Cum i-a schimbat Augusta Lazarov viața soțului ei, Andreas Petrescu: „În seara când am întâlnit-o...”. Au împlinit 8 ani de căsnicie

 Oana Pantazi
.

Cum i-a schimbat Augusta Lazarov viața soțului ei, Andreas Petrescu. Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au aniversat recent 8 ani de căsnicie și și-au făcut reciproc declarații emoționante în social media. Cei doi sunt împreună de 10 ani, au format o familie doi ani mai târziu, iar fiul lor a venit pe lume acum aproape 9 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum i-a schimbat Augusta Lazarov viața soțului ei, Andreas Petrescu. Augusta Lazarov formează în prezent o familie minunată cu actorul și scenaristul Andreas Petrescu, împreună cu care are și un fiu adorabil, pe nume Luca. Însă, înainte de această căsnicie, a mai fost partenera de viață a celebrului Valeriu Lazarov, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Fosta soție a regretatului Valeriu Lazarov nu și-a imaginat o secundă că Andreas Petrescu va deveni bărbatul care o va face să creadă, din nou, în dragoste. Dar iată că asta s-a întâmplat, iar acum formează o familie superbă și au un fiu adorabil.

augusta-lazarov-si-andreas-petrescu-8-ani-de-casnicie-augusta-lazarov-si-andreas-petrescu-8-ani-de-casnicie-

Cum i-a schimbat Augusta Lazarov viața soțului ei, Andreas Petrescu

Augusta Lazarov l-a cunoscut pe Andreas Petrescu la cinci ani de la moartea celebrului om de televiziune, Valeriu Lazarov. Se aflau într-o sală de teatru, iar prima lor întâlnire n-a debutat sub cele mai bune auspicii. Viața i-a adus însă împreună în cel edin urmă și de atunci formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. De curând, Augusta Lazarov și Andreas Petrescu au împlinit 8 ani de căsnicie și au aniversat inclusiv în social media, unde și-au făcut declarații emoționante.

Citește și: O mai ții minte pe Augusta Lazarov? Cum arată la 45 de ani și cu ce se ocupă acum

Citește și: Oana Zăvoranu, despre căsnicia ei, după ce s-a speculat că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Cu ajutorul Domnului am trecut și vom trece toate obstacolele vieții

Citește și:Cum s-au fotografiat Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după scandalul cu presupusa lui amantă: „Poza vorbește de la sine / Vecinii au chemt Poliția acum două săptămâni

Era seară. Unul dintre momentele în care pare că ziua se termină și cam tot ce se putea întâmpla s-a întâmplat deja. Nu în fotografie. În seara când am întâlnit-o. Nimic din ce se putea întâmpla nu s-a întâmplat atunci. A fost ca o minune. Ca momentul în care te hotărăști să joci la Loto și nu știi că e fix biletul care îți va schimba viața.

Deschizi o ușă și nu ai nici cea mai mică idee că dincolo de ea este motivul pentru care ai făcut tot drumul. Într-un minut se poate schimba tot ce știai până atunci despre viața ta. Suntem împreună de 10 ani, azi au trecut exact 8 de când ne-am căsătorit, aproape 9 de când îl avem pe Luca. Din afară, o familie ca oricare alta. De unde stau eu, e centrul Universului', a scris Andreas Petrescu pe Facebook, în dreptul unei poze cu el și cu Augusta.

În mult mai puține cuvinte, dar la fel de sensibil, a scris și Augusta pe contul ei de socializare, unde a pus mai multe fotografii de cuplu: 8 ani de NOI, după DA, VREAU. Mulțumesc, viață!'.

Cum s-au cunoscut Augusta Lazarov și Andreas Petrescu

Prima lor întâlnire a fost la un pas de a se transforma într-un eșec, cu atât mai mult cu cât Augusta a povestit că ei Andreas i se părea arogant. Iar primele cuvinte pe care le-a auzit din gura lui nu au fost deloc plăcute. Cu toate astea, el a fost bărbatul care a făcut-o pe Augusta să iubească din nou, după dispariția primului ei soț, celebrul Valeriu Lazarov.

A fost o minune întâlnirea cu el pentru că îl știam de la televizor și mi se părea arogant. A fost o surpriză când l-am cunoscut personal pe 7 ianuarie 2014. Fusesem invitată la un spectacol de-al lui de o altă persoană. M-a întâmpinat Gabi Fătu, m-a dus la masă și mi-a zis să mă așez spunându-i și lui Andreas ‘ridică-te, dragă, că a venit Augusta Lazarov. ‘Hai că o fi venit vreo prințesă’, a fost răspunsul lui Andreas.

Am fost surprinsă după spectacol să văd ce actor bun este. Avea un moment în care juca beat și nu înțelegeam când a avut timp să bea, părea perfect real. La final de spectacol am avut al doilea șoc când am aflat că el a scris textul. Eu lucram pe atunci în Antena și nu găseam oameni să scrie comedie.

Am coborât la masă și Andreas a întrebat dacă sunt cu mașina. Eu am înțeles dacă am mașina în fața teatrului și am zis că nu. Foarte bucuros, s-a oferit să mă ducă acasă și pe mine, dar și pe câțiva colegi. Când am ieșit a trebuit să-i ducă pe ceilalți pentru că eu i-am explicat că m-am parcat mai departe', a povestit Augusta Lazarov, în exclusivitate, pentru Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton