Într-o țară educată există un trai mai bun, posibilități diferite de a trăi mai bine, într-un aer curat, unde creezi lucruri, nu distrugi. În România, încă refuzăm să fim responsabili, uneori din lipsă de înțelegere, alteori din nepăsare. Nici nu mai luăm atitudine. Suntem într-o pauză de reacție, nu reacționăm în niciun fel la modul în care autoritățile își fac treaba, de pildă. Singura grijă e doar pentru ziua de mâine. La „iarna cumplită’ care va veni. Pentru că asta auzim din presă. Situația e dificilă, da, dar în loc să ne concentrăm pe soluții, asistăm pasivi la cum se construiește o adevărată psihoză. Și nu vreau să particip la ea’, a declarat Mona Nicolici pentru ego.ro.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton