Cum i s-a schimbat viața Lucianei Indre de la Prima TV, la 1 an de când a învins cancerul. Iubitul ei e stabilit în Corsica: „Când suntem la distanță, nu uită să...”

 Dumitrache Laura
.

Cum i s-a schimbat viața Lucianei Indre de la Prima TV, la 1 an de când a învins cancerul. Jurnalista primea în 2021 o veste cutremurătoare din partea medicilor. Luciana a fost depistată cu cancer la sân în urma unui control de rutină. Vedeta de la Prima TV a învins boala și acum a povestit cum arată viața după ce a trecut printr-o încercare dificilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum i s-a schimbat viața Lucianei Indre de la Prima TV, la 1 an de când a învins cancerul. Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii Sănătate cu stil, de la Prima TV, a trecut prin momente dificile în urmă cu doi ani. În urma unui control de rutină, Luciana a fost diagnosticată cu cancer la sân. Jurnalista a fost supusă unei operații de dublă masectomie, urmând un tratament dificil.

luciana indreluciana indre

Luciana Indre poate spune că s-a născut a doua oară, după ce a învins cancerul. Vedeta se simte împlinită acum și trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de un bărbat stabilit în Corsica. Luciana a dezvăluit cum arată viața ei la un an de când a reușit să învingă cancerul la sân.

Citește și: Luciana Indre a continuat să lucreze la Prima TV și în perioada în care se lupta cu cancerul: „Fără ca oamenii să bănuiască drama prin care treceam…'

Citește și:Luciana Indre, despre lupta cu cancerul la sân. Prezentatoarea a învins boala: „Urmările chimioterapiei și operațiile pot fi copleșitoare'

Citește și:„Isa este afectată, e foarte greu pentru ea”. Fiica Oanei Roman merge la psiholog, după despărțirea vedetei de Marius Elisei

Citește și:Rihanna, apariție de senzație, alături de A$AP Rocky și copilul lor, pe coperta Bristish Vogue. Artista este însărcinată a doua oară

Cum i s-a schimbat viața Lucianei Indre de la Prima TV, la 1 an de când a învins cancerul

Luciana Indre este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. În 2021, avea să primească o vestea cutremurătoare. Prezentatoarea de la Prima Tv a fost diagnosticată cu cancer la sân, urmând o perioadă dificilă pentru ea. Luciana a suferit o operație de dublă masectomie și a reușit să învingă cancerul. Acum, la mai bine de un an de când a câștigat bătălia cu boala nemiloasă, Luciana Indre spune cum arată viața ei. Vedeta a povestit cum a reușit să rămână optimistă în această situație.

Dumnezeu! L-am simțit alături de mine la fiecare pas pe care l-am avut de făcut. Și faptul că am crezut în șansa mea. De fiecare dată când primeam vești bune de la medici, când vedeam rezultatele de la investigații și, Slavă Domnului, erau bune, atunci când doctorii îmi spuneau că răspund bine la tratament, am avut încredere.(…)Mi-am dorit să trăiesc și Dumnezeu mi-a oferit o nouă viață, mi-a deschis ochii, mintea și sufletul.”, a spus Luciana pentru Ciao.

Iubitul Lucianei Indre locuiește în Corsica

Luciana Indre a trecut prin momente dificile, dar a avut alături de ea oamenii dragi. După ce a învins cancerul, jurnalista a declarat că se simte împlinită și are alături de ea un bărbat care îi ofere multă iubire. Partenerul jurnalistei locuiește în Corsica.

„E un om autentic, atent la toate acele lucruri mici care fac diferențe și pot sa aducă fericirea. Îmi lasă mesaje scrise peste tot. Când trece pe lângă o floare îmi trimite poză, când mergem pe plajă îmi scrie declarații pe nisip. Știe că îmi plac apusurile, așa că atunci când suntem împreună mă duce în cele mai frumoase locuri și ne bucurăm împreună. Iar când suntem la distanță nu uită să îmi trimită poză cu soarele în fiecare zi. Mereu îmi arată adevăratul sens al cuvântului iubire, iar eu nu pot decât să îi mulțumesc și să îi împărătășesc sentimentul!”, a mai spus Luciana Indre.

Luciana Indre a povestit cum a fost lupta ei cu cancerul

De când s-a luptat cu cancerul, Luciana Indre și-a schimbat complet viața. Jurnalista a declarat că nu va uita niciodată ziua în care a fost anunțată că a învins cancerul. . Prezentatoarea tv a povestit cum a primit vestea că a ieșit victorioasă din această luptă cu o boală crâncenă.

Știi cum e să ai șansa să ții minte o zi pentru totdeauna? Să iubești cu toată ființă ta o dată din calendar, străină ție până atunci?

Pentru mine e 20 iulie 2022. Ziua în care medicii mi-au spus că boala a intrat în remisie completă și am intrat pe lista supraviețuitorilor.Am ajuns în vârful muntelui. Și am înțeles acum ce e dincolo de el. Frumusețea pe care ți-o oferă înălțimile atunci când le recunoști efortul și scopul. Mă uit înapoi și nu văd decât un drum bătut de pași ba grăbiți, ba prea domoli.„, declara Luciana Indre in urma cu cateva luni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton