Cum a sărbătorit Claudia Pătrășcanu ziua onomastică a fiului ei și al lui Gabi Bădălău, în plin scandal cu afaceristul: "Te iubesc infinit!"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a sărbătorit Claudia Pătrășcanu ziua onomastică a fiului ei și al lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a celebrat, de Sfântul Alexandru, ziua onomastică a fiului ei și al lui Gabi Bădălău. Micuțul Gabriel Alexandru a avut parte de momente foarte speciale, pregătite cu grijă de mama lui. Artista pune mereu pe primul loc fericirea celor doi copii ai ei, așa că Gabriel Alexandru s-a bucurat din plin de ziua numelui său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a sărbătorit Claudia Pătrășcanu ziua onomastică a fiului ei și al lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu este fericita mamă a doi băieți, rezultatul mariajului cu Gabi Bădălău. Chiar dacă artista traversează pe perioadă foarte dificilă, după ce familia fostului soț a dat-o în judecată, Pătrășcanu își găsește alinarea în copiii ei. Ziua de Sfântul Alexandru a fost una specială pentru vedetă, întrucât l-a sărbătorit cu mare bucurie pe fiul ei și al lui Gabi Bădălău, micuțul Gabriel Alexandru. Iată ce surpriză i-a făcut fiului ei, cu ocazia onomasticii!

screenshot-2023-08-31-123943screenshot-2023-08-31-123943

Cum a sărbătorit Claudia Pătrășcanu ziua onomastică a fiului ei și al lui Gabi Bădălău, în plin scandal cu afaceristul

În ciuda problemelor pe care le întâmpina din partea familiei fostului soț, Gabi Bădălău, care a dat-o în judecată, Claudia Pătrășcanu se străduiește ca cei doi fii ei să nu resimtă consecințele. Cântăreața a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se asigura că fiul ei și al lui Gabi Bădălău, Gabriel Alexandru are parte de o aniversare a numelui cât mai frumoasă.

Citește și: Bianca Drăgușanu petrece alături de Gabi Bădălău și copiii săi, după ce afaceristul a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu: „Băieții se distrează de minune în compania Biancăi și a fiicei sale'

Citește și:Claudia Pătrășcanu, după ce a fost dată în judecată de familia lui Gabi Bădălău: „Vor să mă ruineze financiar. Sunteți și veți rămâne sângele copiilor mei'

Claudia Pătrășcanu a pregătit pentru fiul ei un tort impresionant, iar alături de el au fost prezenți aproape toți oamenii dragi din familia lui. Claudia Pătrășcanu a imortaizat momentul și a scris un mesaj emoționant pentru fiul ei.

'Astăzi ești Alexandru și te iubesc infinit!LA MULȚI ANI!Ați văzut așa lumânări Mă bucur ca lucrurile atât de simple, aduc râsete si bucurie din suflet. Astăzi,ne-am amuzat de aceste lumânări iar lui G.Alexandru i s au părut ceva Wow.', a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul Protecției copilului în scandalul cu familia lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu este implicată într-un nou scandal cu familia lui Gabi Bădălău. Artista a apelat la ajutorul Protecției Copilului, iar fostul soț al vedetei a fost contactat de autorități. Se pare că atunci când copiii se află în grija lui Bădălău, aceștia nu ar avea voie să mai vorbească cu mama lor. Claudia Pătrășcanu a explicat motivul pentru care a alertat Protecția Copilului.

Săracii oameni bogați!Am obosit să fiu hărțuită de ei, sunt sătulă de atâtea minciuni și pot spune doar ca îmi este milă de acești oameni în ce hal au ajuns cu propriul lor suflet și nu mai stiu ce să faca, chiar și după 4 ani….chiar și după finalizarea divorțului…stau numai pe la tv să mă denigreze, orice numai să deranjeze vieți. Sunt oameni atât de săraci, că-n afară de bani, nu au nimic! Nici măcar liniște! Sunt goi sufletește și umbriți de răutate! Îmi este milă de ei și îmi pare rău prin ceea ce trec….. I-aș ajuta dacă as avea vreo putere, dar puterea este în mâinile Domnului!‘, a spus artista pentru Spynews.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton