Cum s-au purtat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink cu Irinel Columbeanu, în America: "Atât ea, cât și soțul ei..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-au purtat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink cu Irinel Columbeanu, în America. Irinel Columbeanua a vut parte de o vară plină, dar cel mai așteptat moment a fost călătoria spre America, unde a revăzut-o pentru prima dată, după cinci ani, pe fiica lui cu fosta soție Monica Gabor. Afaceristul s-a întâlnit și cu Monica și noul ei soț, Mr. Pink. Iată cum s-au purtat cei doi cu Irinel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au purtat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink cu Irinel Columbeanu, în America. Irinel Columbeanu revăzut-o pe fiica sa, Irinuca, vara aceasta, după cinci ani, în care au comunicat doar la distanță. Fiica lui Irinel Columbeanu din mariajul cu Monica Gabor este deja o adolescentă de 15 ani, iar din 2018 locuiește în America alături de mama ei și noul soț al acesteia Mr. Pink. Irinel Columbeanu a poposit în America și s-a întâlnit, în sfârșit, cu fata lui, după o lungă așteptare. Omul de afaceri din România s-a întâlnit și cu Monic Gabor și Mr. Pink. Iri a spus cum s-au comportat de fapt cei doi față de el.

monica-gabor-irinel-columbeanu-e1627812020828monica-gabor-irinel-columbeanu-e1627812020828

Cum s-au purtat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink cu Irinel Columbeanu, în America

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a mers în America, la fiica lui, Irina, pe care nu o mai văzuse de 5 ani. Irinel Columbeanu a rămas profund impresionat de modul în care a evoluat fata lui. De asemenea, omul de afaceri s-a înțeles bine atât cu fosta soție Monica Gabor, cât și cu actualul soț al acesteia, Mr. Pink.

Citește și: Cu ce post de televiziune a semnat Mircea Radu și ce emisiune prezintă: „Deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța”

Citește și: Bianca Drăgușanu petrece alături de Gabi Bădălău și copiii săi, după ce afaceristul a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu: „Băieții se distrează de minune în compania Biancăi și a fiicei sale”

„Am călătorit destul vara asta, am fost în America, am fost și în Spania. În America, când am fost, eu și Monica ne-am înțeles foarte bine. Timpul vindecă tot. S-a purtat foarte frumos cu mine, atât ea, cât și soțul ei. Fără resentimente… Deloc', a declarat Irinel Columbeanu pentru Playtech Știri.

„Irinuca s-a făcut mare, sunt mândru de ea! Îmi era atât de dor de ea… Irina s-a făcut atât de mare. Mi-a părut atât de bine că am reușit să o văd după atâția ani', a mai spus afaceristul.

Cum a decurs revederea dintre Irinel Columbeanu și fiica sa, după cinci ani

Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după cinci ani. Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama ei,Monica Gabor și iubitul acesteia, afaceristul Mr. Pink. Săptămâna trecută, Irinel Columbeanu a mers în America și s-a întâlnit cu fiica sa, iar revederea a fost una emoționantă. Fostul milionar a rămas surprins de cât de mult a crescut fiica lui și este mândru de ea.

A avut loc în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie. Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine.(…)Să creadă în ceea ce ea presimte, ca să zic așa, în legătură cu opțiunile mari din viață și să le asculte întotdeauna‘, a declarat Irinel Columbeanu pentru Antena Stars.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton