Cum sărbătoresc Ioana Ginghină și Cristi Pitulice un an de la nuntă: „Există o comunicare ca într-un dans. Toată perioada de când suntem împreună...”

 Matei Bianca
.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se înțeleg din ce în ce mai bine unul cu celălalt. În cadrul unui interviu, actrița a vorbit despre cum vor sărbători ea și partenerul ei de viață un an de când au devenit soț și soție. Cei doi vor merge într-o escapadă romantică, unde se vor bucura de liniște și relaxare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

La jumătatea lunii septembrie, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice împlinesc un an de când au devenit soț și soție. Actrița a vorbit despre modul în care ea și partenerul ei de viață s-au gândit să sărbătorească. Ce vor face cei doi soți în ziua lor cea mare, dar și cum este relația lor de iubire în prezent. Vedeta a făcut declarații importante despre viața ei de acum.

ioana1ioana1

Citește și: Ioana Ginghină a spus despre Cristi Mitrea că este cea mai prefăcută vedetă din România: „Am mai văzut eu niște chestii pe aici, prin culise, când venim pe aici…'

Citește și: Ioana Ginghină, într-o rochie transparentă și sexy la Petrecerea VIVA! 2024. La 46 de ani, actrița are un trup de invidiat

Citește și: Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii s-au despărțit definitiv acum, după ce au divorțat și s-au împăcat: 'Încă îl iubesc, e omul care m-a făcut fericită 10 ani. Dar nu pot să fiu persoana pe care el și-o dorește' / Ea merge la terapie

Citește și: O postare Netflix despre Insula Iubirii a stârnit un val de reacții amuzante pe internet: „Să nu spargi TV-ul diseară la bonfire. Mai ai filme de văzut…”. IGSU, MAI, Crucea Roșie, echipa națională de fotbal, artiști și influenceri au comentat subiectul

Cum sărbătoresc Ioana Ginghină și Cristi Pitulice un an de la nuntă

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice plănuiesc o sărbătoare specială pentru aniversarea unui an de la căsătorie. După o vară petrecută pe plajele din Grecia, actrița a declarat că își dorește o escapadă într-un oraș mai răcoros și o destinație nouă din Europa.

„A fost o perioadă la fel de frumoasă ca toată perioada de când suntem împreună. Tot povestim despre o escapadă de ziua mea și un an de la nuntă, dar încă e la nivel de discutie. După 10 zile de plajă în Grecia și canicula din vara asta, nu vreau să mai văd mare și soare ci m-aș îndrepta către orașe mai răcoroase și destinații noi aici, în Europa. Apoi noi cei care lucrăm cu carte de muncă, la angajator nu prea putem să ne luăm vacanță așa când vrem, mai ales după ce abia s-a terminat concediul. Deci depinde foarte mult de programul de la Teatrul Ion Creangă', a explicat vedeta pentru ciao.ro.

Cum se înțelege actrița cu soțul ei

Ioana Ginghină a mai vorbit și despre cum se înțelege cu soțul ei, la un an de când au făcut nunta. Actrița a declarat că au o relație specială și se înțeleg foarte bine, astfel că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de tot ceea ce au unul lângă altul.

„Avantajul unei relații de dragoste pe care ai avut șansa să o cunoști după 40 de ani este că ți-ai găsit un om cu care alegi să stai doar pentru că îți place, nu te mai leagă nimic altceva decât dragostea și dragul de a fi cu acea persoană. Și atunci nu există nici certuri, nici lăsat de la unul sau de la altul. Există o comunicare ca într-un dans, dacă vrei, în care ambii parteneri sunt acolo că vor să danseze. Este minunat și mă bucur ca am avut această șansă', a mai completat ea.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în urmă cu un an

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în urmă cu un an, mai exact pe data de 23 septembrie 2023. Actrița, fiind foarte activă pe rețelele de socializare, a împărtășit pe atunci imagini emoționante de la nuntă.

Vedeta a fost remarcată datorită coroniței delicate de flori, care a adăugat un plus de farmec momentului. Cei doi îndrăgostiți au ales o ceremonie intimă pentru a celebra iubirea, într-un cadru restrâns, dar extrem de emoționant.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton