Cum și-a sărbătorit Julia Chelaru ziua de naștere și ce cadouri a primit: „Am petrecut până la ora 5 dimineața cu Vali Vijelie, Georgiana Lobonț, Maria Dragomiroiu...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum și-a sărbătorit Julia Chelaru ziua de naștere și ce cadouri a primit aflați într-un interviu pentru viva.ro. Solista a petrecut la malul mării și a fost înconjurată de prieteni și colegi. Despre această petrecere, artista susține că a fost cea mai frumoasă din viața ei. Află ce cadou a bucurat-o cu ani în urmă, de ziua ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a sărbătorit Julia Chelaru ziua de naștere și ce cadouri a primit Artista susține că petrecerea de ziua ei de anul acesta, organizată de Axinte de la „Vacanța Mare', a fost cea mai frumoasă de până acum. Artista a petrecut la malul mării și a primit o mulțime de cadouri, iar distracția a ținut până în zori.

99150361_4463638816994799_192507593917202432_n99150361_4463638816994799_192507593917202432_n

Citește și: Julia Chelaru, detalii neștiute despre relația cu noul ei iubit: „Acum trăiesc libertatea mea ca femeie, aveam nevoie de…'

Citește și: Julia Chelaru merge cu mama ei în vacanțe și la 46 de ani. Ce destinație specială a ales: 'Îi fac o surpriză' / EXCLUSIV

Citește și: Silviu Biriș are o nouă relație, la 7 ani de la divorț: „Sunt foarte îndrăgostit, este ceva foarte serios'. Detalii despre noua lui iubită / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Andreea Bălan fiicele și cum se descurcă în rolul de mamă singură, după divorțul de George Burcea: „A trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii ca să…' / EXCLUSIV

Cum și-a sărbătorit Julia Chelaru ziua de naștere și ce cadouri a primit

Julia Chelaru a petrecut în compania colegilor ei, de ziua ei de naștere. Vedeta a avut parte de o mega-petrecere la malul mării. Printre invitați s-au numărat Vali Vijelie, cu Georgiana Lobonț, cu Nicu Paleru, Raoul, Maria Dragomiroiu și Axinte.

'A fost frumos, la un restaurant la malul mării, cu muzică bună… Am petrecut cu Vali Vijelie, cu Georgiana Lobonț, cu Nicu Paleru, Raoul, Maria Dragomiroiu… Eu am avut câteva mese separate cu invitați de-ai mei, care au venit special pentru mine și care mi-au adus tot felul de lucruri frumoase. Am primit multe flori, parfumuri, bijuterii, o grămadă de lucruri faine', a declarat Julia Chelaru, pentru viva.ro.

Artista a petrecut de ziua ei cu lăutari, până la ora 5:00 dimineața. 'Am petrecut până la ora 5 dimineața. Au venit și lăutarii. A cântat și eu cu ei. Una peste alta, toată lumea s-a distrat și s-a simțit bine.', a mai spus cântăreața.

Julia Chelaru: „Cred că aceasta a fost cea mai frumoasă zi de naștere'

Julia Chelaru a fost atât de mulțumită de petrecerea de la ziua ei de naștere, încât susține că această aniversare a fost cea mai complexă de până acum. Vedeta a petrecut altădată și pe scenă, de ziua ei, când o mare de oameni i-au transmis urări.

'Din punctul meu de vedere, cea mai complexă, care să fie și cu distracție și cu artiști, cred că asta a fost, sincer. A fost și puțin surpriză la ea, pentru că s-a ocupat Axinte de la Vacanța Mare de petrecere. El mi-a spus să facem la mare, cumva a fost un cadou din partea lui. A fost o zi de naștere complexă. Cred că aceasta a fost cea mai frumoasă. Am avut și alte zile de naștere faine, nimic de zis, altele au fost pe scenă.

S-a nimerit să am vreo cântare undeva și să-mi cânte 10 000 de oameni 'La mulți ani'. Și când eram în sexy și în Exotic. Au fost dăți în care mi-au cântat o mare de oameni 'La mulți ani'. Totuși, cred că cele mai frumoase au fost la malul mării. Am mai avut de genul acesta, când artiștii, colegii mei, au complotat și mi-au mai făcut suprize. Dar cea mai frumoasă tot asta a fost.', a declarat Julia Chelaru, pentru viva.ro.

Julia Chelaru:

Julia Chelaru a fost fan Michael Jackson când era mică. Așa se face că, în tinerețe, la una din aniversările sale a primit cadou un tricou cu chipul celebrului artist, lucru ce a bucurat-o enorm.

'Îmi aduc aminte de o zi de naștere la mine acasă, în Podoleni, Neamț. Eu aveam o gașcă de fete de aceeași vârstă cu mine. Noi eram ca o trupă așa, ca o gașcă de fete, dar ca un band, așa. Cântam, dansam, făceam sincroane; ne întâlneam la zile de naștere mereu. Eram cele mai apropiate. Eu eram fan Michael Jackson și cadoul meu, pe care nu am cum să îl uit, este un tricou cu chipul lui.

Pe vremea aceea, să zic așa, nu prea era cunoscută ideea de a pune chipul cuiva pe un tricou. Iar pentru mine a fost ceva 'wow'. Să primești un astfel de tricou… cred că l-am purtat până s-a dus tușul, claritatea pozei. Eram un fan înrăit al lui, mă purtam la păr ca el, cu părul cârționțat ca el. Tricoul cu poza lui era tot așa cu el, cu părul dat cu gel de semănam. Deci, în general, am avut zile de naștere frumoase. Dar au fost și dăți în care nu am făcut nimic. Dar asta chiar a fost cea mai reușită, ultima de la mare', a declarat Julia Chelaru.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton