Cum i s-a schimbat viața Cristinei Bălan după ce a devenit mamă a treia oară și cum se descurcă acum: „Am mai multă energie decât la 30 de ani” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum i s-a schimbat viața Cristinei Bălan după ce a devenit mamă a treia oară și cum se descurcă acum. Cântăreața susține că fetița ei, micuța Nadeea Sofia, îi aduce o stare atât de bună, încât are o energie mai bună acum, la 41 de ani, decât la vârsta de 30 de ani. Datorită fetiței, artista este mereu cu zâmbetul pe buze și nu resimte deloc oboseala. Iată cum arată o zi din viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum i s-a schimbat viața Cristinei Bălan după ce a devenit mamă a treia oară și cum se descurcă acum. După cei doi băieți gemeni, de aproape 10 ani, artista a adus pe lume la finele anului 2022 o fetiță de toată frumusețea. Chiar dacă cei trei copii o țin în priză, cântăreața susține că micuța îi dă o energie atât de bună, încât nu îi vine să creadă că nu resimte deloc oboseala.

307069051_10159605735448411_6599311196880325896_n-1307069051_10159605735448411_6599311196880325896_n-1

Citește și: Cristina Bălan face acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după experiența primei nașteri: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar'

Citește și: Cristina Bălan și soțul ei au probleme financiare și se descurcă greu cu trei copii: „Lucrurile nu sunt tocmai roz…”

Citește și: Monica Anghel, despre cumpenele vieții sale: „Era să mor din cauza unei operații greșite. O alta a fost cea a pe coloană, am avut pareză de 98% pe piciorul drept' / EXCLUSIV

Citește și: Festivalul Mamaia se reia, după 11 ani de pauză. Dan Negru și Octavian Ursulescu prezintă evenimentul / EXCLUSIV

Cum i s-a schimbat viața Cristinei Bălan după ce a devenit mamă a treia oară și cum se descurcă acum

Cristina Bălan, în vârstă de 41 de ani, spune că venirea fetiței sale pe lume i-a adus o stare foarte bună. Cântăreața, care mai are doi băieți cu probleme de sănătate, susține că datorită micuței are mai multă energie acum, decât la 30 de ani.

„Eu dorm foarte bine noaptea. Mă odihnesc și de aceea nu am nevoie de somn ziua. Nu dau semne de oboseală, nu am treabă, și mai am încă doi năzdrăvani. Să nu se înțeleagă că de ei nu mai trebuie să am grijă, că am delegat treaba la bunici.

Sunt multe momente în care trebuie să stau eu cu toți trei. Dar atâta energie îmi dă asta mică, nu știu cum… Dar datorită ei, efectiv am mai multă energie decât la 30 de ani. Este un bebeluș absolut superb, și pe dinăuntru și pe dinafară', a declarat Cristina Bălan, pentru viva.ro.

Cristina Bălan are gemeni cu probleme de sănătate

Cristina Bălan este fostă membră a trupei Impact. Din 2012 s-a căsătorit cu Gabriel Bălan, iar în 2013 și-a adus gemenii pe lume. La scurt timp, a descoperit că cei mici au sindromul Down, dar în pofida acestei situații, solista se străduiește să le ofere o viață normală.

Cristina a aflat la ecografia de 24 de săptămâni că unul dintre gemeni ar putea avea Sindrom Down, dar a decis să ducă mai departe sarcina.

'Eu nu știam sigur că ei se vor naște cu Down. Știam că există suspiciunea în cazul unuia dintre ei. Atât. Nici la el nu era sigur. Am avut parte de un medic obstetrician excelent, foarte bun pe imagistică. La 24 de săptămâni a văzut. La 21 de săptămâni mai făcusem o morfofetală, unde Matei era întors cu fața și totul era în regulă, dar Toma era cu spatele și nu se puteau face măsurătorile. Așa că am mai făcut o morfofetală la 24 de săptămâni, ca să fie măsurat și Toma. Atunci a apărut suspiciunea.

În momentul acela, medicul s-a schimbat la față. Eu sunt pasionată de gestică și mimică și am văzut că medicul nu mai spunea nimic, se uita împietrit. Nu l-am grăbit, l-am lăsat să își facă treaba. A părut o veșnicie până a vorbit și a zis că avem o problemă. Nu mai știu exact ce cuvinte a folosit, nu mai știu care a fost drumul de la introducere până la a spune 'avem o suspiciune de Sindrom Down'.

M-am uitat la el și am zis. 'Da, și?' El mi-a pus în vedere opțiunea avortului medicinal, probabil că așa este protocolul peste tot în lume, nu doar la noi. Și ăsta a fost cel mai dureros lucru care mi s-a spus. Medicul și-a făcut datoria, de altfel, nu mi-a spus să avortez, dar mi-a spus că, dacă vreau, există această opțiune', a mărturisit ea pentrutotuldespremame.ro.

Cristina Bălan a născut fetița în penultima zi din an

Fetița Cristinei Bălan a venit pe lume cu o zi înainte de noul an, mai exact pe 30 decembrie 2022. Cântăreața a născut-o perfect sănătoasă. Câștigătoarea de la „Vocea României' a anunțat încă de atunci că pe micuța ei o va chema Nadeea Sofia. Băieții artistei au fost foarte încântați când și-au văzut surioara mai mică.

„Marea bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune?', a scris Cristina Bălan pe Facebook.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton