Cum s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul de când s-a mutat din București: "Am făcut cea mai bună alegere"

 Dumitrache Laura
.

Cum s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul de când s-a mutat din București. Bodo, solistul trupei Proconsul și soția sa, Loredana, au decis să se mute din București. Artistul locuiește în prezent la curte, în Argeș, cu întreaga familie. Loredana și Bodo au împreună doi băieți și sunt fericiti pentru că au ales să facă această schimbare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul de când s-a mutat din București. În urmă cu trei ani, Bodo de la Proconsul și soția sa au decis să facă o schimbare radicală. După ani de zile petrecuți în București, cei doi au hotărât să se mute la țară, mai exact în Argeș. Recent, artistul și soția sa au vorbit despre cât de mult s-a schimbat viața lor în ultimii trei ani.

bodo si sotia sabodo si sotia sa

Bodo și Loredana au luat decizia de a se muta la țară în perioada pandemiei. Artistul și-a deschis un mic atelier de joacă pentru copii, iar această decizie le-a adus multă bucurie. Loredana și Bodo dețin o casă de vacanță în Dobrești, o comună din Argeș.

Citește și: Bodo de la Proconsul, la un pas de moarte, după infarctul suferit acum 2 ani: „Eu am zis că e arsură de la stomac, puteam să mor în somn' / EXCLUSIV

Citește și:Bodo de la Proconsul, dezvăluiri cutremurătoare despre stres și epuizare, după moartea lui Nosfe: 'Eu am stat trei zile cu infarctul și n-am știut”

Citește și:Mariana Moculescu regretă despărțirea de Horia Moculescu: „Aș fi rămas cu el. Cred că nici el nu m-a uitat”. Detalii neștiute din căsnicia lor

Citește și:Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele: 'Eu insist să aveți mare grijă'

Cum s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul de când s-a mutat din București

Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, s-a mutat alături de familia sa în Dobroești, o comună din Argeș, situată la 40 de kilometri de Pitești. Solistul trupei Proconsul a luat această decizie în perioada pandemiei, iar de atunci, viața sa și a familiei sale s-a schimbat radical. Recent, Bodo și soția sa, Loredana, au vorbit despre cât de mult s-a transformat viața lor în ultimii trei ani. Loredana a recunoscut că nu a acceptat în trecut ideea de a pleca din București, dar cum consideră că a făcut cea mai bună alegere.

„Radical s-a schimbat, dar în bine. Dacă mi-ar fi spus cineva acum cinci ani că o să mă mut din București, deci cu siguranță că nu credeam, nici nu ascultam, mă și opuneam, însă pe zi ce trece ne dăm seama amândoi că am făcut cea mai bună alegere, cu toate că nu cred că e făcută alegerea 100% de noi, așa ne-a adus contextul, pandemia, însă liberul nostru arbitru ne-a spus să rămânem aici', a spus Loredana pentru Antena Stars.

Bodo: „Nu îndrăzneam să-i spun Loredanei”

Artistul este foarte fericit că s-a mutat la țară și locuiește aproape de natură. Bodo a recunoscut că și-a dorit de mulți ani să se mute din București, dar nu a avut curajul să-i propună acest lucru soției sale. Ei bine,pandemia i-a determinat să facă o schimbare și să se mute la țară.

„Eu cred că de acum șase ani ,de când am cumpărat casa de vacanță de la Dobrești aș fi rămas de atunci la Dobrești, dar nu îndrăzneam eu să-i spun Loredanei, să o mut aici. Eu m-am bucurat foarte tare când Loredana a vrut', a declarat artistul pentru sursa citată mai sus.

Loredana, despre relația cu Bodo

Loredana și Bodo sunt căsătoriți de aproape 15 ani și au împreună doi băieți, Daniel și Filip. Aceasta recunoaște că relația lor nu a fost întotdeauna perfectă, dar dragostea a învins orice obstacol. Cei doi copii ai lor sunt cea mai mare bucurie și vor să le ofere o viață decentă.

„Este moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri. Orice le-ai lăsa, financiar sau așa, pălește în comparație cu o relație sudată. Ei ne văd și când ne certăm, dar ne văd și când ne împăcăm. Ne văd că ne facem planuri de față cu ei, ne văd că ne rugăm, ne văd că visăm împreună, ne văd și eșecurile', a mai spus soția lui Bodo.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton