Cum se comportă Alex Bodi cu Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Fotografiile spun totul

 Lupescu Anca
.

Relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi este una extrem de tumultoasă. Frumoasa blondină nu a vrut să comenteze fotografiile în care apărea bătută și abia ținându-se pe picioare, semn că a fost agresată fizic de iubitul ei. Cei doi par a fi uitat „episodul nefericit' și acum se înțeleg mai bine ca oricând, sau cel puțin asta reiese din fotografiile postate pe rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La momentul incidentului violent, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Victor Slav, și-a luat fetița, pe Sofia, și au petrecut câteva zile, departe de problemele și tensiunile din cuplul pe care mama ei îl formează cu celebrul afacerist.

Acum, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pozează într-o familie fericită, iar micuța Sofia s-a obișnuit cu iubitul mamei sale, cu care are o relație bună.

Blondina a postat mai multe story-uri pe contul ei de Instagram în care le-a arătat urmăritorilor săi care este relația iubitului său cu fiica ei.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire. După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

În story-urile postate, Sofia servește fructe dintr-un castron micuț, iar afaceristul intră în jocul ei. Cei doi mănâncă împreună, câteva secunde mai târziu, Alex Bodi o ia în brațe pe micuță și zâmbește.

Afaceristul se comportă extrem de frumos cu fiica Biancăi Drăgușanu, însă și fetița este atașată de el. Totodată, Bianca are o relație bună cu fiica lui Bodi, cea pe care afaceristul o mai expune, din când în când, pe rețelele de socializare.

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii:„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, revoltată pe închiderea grădinițelor

Bianca Drăgușanu s-a arătat extrem de iritată cu privirea închiderii școlilor și a grădinițelor. Ea a mărturisit că nu crede în existența noului virus, iar întreaga situație i se pare o invenție.

bianca-dragusanu-sofia-natalia_488_488bianca-dragusanu-sofia-natalia_488_488

„La mine e simplu, dar sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8:00 la 16:00, ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat', a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Fiica lui Alex Bodi a împlinit 9 ani

Chaqueline este fata cea mare a lui Alex Bodi, iar în urmă cu câteva zile a împlinit nouă ani. A sărbătorit alături de familia sa, care s-a asigurat că micuța are tot ce și-ar putea dori.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre relația cu Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an

A avut baloane, tort și primit niște cadouri incredibile de la prieteni, familie și apropiați. Alex Bodi i-a transmis câteva gânduri.

Astăzi e o zi specială atât pentru mine, cât și pentru tine! Aș putea scrie o sumedenie de rânduri, dar, cel mai important, e că-i mulțumesc Lui Dumnezeu că ești sănătoasă și frumoasă, să știi că sunt mândru de tine și de realizările tale!! Îți doresc tot ce e mai bun pe lume și să nu uiți că tati tău îți va fi mereu alături, te va susține și te va proteja! Te iubesc mult, îngerașul meu frumos. LA MULȚI ANI, Chaqueline!!!' , a scris acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton