Cum să nu te îngrași de Sărbători. Sfaturi de la Carmen Brumă: "Indiferent de ce alegi să mănânci..."

 Dumba Gabriela
.

Carmen Brumă are câteva sfaturi importante pentru cei care nu vor să se îngrașe de Sărbători și, totuși, să se bucure de bunătățile tradiționale. Pe Instagram, Carmen Brumă a postat, așadar, trei metode de care ne putem folosi dacă vrem să începem noul an cu același număr de kilograme. Iată trei sfaturi care vă ajută să nu vă îngrășați de Sărbători, fără să vă abțineți de la mâncare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sărbătorile de iarnă reprezintă o adevărată provocare pentru siluetă. Mesele sunt bogate în alimente consistente caloric, iar vinul fiert și ciocolata caldă sunt nelipsite în serile reci, de iarnă. Astfel, kilogramele se acumulează rapid, dar Carmen Brumă a oferit câteva sfaturi importante pentru a evita această situație.

398881071_918753146274673_5290247083114650392_n398881071_918753146274673_5290247083114650392_n

Cum să nu te îngrași de Sărbători. Sfaturi de la Carmen Brumă

Carmen Brumă susține că există trei reguli importante pe care le respectă atunci când vine vorba despre mesele de sărbători. 

Iată câteva metode simple care să te ajute să-ți păstrezi silueta în timpul sărbătorilor de iarnă, fără să te abții de la mâncărurile care îți plac.

1. Indiferent de ce alegi să mănânci, adaugă meselor tale, de preferabil la început, o salată din legume proaspete în care să pui ulei de măsline și două linguri de oțet de mere. Te va ajuta să reduci impactul glicemic al acelei mese și să neutralizezi o parte din efectul substanțelor nocive care există în unele alimente.

2. Păstrează un repaus alimentar între mese de cel puțin 4 ore în care să nu ciugulești nimic și să bei doar apă. Bea aproximativ 35 ml/kg corp/zi, pentru că hidratarea optimă te ajută să ai mai puține pofte, să gestionezi mai bine apetitul și să nu vă fie teamă, poți bea apă înainte de masă sau în timpul mesei dacă simți nevoia, pentru că nu diluează sucurile gastrice.

3. Nu te întinde în pat imediat după ce ai mâncat. Încearcă să mergi, să faci treburi prin casă, să ieși afară la o plimbare și ideal la o oră/două distanță să poți face un antrenament moderat', a scris Carmen Brumă pe Instagram. 

Citește și: Diana Munteanu, criticată dur de fani după ce a pozat în lenjerie intimă: „Care-i scopul? Să te vadă colegii băiatului tău de 14 ani?'

Citește și: De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au invitat-o pe Cristina Ciobănașu la nunta lor: „Mi s-ar părea ciudat să o chem. A zis că…’

Citește și: Programul mall-urilor din București de sărbători. Cum vor funcționa centrele comerciale de Crăciun și de Revelion

Carmen Brumă, despre greșelile în post care pot duce la îngrășare

Postul Crăciunului 2023 a început pe data de 15 noiembrie și se încheie pe data de 24 decembrie. Carmen Brumă a vorbit, acum ceva timp, și despre provocările postului și oferise câteva sfaturi celor care vor să își mențină silueta în această perioadă și să nu piardă lupta cu kilogramele.

Vedeta a fost mereu complimentată pentru felul în care arată, însă în spatele acestei siluete de invidiat stă un regim alimentat echilibrat și mult sport.

„Iată două posibile greșeli în post, care pot duce la îngrășare.

1. Nu mănânci suficiente proteine sau nu combini corect sursele de proteine vegetale, astfel încât să aibă toți aminoacizii esențiali, iar lucrul ăsta te face să obții greu senzația de sațietate.

2. Nu mănânci suficiente fibre, ceea ce te face să ronțăi ceva, să ciugulești ceva tot timpul, iar lucrul ăsta menține secreția de insulină și favorizează problemele de sănătate, iar printre acestea și kilogramele în plus', a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton