Cum se comportă Adela Popescu cu Radu Vâlcan în intimitate. Regula de la care nu se abat: „Dacă tu te ocupi de partener și el de tine, copiii simt liniștea aceasta"

.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au promis că nu își vor neglija niciodată relația de cuplu și se țin de cuvânt. Vedeta are convingerea că legătura puternică dintre parteneri poate aduce doar armonie în familie. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015 și au trei copii, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Deși provocările nu au lipsit în acești ani, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au înconjurat cu aceeași grijă și au știut să își acorde susținerea de care aveau nevoie în fiecare moment. Asfel, povestea lor curge frumos înainte și nu există animozități, doar multă iubire.

adela-popescu-88-2adela-popescu-88-2

Ce înțelegere au Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu încearcă să se împartă între cei copii, dar să nu neglijeze nici momentele cu soțul ei. Chiar dacă există multe activități și oboseala își spune cuvântul, cei doi nu renunță la momentele lor de intimitate. Adela Popescu și Radu Vâlcan nu se abat de acest lucru și au convingerea că astfel mariajul lor a avut de câștigat.

„Cele mai mari provocări sunt, culmea, nu cu copiii, ci cu partenerul! Atunci când ai trei copii, ei oricum vin cu un comportament propriu, cu personalități distincte și așa mai departe, dar cu partenerul cumva este cel mai greu să te reconectezi, tocmai pentru că tu trebuie să gestionezi în permanență nevoile lor și emoțiile și mâncare și somnul și așa mai departe, iar uneori nu îți mai rămâne energie fix pentru omul căruia trebuie să îi dai multă atenție.

Noi doi avem înțelegerea aceasta și știm: eu sunt cea mai importantă pentru tine, tu ești cel mai important pentru mine! Dacă noi suntem așa, cei mici vor fi foarte fericiți”, a spus Adela Popescu, pentru Wowbiz.

Citește și: Bursucu a dezvăluit cum l-a convins Adrian Minune să prezinte nunta fiicei lui, Adriana: „Prima mea întrebare a fost dacă noi mai plecăm acasă”

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Citește și: Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula iubirii. Ce spune despre concurenți: „Am văzut deja primele episoade și sunt șocat. Ca un mic spoiler, vă pot spune că…' / EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu a trăit un film de groază în avion, la întoarcerea din Anglia: „Mi-au venit toate scenariile, lumea a început să se impacienteze, nici însoțitorii de zbor nu erau foarte calmi”

Citește și: De ce nu pleacă în luna de miere Ianis Hagi și Elena Tănase, după nuntă. Vestea pe care fotbalistul o așteaptă

Cum se comportă Adela Popescu cu Radu Vâlcan în intimitate

Vedeta consideră că atenția pe care trebuie să i-o acorzi celuilalt într-un cuplu este esențială. Adela Popescu și Radu Vâlcan au grijă de copii, dar și de ei.

„De multe ori încerci să-i repari pe ei, încercând să creezi armonie în familie, când de fapt este fix invers. Dacă tu te ocupi de partener și el de tine, copiii simt liniștea aceasta și cumva echipa pe care o formează părinții și totul recurge mult mai ușor! Aici greșesc oamenii și chiar și noi am trecut prin asta și încercăm zilnic să ne reamintim că îi iubim mai mult decât ne iubim pe noi, dar ca atenție noi trebuie să avem atenție unul la celălalt”, a mai spus Adela Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton